0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χθες ουσα αρρωστη χαζευα στο χαζοκουτι και επεσα πανω στην εκπομπη ζουγκλα..δειτε το βιντεακι..http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=185348&cid=4και ρωτω τελικα ειναι η μειοψηφια ή οχι;; δεν με επεισε ο αντιπροεδρος της ολμε παντως.. μηπως τελικα θα πρεπει εκ των εσω να ξεκινησει η καθαρση;; εσεις τι κανετε οταν γνωριζετε οτι ο συναδελφος σας κανει και ιδιαιτερα;;
μηπως να τους ξαναενοχλησεις;; βρε συναδελφοι αυτη η σιωπη δειχνει την ενοχη ολων...και μετα σφαζονται και λενε οτι ειναι οι λιγοι;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
Την καταγγελία την έκανες στην Δευτεροβάθμια ή στην εισαγγελία; Πώς γίνεται η διαδικασία για τις καταγγελίες;
Παράθεση από: erietta στις Οκτωβρίου 19, 2010, 05:54:45 pmΤην καταγγελία την έκανες στην Δευτεροβάθμια ή στην εισαγγελία; Πώς γίνεται η διαδικασία για τις καταγγελίες; την καταγγελια την εκανα στην διευθυνση δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης τον σεπτεμβριο , αλλα τωρα εαν δεν μου απαντησουν και στην δευτερη που θα κανω την επομενη εβδομαδα τοτε θα παρω εισαγγελικη παραγγελια και θα τη κοινοποιησω στο υπεπθ αλλα οταν ειναι ατομικη η προσπαθεια δεν περιμενω πολλά , τουλαχιστον εγω απο νομικης και ηθικης πλευρας ειμαι οκ