0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billimember στις Φεβρουαρίου 28, 2009, 01:21:56 amτο εσοσ λεεει πωσ ετοιμαζουν απεργια πεινασ τον μαρτιο κ απριλιο.τελεια. να κανουμε κ εμεισ μια απεργια πεινασ για τα χρονια που δινουμε ασεπ, που μασ τρωνε τη ζωη κ μασ δουλευουν επειδη δεν εχουμε ολοι βυσματα δεν εχουν λοιπον κανενα ηθικο φραγμο.Το θεμα ειναι η δικη μας αντιδραση να ειναι πιο σοβαρη και υπευθυνη.Ηθικος αυτουργος της καταστασης ειναι προφανως ο υφυπουργος με την υποσχεση που εδωσε χωρις προφανως να εξετασει το κοστος ουτε να υπολογισει τις συνεπειες.τωρα αντε να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα...καποιος συναδελφος που να ειναι μελος της ΠΕΑ ακουει;Προσωπικα θα ηθελα ενα mail για επικοινωνια.ολα εξαρτωνται απο τη δικη μας αντιδραση για τις κινησεις του υπουργειου.
το εσοσ λεεει πωσ ετοιμαζουν απεργια πεινασ τον μαρτιο κ απριλιο.τελεια. να κανουμε κ εμεισ μια απεργια πεινασ για τα χρονια που δινουμε ασεπ, που μασ τρωνε τη ζωη κ μασ δουλευουν επειδη δεν εχουμε ολοι βυσματα
Λόγια, λόγια, λόγια ..., όσο λιγότερο το δίκιο, τόσο περισσότερα.Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αλήθεια, τι λέει για κείνους που στερούνται γκρι κουτιών, απλά ταλαιπωρήθηκαν ποικιλοτρόπως σε ψυχοφθόρους διαγωνισμούς και, στη συνέχεια, σε μακρινούς προορισμούς;Φαντάζομαι τι θα λέει: λόγια.
Παράθεση από: billmaniat στις Φεβρουαρίου 28, 2009, 11:35:01 pmΚESK 1506, γιατί δεν λες στον κόσμο ποιός έκανε μπάχαλο τα ψηφοδέλτια στη Αθήνα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα μισά εξ αυτών;(ξέρεις πολύ καλά εσύ και ο θεολόγος που το έπραξε) γιατί εξακολουθείς να είσαι μέλος της ΠΕΑ αφού διαφωνείς με τη στρατηγική που εφαρμόζει;γιατί θέλεις να πάρεις προϋπηρεσία και από τον ΟΑΕΔ και να προταχθείς έναντι συναδέλφων σου που χρόνια τώρα στερούνται οικογένεια, χρήμα, σπίτι για να αποκατασταθούν κάποια στιγμή; γιατί δεν ζητάτε μια λύση που θα απονείμει δικαιοσύνη για σας, αλλά δεν θα αποβεί σε βάρος άλλων; ποιά στάση θα κρατήσετε αν αναγνωριστεί η προϋπηρεσία π.χ των ΙΕΚ και προταχθούν έναντι σας;Δεν είμαστε 400 αλλά πολλοί περισσότεροι... αλλά και λιγότεροι να είμασταν τι σημασία έχει, το δίκιο είναι δίκιο ανεξαρτήτως αριθμού.Aν δεν απαντήσεις επώνυμα δε θα ασχοληθώ ξανά με τα λεγόμενα σου. (εγώ σε ξέρω απλά να σε μάθουν και οι άλλοι)Η ΠΕΑ διεκδικεί όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομισθίων(πλην του εξειδικευμένου προσωπικού) να γίνονται από τους ενιαίους πίνακες ( αναφέρεται στο διεκδικητικό πλαίσιο) σχετικά με την ΠΔΣ.Η λογική του όποιος δεν συμφωνεί με το ΔΣ της ΠΕΑ να διαγράφεται δεν φαίνεται να είναι και πολύ δημοκρατική.Αφού οι περισσότεροι γυμναστές έχετε αποκτήσει προϋπηρεσία από ΤΑΔ-ΟΛΟΗΜΕΡΑ (πριν γίνονται οι προσλήψεις από τους πίνακες) κλπ, τώρα προσπαθείτε να διασφαλίσετε την προϋπηρεσία σας από άλλους που πιθανόν να πράξουν ότι κάνατε εσείς παλαιότερα.Μήπως θα πρέπει να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για τα γκρι κουτάκια της προϋπηρεσίας σου;Μα τέτοια σύμπτωση ποια να καλούν εσένα σε δυσπρόσιτες περιοχές; Γιατί δεν εξηγείς στους συναδέλφους που βρίσκονται αυτές οι δυσπρόσιτες περιοχές; Γκρι κουτάκια έχει επίσης και ο γ. γραμματέας σας; Αχ αυτό το γκρίζο φόντο!
ΚESK 1506, γιατί δεν λες στον κόσμο ποιός έκανε μπάχαλο τα ψηφοδέλτια στη Αθήνα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα μισά εξ αυτών;(ξέρεις πολύ καλά εσύ και ο θεολόγος που το έπραξε) γιατί εξακολουθείς να είσαι μέλος της ΠΕΑ αφού διαφωνείς με τη στρατηγική που εφαρμόζει;γιατί θέλεις να πάρεις προϋπηρεσία και από τον ΟΑΕΔ και να προταχθείς έναντι συναδέλφων σου που χρόνια τώρα στερούνται οικογένεια, χρήμα, σπίτι για να αποκατασταθούν κάποια στιγμή; γιατί δεν ζητάτε μια λύση που θα απονείμει δικαιοσύνη για σας, αλλά δεν θα αποβεί σε βάρος άλλων; ποιά στάση θα κρατήσετε αν αναγνωριστεί η προϋπηρεσία π.χ των ΙΕΚ και προταχθούν έναντι σας;Δεν είμαστε 400 αλλά πολλοί περισσότεροι... αλλά και λιγότεροι να είμασταν τι σημασία έχει, το δίκιο είναι δίκιο ανεξαρτήτως αριθμού.Aν δεν απαντήσεις επώνυμα δε θα ασχοληθώ ξανά με τα λεγόμενα σου. (εγώ σε ξέρω απλά να σε μάθουν και οι άλλοι)Η ΠΕΑ διεκδικεί όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομισθίων(πλην του εξειδικευμένου προσωπικού) να γίνονται από τους ενιαίους πίνακες ( αναφέρεται στο διεκδικητικό πλαίσιο) σχετικά με την ΠΔΣ.
θα αφησουμε στα βυσματα φωνη συναδερφοι;;Ο Χ Ι.θα μας βρουνε μπροστα τους.αντε μπραβο,γιατι υποτιθεται με τον ασεπ εχουμε αξιοκρατια.αντι αυτου οι μ...... δινουν εξετασεις και οι υπολοιποι ιδιωτικοι,πολυτεκνοι,οαεδιτες και οσοι πιστοι προσελθετε μπαινουν στην εκπαιδευση με ευνοικοτατες ρυθμισεις στην πλατη ανθρωπων που κανουν το σκατο τους παξιμαδι,να ανταπεξερχονται σε χιλιες υποχρεωσεις και να πληρωνουν βιβλια και φροντιστηρια, να τρωνε τα ματια τους πανω στα βιβλια για χρονια, οχι γιατι δεν ειναι καλοι εκπαιδευτικοι, αλλα γιατι οι θεσεις ειναι ελαχιστες, και απο αυτες καθε ειδους τρωκτικα ροκανιζουν μεγαλο μεροςουτε δικαωμα στην αναπληρωση δεν εχουμε πλεον,ας ειμαστε και ψηλα στους πινακες.στην πλατη μας θα εξυπηρετηθουν πολιτικα συμφεροντα;
Μια πρόταση προς τους "οεδιτες":δώστε ασεπ και όσοι είναι επιτυχόντες να διοριστούν απευθίας αν έχουν τουλάχιστον 24 μήνες προυπηρεσία.οσοι έχουν λιγότερη να κατοχυρώσουν στους πίνακες αυτή που έχουν.
Παράθεση από: zagorakis στις Μαρτίου 01, 2009, 07:17:02 amΠαράθεση από: billmaniat στις Φεβρουαρίου 28, 2009, 11:35:01 pmΚESK 1506, γιατί δεν λες στον κόσμο ποιός έκανε μπάχαλο τα ψηφοδέλτια στη Αθήνα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα μισά εξ αυτών;(ξέρεις πολύ καλά εσύ και ο θεολόγος που το έπραξε) γιατί εξακολουθείς να είσαι μέλος της ΠΕΑ αφού διαφωνείς με τη στρατηγική που εφαρμόζει;γιατί θέλεις να πάρεις προϋπηρεσία και από τον ΟΑΕΔ και να προταχθείς έναντι συναδέλφων σου που χρόνια τώρα στερούνται οικογένεια, χρήμα, σπίτι για να αποκατασταθούν κάποια στιγμή; γιατί δεν ζητάτε μια λύση που θα απονείμει δικαιοσύνη για σας, αλλά δεν θα αποβεί σε βάρος άλλων; ποιά στάση θα κρατήσετε αν αναγνωριστεί η προϋπηρεσία π.χ των ΙΕΚ και προταχθούν έναντι σας;Δεν είμαστε 400 αλλά πολλοί περισσότεροι... αλλά και λιγότεροι να είμασταν τι σημασία έχει, το δίκιο είναι δίκιο ανεξαρτήτως αριθμού.Aν δεν απαντήσεις επώνυμα δε θα ασχοληθώ ξανά με τα λεγόμενα σου. (εγώ σε ξέρω απλά να σε μάθουν και οι άλλοι)Η ΠΕΑ διεκδικεί όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών-ωρομισθίων(πλην του εξειδικευμένου προσωπικού) να γίνονται από τους ενιαίους πίνακες ( αναφέρεται στο διεκδικητικό πλαίσιο) σχετικά με την ΠΔΣ.Η λογική του όποιος δεν συμφωνεί με το ΔΣ της ΠΕΑ να διαγράφεται δεν φαίνεται να είναι και πολύ δημοκρατική.Αφού οι περισσότεροι γυμναστές έχετε αποκτήσει προϋπηρεσία από ΤΑΔ-ΟΛΟΗΜΕΡΑ (πριν γίνονται οι προσλήψεις από τους πίνακες) κλπ, τώρα προσπαθείτε να διασφαλίσετε την προϋπηρεσία σας από άλλους που πιθανόν να πράξουν ότι κάνατε εσείς παλαιότερα.Μήπως θα πρέπει να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για τα γκρι κουτάκια της προϋπηρεσίας σου;Μα τέτοια σύμπτωση ποια να καλούν εσένα σε δυσπρόσιτες περιοχές; Γιατί δεν εξηγείς στους συναδέλφους που βρίσκονται αυτές οι δυσπρόσιτες περιοχές; Γκρι κουτάκια έχει επίσης και ο γ. γραμματέας σας; Αχ αυτό το γκρίζο φόντο!Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και οι ανώνυμες προσβολές δεν τιμούν αυτόν που τις πραγματοποιεί. Αν μπορείς μίλησε επώνυμα και το συζητάμε. Πρέπει όμως να σου πω δυο λόγια.Τα γκρι κουτάκια ανήκουν σε μαύρες περιόδους της προσωπικής μου διαδρομής, 2 χρόνια ( Φλομοχώρι 182χλμ πάνε-έλα από Σπάρτη) τρεις φορές την εβδομάδα για να αμειφθώ με το σούπερ ποσό των 7E, αλλά ξέχασα εσείς ξέρετε από χιλιόμετρα και ταλαιπωρία....Δυο χρονιές έχω γκρι κουτάκια και τα έχω πάρει με αίμα για αυτό μη μιλάς όταν αγνοείς την πραγματικότητα και προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις. 6 χρόνια ωρομισθίας έχω στερηθεί πολλά, αγνοώ τι εστί αναπλήρωση και μισθός αναπληρωτή, δεν έχετε αδικηθεί μόνο εσείς.Στην ΠΕΑ αυτή τη στιγμή μόνο ΕΝΑΣ εργάζεται αναπληρωτής, 4 είναι ωρομίσθιοι, 1 περιμένει για ΑΣΠΑΙΤΕ 1 είναι ήδη όντας άνεργοι, είδες τι βίσματα που είμαστε όλοι;Εγώ δε μίλησα για διαγραφή αλλά για παραίτηση κάποιου που είναι πολέμιος των θέσεων και του διεκδικητικού πλαισίου της ΠΕΑ, έχει λογική και είναι αντρίκιο.Να κάνω και γω μια ερώτηση όμως, εσείς που όντως έχετε αδικηθεί τι αλτρουισμό επιδεικνύετε θέλοντας να εμφιλοχωρήσετε στους πίνακες και να ανατρέψετε πίνακες αναπληρωτών, διορισμών και οικογενειακούς προγραμματισμούς; Αυτή τη συμπεριφορά προτείνετε σ'όποιον αδικείται; όποιος αδικείται πρέπει να αδικήσει και να μην αναζητήσει δικαίωση χωρίς να υπάρξει άλλη μια αδικία;