0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tempo, είναι σωστή η παρατήρησή σου. Όταν λοιπόν πέρσι συμφωνήθηκαν από ΥΠΕΠΘ και ΠΕΑ οι νέες επετηρίδες των 30 μηνών και των 24 μηνών +ασεπ, ουσιαστικά περικόπηκαν οι θέσεις του 60% από ασεπ και 40% από ενιαίο πίνακα.Μια συγκριτική ματιά στις προκηρυχθείσες θέσεις των δύο τελευταίων ασεπ είναι αρκετή για να το δεις.
Οποτε καλυτερα να μπει ορος σε ολους τους αναπληρωτες μια επιτυχια στον ασεπ. Αλλα αυτο δε βολευει μερικους βλεπετε.( οαεδ, Σιββιταν, πδς, ιδιωτικα κλ)
Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να μάθω γιατί η ΠΕΑ συμφώνησε στις επετηρίδες των 30 μηνων και 24 μηνων. Αυτό που βλέπω εγώ είναι μια φωτογραφική ρύθμιση για το 30μηνο, που πιθανώς να περιλαμβάνει και μέρος των ΟΑΕΔιτών. Το 24μηνο πρακτικά έφερε μια ανακατανομή στις τοποθετήσεις των περισσότερων κλάδων και τίποτε άλλο ουσιαστικό. Άντε και μια ελπίδα παραπάνω ότι τώρα που συμπλήρωσα τους 24 μήνες ΘΑ διοριστώ.
ζαγορακη δε με νοιαζουν ουτε η προεδρος σας ουτε η πεα αλλα αν μεινω ανεργος μετα απο 2 χρονια αναπληρωσης μετα θα καταφυγω στα δικαστηρια κ θα με δειτε στην τηλεοραση. αρκετα μας εμπαιξατε ολοι, κ στην ιδια θεση με εμενα ειναι κ πολλοι αλλοι αναπληρωτες. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι πλουσιος ωστε να σφυριζω κλεφτικα μπροστα σε αυτην την αδικια.
παιδια κατω τα χερια απο το 24 μηνο ειναι οτι πιο δικαιο εχει γινει εδω κ χρονια.Γιατι αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι πινακες εμεις που ημασταν λιγο πιο κατω απο τους διοριστεους στον ασεπ θα ειχαμε ηδη διοριστει κ δε θα μαλωναμε εδω τωρα. Οποτε καλυτερα να μπει ορος σε ολους τους αναπληρωτες μια επιτυχια στον ασεπ. Αλλα αυτο δε βολευει μερικους βλεπετε.( οαεδ, Σιββιταν, πδς, ιδιωτικα κλ)
Παράθεση από: GR στις Απριλίου 25, 2009, 09:46:30 pmΠαράθεση από: bobo1 στις Απριλίου 25, 2009, 08:43:08 pmΤί κειμενο εστειλες?τα email των 300 ποιά ειναι?θα στειλω το κειμενο σου σε ολους.τσαμπα ειναι.GR το κειμενο....(δεν ειμαι φιλολογος)εστειλα τη σημερινη διαμαρτυρια της πεα με μια μικρη εισαγωγη 4η 5 σειρες οπου απευθυνομαι στον καθε βουλευτη.Μαλιστα απο γραφειο μεγαλου στελεχους αντιπολιτευσης στην Αθηνα μου ζητησαν ενα mail και επειδη δεν ειχα χρονο εστειλα ενδεικτικα την επιστολη του tsiartas με ενα μικρο προλογο και τους παρεπεμψα στο pde.ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ
Παράθεση από: bobo1 στις Απριλίου 25, 2009, 08:43:08 pmΤί κειμενο εστειλες?τα email των 300 ποιά ειναι?θα στειλω το κειμενο σου σε ολους.τσαμπα ειναι.GR το κειμενο....(δεν ειμαι φιλολογος)εστειλα τη σημερινη διαμαρτυρια της πεα με μια μικρη εισαγωγη 4η 5 σειρες οπου απευθυνομαι στον καθε βουλευτη.Μαλιστα απο γραφειο μεγαλου στελεχους αντιπολιτευσης στην Αθηνα μου ζητησαν ενα mail και επειδη δεν ειχα χρονο εστειλα ενδεικτικα την επιστολη του tsiartas με ενα μικρο προλογο και τους παρεπεμψα στο pde.ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ
Τί κειμενο εστειλες?τα email των 300 ποιά ειναι?θα στειλω το κειμενο σου σε ολους.τσαμπα ειναι.GR το κειμενο....(δεν ειμαι φιλολογος)