0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν ζητώ απαντήσεις στα ερωτήματά μου, πρέπει να σου πω, συνάδελφε chemist, ότι αυτό δεν θεωρείται απάντηση αλλά ελιγμός αποφυγής! Ούτως ή άλλως δεν εκπροσωπώ το ΥΠΕΠΘ ή κάποιο σύλλογο για να με θίξεις, να με εκθέσεις ή να με στριμώξεις. Δεν έχω συμφέρον για το αν θα μπείτε ή όχι στους πίνακες, απλά επειδή πέρασα κι εγώ από την ωρομισθία μία εποχή κι έχω φάει πόρτα δύο φορές από την... κάστα του ΟΑΕΔ, επίτρεψε μου να εκφράσω τις σκέψεις μου επί του θέματος.
ΑΚΡΙ
Συνάδελφος από το ΥΠΕΠΘ που είχε τα μόρια που συγκεντρώνατε εσείς σίγουρα θα είχε διοριστεί. Άρα, δώρον άδωρον θα ήταν να συμμετείχε σε τέτοιες προκηρύξεις. Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά πώς γινόταν οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ του νομού μου, οπότε δε με πείθεις.Επίσης, τυχαίνει να έχουν και οι άλλοι εκπαιδευτικοί μία ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο θεσμό. Σίγουρα δεν είναι εμπάθεια, πίστεψέ με, προς το πρόσωπό σας το γεγονός ότι αρκετοί έχουν παρόμοιες εμπειρίες με τη δική μου. Κάτι θα είναι αλήθεια από όλα αυτά!Τελοσπάντων, δεν έχει νόημα να διαιωνίζουμε τη συζήτηση, γιατί έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα και η αδικία προς τα άτομα του πίνακα αναπληρωτών είναι κατάφωρη. Το ίδιο θα αντιδρούσατε κι εσείς σε μια παρόμοια αδικία προς το πρόσωπό σας, όσο μεγαλόψυχοι και να θέλετε να είστε!Δεν πατάμε επί πτωμάτων, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Ξέρεις, και στους ωρομισθίους του ΥΠΕΠΘ υπάρχει ανεργία. Πολλοί δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Άλλοι πάλι βρέθηκαν στο δρόμο, μετά την κατάργηση της επετηρίδας, και κάνουν ετερόκλητες δουλειές, πολλές φορές και "του ποδαριού" δίνοντας παράλληλα στο διαγωνισμό της ταλαιπωρίας, το ΑΣΕΠ. Συμπερασματικά, λοιπόν, αυτά που εσείς επικαλείστε ότι περνάτε αυτά τα τρία χρόνια, άλλοι τα βιώνουν ήδη μια δεκαετία.Ποιος είναι, λοιπόν, ο αδικημένος;
Αυτό θα έπρεπε να το είχε κάνει προς όλους τους βουλευτές πρωταρχικά η ΠΕΑ. Αν μειωθούν τα μέλη της, να μην απορήσει. Υπάρχουν πολλοί που δυσαρεστήθηκαν από την αδράνεια.Θα με έπειθε για τη δραστηριοποίησή της μόνο αν έβλεπα να αποσύρεται το νομοσχέδιο από τη