0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
den parakolou8hsa to 8ema apthn arxh alla uparxoun k sunaderfoi pou ontws de tous ftanei o mis8os (efoson den einai da k megalos). to na kanoun idiaitera apotelei praksh katadoshs? dld an douleuan se souvlatzidiko xwris enshma ktl opws isxuei, amfivalw an 8a mas enoxlouse...
Παράθεση από: ka8hghtria στις Οκτωβρίου 20, 2010, 02:32:28 pmden parakolou8hsa to 8ema apthn arxh alla uparxoun k sunaderfoi pou ontws de tous ftanei o mis8os (efoson den einai da k megalos). to na kanoun idiaitera apotelei praksh katadoshs? dld an douleuan se souvlatzidiko xwris enshma ktl opws isxuei, amfivalw an 8a mas enoxlouse... ειπαμε απο την αρχη οτι κατανοουμε πολυ καλα οτι υπαρχει οικονομικο προβλημα αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν φανηκε αυτο....να διεκδικησετε λοιπον να κατεβαιτε σε κινητοποιησεις και οχι να γινεστε απεργοσπαστες επειδη απλα "δεσατε το ν γαϊδαρο σας" δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.. emmaki ισως ειναι ευκαιρια να βαλουμε στη θεση τους τους γονεις αλλα θα μου πεις τωρα ποιος εχει το μελι και δεν το γλειφει..karamriz οταν λεγονται καποιες αληθειες παντα πονανε..
Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί στο σχολείο όπου εργάζομαι ήρθε μια μητέρα (φανερά απελπισμένη) και ρωτούσε αν γίνονται μαθήματα στο σχολείο προκειμένου να βοηθηθεί ο γιος της. Η απάντηση βέβαια γνωστή. Δεν υπάρχουν χρήματα δεν θα γίνει η ενισχυτική. Η επόμενη ερώτηση μάλλον φαντάζεστε ποια ήταν. <<Υπάρχει κάπιος καθηγητής από εδώ που κάνει μαθήματα για να βοηθήσει το γιο μου;>>. Τα σχόλια δικά σας.
καθηγητρια κακως θα επρεπε και αυτος να τα δηλωνει και να φορολογειται...αλλα τι απο τα δυο ειναι χειροτερο;;
Παράθεση από: martina στις Οκτωβρίου 20, 2010, 03:23:48 pmΚαλησπέρα. Σήμερα το πρωί στο σχολείο όπου εργάζομαι ήρθε μια μητέρα (φανερά απελπισμένη) και ρωτούσε αν γίνονται μαθήματα στο σχολείο προκειμένου να βοηθηθεί ο γιος της. Η απάντηση βέβαια γνωστή. Δεν υπάρχουν χρήματα δεν θα γίνει η ενισχυτική. Η επόμενη ερώτηση μάλλον φαντάζεστε ποια ήταν. <<Υπάρχει κάπιος καθηγητής από εδώ που κάνει μαθήματα για να βοηθήσει το γιο μου;>>. Τα σχόλια δικά σας.ετσι τους εχουμε μαθει...γιατι μας φαινεται περιεργο;; το θεμα ειναι ποια ηταν η δικη σας απαντηση.. καθηγητρια κακως θα επρεπε και αυτος να τα δηλωνει και να φορολογειται...αλλα τι απο τα δυο ειναι χειροτερο;;
Σας έχει ξεφύγει κάτι. Δεν απαγορευεται να κάνεις ιδιαιτερα, απαγορευεται να φοροδιαφευγεις. Αν κοβεις αποδειξεις και τα δηλώνεις στη εφορια, το μονο που δεσμευεσαι ηθικα, είναι να μην κανεις ιδαιτερα στους δικους σου μαθητες. Το ολο θεμα είναι καθαρα φορολογικα. Και για να σας προλάβω: δεν απαγορευεται η ασκηση παράλληλης εργασιας στους δημοσιους υπαλληλους, απλα πρεπει να εχεις αδεια απο την υπηρεσια (πανευκολο, την δινουν σε οποιο κανει αιτηση) και ο μισθος να μην υπερβαινει το 60% του μισθου
Κανεις λάθος. Κανεις αιτηση στο ΠΥΣΔΕ και στην χορηγεί αμεσα. Ο συζυγος μου παιρνει αδεια ασκησης παραλληλου εργου τα πεντε τελευταια χρονια και δουλευει σε μια εταιρία. Αλλοι φίλοι γυμναστες κανουν φυσικοθεραπιες, ενας αλλος φίλος συναδελφος δουλευει με αδεια σαν γυψοσανιδάς