0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απορια που εχω εδω και καιρο: αν εισαι αναπληρωτης με 20 ωρες η με 24, τα μορια ειναι τα ιδια? και στη συμβαση σου πανω λεει ποσες συγκεκριμενες ωρες εχεις η εννοειτε 24 που ειναι το πληρες για τον αναπληρωτη στο δημοτικο κ 21 στο γυμνασιο,λυκειο?ευχαριστω
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 18, 2010, 08:25:36 pmαπορια που εχω εδω και καιρο: αν εισαι αναπληρωτης με 20 ωρες η με 24, τα μορια ειναι τα ιδια? και στη συμβαση σου πανω λεει ποσες συγκεκριμενες ωρες εχεις η εννοειτε 24 που ειναι το πληρες για τον αναπληρωτη στο δημοτικο κ 21 στο γυμνασιο,λυκειο?ευχαριστωΑναπληρωτής πλήρους ωραρίου είτε σε Α/βάθμια είτε σε
Κάνεις μεγάλο λάθος! Αυτό που λες για το 1 μόριο το μήνα...last year!!! Το Αννιώ μας το άλλαξε! 1 περίπου μόριο παίρνουμε για όλη τη σχολική χρονιά, αν είμαστε πλήρους ωραρίου...Κάπου υπάρχει η ακριβής μοριοδότηση, κοίυαξέ το. Ξεκινά από 0,1 τον μήνα.
Παράθεση από: fotini18 στις Οκτωβρίου 18, 2010, 08:36:34 pmΚάνεις μεγάλο λάθος! Αυτό που λες για το 1 μόριο το μήνα...last year!!! Το Αννιώ μας το άλλαξε! 1 περίπου μόριο παίρνουμε για όλη τη σχολική χρονιά, αν είμαστε πλήρους ωραρίου...Κάπου υπάρχει η ακριβής μοριοδότηση, κοίυαξέ το. Ξεκινά από 0,1 τον μήνα.1 μόριο τη σχολική χρονιά κι από 0,1 το μήνα; Δε νομίζω... παίρνουμε την προϋπηρεσία μας κανονικά, 1 μόριο το μήνα, απλώς δε θα μετρήσει στους πίνακες, αλλά μετράει σε άλλα πράγματα (π.χ. στο ΜΚ). Μήπως το μπερδεύεις με την προσαύξηση της προϋπηρεσίας στον επόμενο ΑΣΕΠ; Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα αυτό...
Μα, καλά, με τα δυσπρόσιτα τί γίνεται; Εμένα π.χ με έστειλαν στην ορεινή Αρκαδία κ η περιοχή που είμαι δίνει 9 μόρια. Αυτό τί σημαίνει αν όντως η Διαμάντω εχει κάνει αυτή την αλλαγή; Τζάμπα τραβιέμαι;;;;;;;;;;;;;;;;
Σημερα ειδα αυτο http://www.alfavita.gr/artro.php?id=12180 εχει ιδεα κανεις περι τινος προκειται?