0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva92 στις Ιανουαρίου 14, 2012, 09:17:44 pmpaschalist,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. οπότε κάνουμε αίτηση για μετάθεση φέτος αν δεν την πάρουμε που είναι και το πιθανότερο έχουμε πλέον δικαίωμα για απόσπαση (αφού δεν ισχύει η τριετία) αλλά ακόμα και να την πάρουμε πάλι μπορούμε να κάνουμε αίτηση για απόσπαση απλά θα χρωστάμε την οργανική για δύο χρόνια. Όσο για την περιοχή μετάθεσης, εγώ που ενδιαφέρομαι για Θεσσαλία, μάλλον πρέπει να το ξεχάσω, αφού οι βάσεις μετάθεσης είναι υψηλές. Αποφάσισα όμως να τα δηλώσω σύμφωνα με αυτά που θέλω και ό,τι γίνει. Νομίζω ότι η σειρά προτίμησης στις περιοχές που δηλώνεις παίζει ρόλο, έτσι δεν είναι;
paschalist,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. οπότε κάνουμε αίτηση για μετάθεση φέτος αν δεν την πάρουμε που είναι και το πιθανότερο έχουμε πλέον δικαίωμα για απόσπαση (αφού δεν ισχύει η τριετία) αλλά ακόμα και να την πάρουμε πάλι μπορούμε να κάνουμε αίτηση για απόσπαση απλά θα χρωστάμε την οργανική για δύο χρόνια. Όσο για την περιοχή μετάθεσης, εγώ που ενδιαφέρομαι για Θεσσαλία, μάλλον πρέπει να το ξεχάσω, αφού οι βάσεις μετάθεσης είναι υψηλές. Αποφάσισα όμως να τα δηλώσω σύμφωνα με αυτά που θέλω και ό,τι γίνει. Νομίζω ότι η σειρά προτίμησης στις περιοχές που δηλώνεις παίζει ρόλο, έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: Damien στις Ιανουαρίου 14, 2012, 11:46:47 pmΠαράθεση από: eva92 στις Ιανουαρίου 14, 2012, 09:17:44 pmpaschalist,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. οπότε κάνουμε αίτηση για μετάθεση φέτος αν δεν την πάρουμε που είναι και το πιθανότερο έχουμε πλέον δικαίωμα για απόσπαση (αφού δεν ισχύει η τριετία) αλλά ακόμα και να την πάρουμε πάλι μπορούμε να κάνουμε αίτηση για απόσπαση απλά θα χρωστάμε την οργανική για δύο χρόνια. Όσο για την περιοχή μετάθεσης, εγώ που ενδιαφέρομαι για Θεσσαλία, μάλλον πρέπει να το ξεχάσω, αφού οι βάσεις μετάθεσης είναι υψηλές. Αποφάσισα όμως να τα δηλώσω σύμφωνα με αυτά που θέλω και ό,τι γίνει. Νομίζω ότι η σειρά προτίμησης στις περιοχές που δηλώνεις παίζει ρόλο, έτσι δεν είναι;
Υπέγραψαν την τροπολογία.....!!!Λογικά μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν και οι ανακοινώσεις από τις Δευτεροβάθμιες Υπηρεσίες Εκπαίδευσης.http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=55103
Παράθεση από: eva92 στις Ιανουαρίου 16, 2012, 07:34:09 pmΠαράθεση από: Damien στις Ιανουαρίου 14, 2012, 11:46:47 pmΠαράθεση από: eva92 στις Ιανουαρίου 14, 2012, 09:17:44 pmpaschalist,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. οπότε κάνουμε αίτηση για μετάθεση φέτος αν δεν την πάρουμε που είναι και το πιθανότερο έχουμε πλέον δικαίωμα για απόσπαση (αφού δεν ισχύει η τριετία) αλλά ακόμα και να την πάρουμε πάλι μπορούμε να κάνουμε αίτηση για απόσπαση απλά θα χρωστάμε την οργανική για δύο χρόνια. Όσο για την περιοχή μετάθεσης, εγώ που ενδιαφέρομαι για Θεσσαλία, μάλλον πρέπει να το ξεχάσω, αφού οι βάσεις μετάθεσης είναι υψηλές. Αποφάσισα όμως να τα δηλώσω σύμφωνα με αυτά που θέλω και ό,τι γίνει. Νομίζω ότι η σειρά προτίμησης στις περιοχές που δηλώνεις παίζει ρόλο, έτσι δεν είναι;
εγω ειμαι στ'ειτζ σε δήμο, διαβάζω για να δωσω ασέπ. αν περάσω θα ισχύει και σε μας η τριετία; Δηλαδή θα δουλεψω τρία χρόνια μόνιμος και μετά θα με απολύσουν; θα πάρω ταμειο; διαβασα πως θα γινει δυετία, γιατι τόσο λίγο;
paschalist έγραψα ότι είδα στο σχετικό link....Υπογραφές βλέπω από τους αρμόδιους Υπουργούς. Τι εννοείς ΄΄πέρασε΄΄ η τροπολογία ? Να ψηφιστεί από το κοινοβούλιο ?