*

Αποστολέας Θέμα: μονιμοι και ιδιαιτερα  (Αναγνώστηκε 22748 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Πάλι διαφημίστηκε ο κλάδος
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:08:59 am »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: μονιμοι και ιδιαιτερα
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:51:06 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:14:48 am »
έχω ακούσει και διαβάσει για πολλές καταγγελίες συλλόγων φροντιστών στην εισαγγελία αλλά δεν έχω μάθει τι γίνεται μετά...(κ αν γίνεται!)
[/quote
 ειμαι φροντιστης με το τεβε , τον ελεγχο της σδοε και την εφορια να την πληρωνω κανονικα. Αυτο που με πειραζει ειναι οτι καπιοι συναδελφοι θελουν να γινουν μονιμοι στο δημοσιο διοτι δεν μπορουν να σταθουν στο ελευθερο επαγγελμα και θελουν κατι σιγουρο. Ο κομπλεξισμος αφορα τους μονιμους με θρασος συναδελφους που ανακαλυψαν οτι παιρνοντας το χιλιαρικο απο το δημοσιο το πρωι ειναι και καθηγηταραδες το απογευμα. Γιατι δεν βγαινουν στο ελευθερο επαγγελμα να δειξουν την αξια τους, γιατι κρυβονται πισω απο το χιλιαρικο που παιρνουν απο το δημοσιο και διαλεγουν μαθητες οι οπιοι ειναι συνηθως αριστοι, αν εχουν τα κοτσια να μπουν σε φροντιστηριακες ταξεις και να το δουλεψουν με ολων των ειδων τους μαθητες

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πάλι διαφημίστηκε ο κλάδος
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:15:11 am »

Αποσυνδεδεμένος karamriz

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:37:40 am »
Την καταγγελία την έκανες στην Δευτεροβάθμια ή στην εισαγγελία; Πώς γίνεται η διαδικασία για τις καταγγελίες;
την καταγγελια την εκανα στην διευθυνση δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης τον σεπτεμβριο , αλλα τωρα εαν δεν μου απαντησουν και στην δευτερη που θα κανω την επομενη εβδομαδα τοτε θα παρω εισαγγελικη παραγγελια και θα τη κοινοποιησω στο υπεπθ αλλα οταν ειναι ατομικη η προσπαθεια δεν περιμενω πολλά , τουλαχιστον εγω απο νομικης και ηθικης πλευρας ειμαι οκ

την κουκουλα ξεχασες να γραψεις .....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:51:06 »

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:40:46 am »

αν η καταγγελια της παρανομιας , της κλεψιας , της ανηθικοτητας , της δυσφημισης χιλιαδων φιλοτιμων εκπαιδευτικων  απαιτει κουκουλα εγω φοραω δεκα...

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:52:17 am »
Εγινε συγχώνευση 2  θεμάτων με παρόμοιο περιεχόμενο, για την καλύτερη οργάνωση του forum.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:19:36 pm »

αν η καταγγελια της παρανομιας , της κλεψιας , της ανηθικοτητας , της δυσφημισης χιλιαδων φιλοτιμων εκπαιδευτικων  απαιτει κουκουλα εγω φοραω δεκα...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
συμφωνω απολυτα,αν και εχω πει στο παρελθον οτι δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να το κανω(να δειξω τον συναδελφο,δεν ξερω αν αυτο λεγεται δειλία ή κατι αλλο..)οταν ειδα τον κυνισμο αυτου του συναδελφου αλλαξα τελειως γνωμη...πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει κατανοηση γιατι οι αναγκες, ειναι πολλες και τα οικονομικα δυσκολα κλπκλπ αλλα ο συγκεκριμενος ,και πιστευω οτι ειναι πολλοι σαν αυτον ειναι απλα ΑΠΛΗΣΤΟΣ εεε αυτο ειναι που με εξοργιζει.. οσο αφορα τον συναδελφο (ας με συγχωρησει που δεν θυμαμαι το ονομα του)που μιλησε για κομπλεξισμο των αδιοριστων ,μαλλον το αντιθετο θα ελεγα...ο μονος ορισμος που μπορει να χαρακτηριζει τετοιους συναδελφους ειναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ..και προκειμενου να βγαζουν περισσοτερα δεν δισταζουν να δυσφημιζουν ολους τους αλλους συναδελφους τους ,αδιοριστους,λεγοντας οτι δεν εχουν εμπειρια και αλλα τετοια τραγελαφικα..
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:43:57 pm »
Μπορεί ο άλλος να είναι ό,τι είναι, αλλά αν αρχίσουμε να γινόμαστε καταδότες (με ή χωρίς κουκούλα), τότε κάτι δεν πάει καλά.. Αυτά είναι δουλεία του ΣΔΟΕ ή της αστυνομίας κλπ, όχι δικιά μας. Εκεί θα καταντήσουμε πια;
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:50:00 pm »
αν ομως δεν δουλευει τιποτα σωστα τοτε κατι πρεπει να κανουμε...και να στο θεσω αλλιως;; οταν αυτοι μας δυσφημουν ειναι σωστο;; ή οταν με εμμεσο τροπο (με τη βαθμολογια )απειλουν τους μαθητες τους ;; εε οχι εχουμε ανεχτει πολλα σ αυτο το κρατος και εξαιτιας αυτης της ανεχειας χωριστηκαμε στους εξυπνους και τους φτωχους...καταλαβαινεις τι εννοω..οπου φτωχος και τιμιος.. ;)
και μη πας μακρυα γιατι φτασαμε σαν χωρα εδω που φτασαμε,γιατι καποιοι λιγοι;!εξυπνακιδες στηριχθηκαν στα κλειστα στοματα των πολλων ανθρωπακων...εεε αρνουμαι πια να ειμαι ο ανθρωπακος..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2010, 01:52:52 pm από Αναστασια 76 »
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:00:01 pm »
Δεν είπα να μη μιλάμε καθόλου.. εγώ αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε εδώ. Αν ένας μόνιμος κάνει ιδιαίτερα, επειδή του το ζήτησαν, so what??? Ας ήταν ο βασικός 1400-1500 και μετά θα συζητούσαμε σε άλλη βάση.
Τώρα, αν μιλάμε για περίπτωση που ένας εκπαιδευτικός βρίσκει ιδιαίτερα εκβιαστικά από μαθητές του, τότε όχι μόνο καταγγελία, αλλά και απόλυση!
Επομένως, να διευκρινίσουμε για ποιες περιπτώσεις μιλάμε.

Υ.Γ. Μην αρχίσουμε να μιλάμε όμως γενικά ότι αυτό είναι παράνομο έτσι κι αλλιώς.. κλπ. Τα έχουμε ξαναπεί.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:05:55 pm »
Δεν είπα να μη μιλάμε καθόλου.. εγώ αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε εδώ. Αν ένας μόνιμος κάνει ιδιαίτερα, επειδή του το ζήτησαν, so what??? Ας ήταν ο βασικός 1400-1500 και μετά θα συζητούσαμε σε άλλη βάση.
Τώρα, αν μιλάμε για περίπτωση που ένας εκπαιδευτικός βρίσκει ιδιαίτερα εκβιαστικά από μαθητές του, τότε όχι μόνο καταγγελία, αλλά και απόλυση!
Επομένως, να διευκρινίσουμε για ποιες περιπτώσεις μιλάμε.

Υ.Γ. Μην αρχίσουμε να μιλάμε όμως γενικά ότι αυτό είναι παράνομο έτσι κι αλλιώς.. κλπ. Τα έχουμε ξαναπεί.
δλδ εσυ πιστευεις οτι αν ο μισθος τους ηταν 1600 ή 1800 δεν θα εκαναν οι συγκεκριμενοι τυποι ιδιαιτερα;; χμ...χλωμο μου φαινεται ...ειναι στη νοοτροπια τους αυτο και οχι στη τσεπη τους ή το στομαχι τους..απλα θελουν να βγαλουν περισσοτερα ...στο συγκεκριμενο περιστατικο ο καθηγητης ειχε ολοκληρη ταξη φροντιστηριου και ελεγε οτι δεν εχει και πολλες ωρες ελευθερες λες να ηταν τοοοοοσα πολλλα πια τα εξοδα του;; αν βλεπω οτι ο μισθος που μου δινουν ειναι λιγος αναζητω αλλη εργασια με περισσοτερα χρηματα...ετσι απλα ειναι τα πραγματα ..
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος ka8hghtria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:32:28 pm »
den parakolou8hsa to 8ema apthn arxh alla uparxoun k sunaderfoi pou ontws de tous ftanei o mis8os (efoson den einai da k megalos). to na kanoun idiaitera apotelei praksh katadoshs? dld an douleuan se souvlatzidiko xwris enshma ktl opws isxuei, amfivalw an 8a mas enoxlouse...

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:33:12 pm »
Γιατί πάντα να φταίνε οι καθηγητές?
Οι γονείς οι οποίοι ψάχνουν τον καθηγητή, οι γονείς οι οποίοι δίνουν τα χρήματα αυτά....Αυτοί δεν έχουν καμία ευθύνη;
Τα παιδιά τα οποία στην τάξη δεν παρακολυθούν, αλλά το απόγευμα πληρώνουν τον Χ καθηγητή για να τους κανει τις ίδιες ασκήσεις που κάνει στο σχολέιο;
Κανένας δεν φταίει?

Εάν εγώ αρχίσω να κάνω ιδιαίτερα, γιατί έρχονται και με παρακαλάνε να αναλάβω τα παιδιά τους με 40 ευρώ την ώρα (αγγλικά από πιτσιρίκια μέχρι πτυχία), θα φταίω εγώ; προς το παρόν αρνούμαι (καλά τώρα λείπω κιόλας) γιατί πολύ απλά θέλω τα απογεύματα μου ελέυθερα και γιατί τα κουτσοβγάζω πέρα με το μισθό. Σε κάποια φάση όμως οι ανάγκες μου μπορεί να αυξηθούν, θα φταίω εγώ αν αναλάβω αυτά τα παιδιά; Δεν θα φταίει ο γονιός που με κυνηγάει;

(Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση σε καθηγητές που εκβιάζουν για βαθμό στο σχολέιο)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος karamriz

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:44:33 pm »
Σημερα γιορταζουν οι Αρτεμιδες μεγαλη η χαρη τους
Αρτεμης Ματσας
υ.γ νομιζω επικαιρο