0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 03, 2009, 07:10:06 amΤόσο καιρό υπάρχει το συγκεκριμένο καυτό θέμα και εγώ μόλις χτες και μετά βίας το πήρα χαμπάρι! Ό, τι και να κάνουμε οι ωρομίσθιοι αναπληρωτές επιτυχόντες αλλά μη διοριστέοι ΑΣΕΠπροκειμένου να εμποδίσουμε την άδικη εντελώς παράνομη πλήρως ανατρεπτική είσοδο των οαεδ-ιτών στους με κόπο έξοδα ατέλειωτο διάβασμα πολλά-πολλά χιλιόμετρα μακριάπίνακες, αναπληρωτών ή ενιαίο, να ξέρετε ότι είμαι μαζί σας, θα παλέψω κι εγώ.Υπογραφή: Η 2 φορές επιτυχούσα ΑΣΕΠ (2005, 2007) και η εν αναμονή των αποτελεσμάτων του 3ου ΑΣΕΠ (2009)...Και ποιος σου είπε εσένα ότι εμείς δεν κοπιάζουμε 10-12-15 χρόνια τώρα στον οαεδ;Και ποιος σου είπε εσένα ότι πολλοί από εμάς δεν έχουμε ρίξει ατελείωτο διάβασμα για τον ΑΣΕΠ;Και ποιος σου είπε εσένα ότι και εμείς στα τόσα χρόνια δεν έχουμε διανύσει πολλά-πολλά χιλιόμετρα για να δουλέψουμε σε ΟΑΕΔ άλλων νομών;Και ποιος σου είπε εσένα ότι με 10-12-15 χρόνια ωρομισθία ζούμε πλουσιοπάροχα και ότι δεν αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε σε οικοδομές , πατσατζίδικα, μανάβικα και άλλα πολλά.........για να σταθούμε οικονομικά ή μήπως και γιαυτό φταίνε πάλι οι οαεδίτες; Και τι νομίζεις τέλος πάντων, ότι έξοδα έχεις κάνει μόνο εσύ; Μάλλον δεν έχεις καλές πληροφορίες και ίσως είσαι αρκετά μικρή σε ηλικία για να γνωρίζεις ότι ο ΑΣΕΠ έχει "φάει" τον διορισμό κάποιων εκπαιδευτικών- τώρα του ΟΑΕΔ-που ήταν στην επετηρίδα και δίδασκαν σε σχολεία ενώ ίσως εσύ και κάποιοι άλλοι που φωνάζουν για εμάς δεν είχατε ξεκινήσει τις σπουδές σας.Μάλλον είναι άδικη και ανατρεπτική η σκέψη σου για να παλέψεις ενάντια στους συναδέλφους σου του ΟΑΕΔ. Εκεί που εσύ μοριοδοτήσαι στους πίνακες του ΟΑΕΔ ενώ εγώ αποκλείομαι από τους αντίστοιχους του ΥΠΕΠΘ.Και επειδή όπως λες εχθές το πήρες χαμπάρι, αυτή η ιστορία με το ΥΠΕΠΘ και τον ΟΑΕΔ δεν είναι τωρινή αλλά υπάρχει από το 2001Γι’ αυτό πάλεψε καλύτερα για ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας και άσε να αποφασίσει η πολιτεία με την εφαρμογή των νόμων.Υ.Γ. Ελπίζω να δοθεί λύση που να μην αδικεί κανέναν μαςΥ.Γ2 Συγνώμη για το επιθετικό ύφος.
Τόσο καιρό υπάρχει το συγκεκριμένο καυτό θέμα και εγώ μόλις χτες και μετά βίας το πήρα χαμπάρι! Ό, τι και να κάνουμε οι ωρομίσθιοι αναπληρωτές επιτυχόντες αλλά μη διοριστέοι ΑΣΕΠπροκειμένου να εμποδίσουμε την άδικη εντελώς παράνομη πλήρως ανατρεπτική είσοδο των οαεδ-ιτών στους με κόπο έξοδα ατέλειωτο διάβασμα πολλά-πολλά χιλιόμετρα μακριάπίνακες, αναπληρωτών ή ενιαίο, να ξέρετε ότι είμαι μαζί σας, θα παλέψω κι εγώ.Υπογραφή: Η 2 φορές επιτυχούσα ΑΣΕΠ (2005, 2007) και η εν αναμονή των αποτελεσμάτων του 3ου ΑΣΕΠ (2009)...
Φτάνει πια!Έχω κουραστεί να ακούω πόσο άδικο είναι να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία στα πρώην ΤΕΕ του ΟΑΕΔ.Γιατί σε όλες τις αδικίες(ΠΔΣ,ΣΔΕ,εκπαιδευτικούς από Ιδιωτικά Σχολεία,Σιβιτανίδειο,εκπαιδευτικούς με προϋπηρεσία χωρών ΕΕ,ΣΜΕΑ κ.λ.π) κάνετε όλοι τα στραβά μάτια;Οι πίνακες του ΥΠΕΠΘ μπάζουν από παντού,το ποιος και πού δουλεύει δύσκολα ελέγχεται,η επιτυχία στον ΑΣΕΠ και η κατάταξη στους πίνακες βάσει αυτής δύσκολα θα ελέγχεται, αφού με το καινούριο σύστημα οι πίνακες επιτυχόντων και μη δε θα δημοσιοποιούνται.Τα μαγειρέματα γίνονται και θα γίνονται.Κι εμείς θα τρωγόμαστε μεταξύ μας. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ας εναντιωνόμαστε σε κάθε αδικία, όχι να κλείνουμε το στόμα σε χοντρές αδικίες, γιατί μας συμφέρει!Περιμένω μάταια δυο χρόνια τώρα να δουλέψω σε σχολείο του ΥΠΕΠΘ(έχω δηλώσει ΝΑΙ σε όλα κι ας έχω οικογένεια, κι ας έχω προβλήματα), έχω φιλήσει κατουρημένες ποδιές για λίγες ώρες στην ΠΔΣ αλλά πάντα έρχομαι δεύτερη, τρίτη κ.ο.κ.,γιατί πάντα προηγούνται παιδιά "ημετέρων". Γνωρίζω πολύ καλά ότι, όσοι χάσαμε τη δουλειά μας λόγω της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που αλλαξε τα πράγματα στον ΟΑΕΔ, είμαστε λίγοι και ότι υπάρχουν προτάσεις που επιτρέπουν την είσοδό μας στους πίνακες του ΥΠΕΠΘ χωρίς τις ανατροπές για τις οποίες όλοι φωνάζετε.Οι Γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι Εκθέσεις του Συνηγόρου του Πολίτη,το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που αναγνωρίζουν το ΔΙΚΑΙΟ του αιτήματος της Αναγνώρισης, αποτελουν κάποια από τα επιχειρήματα για να πειστούν επιτέλους εκπαιδευτική κοινότητα και ΥΠΕΠΘ γι' αυτό το ΔΙΚΙΟ και να το αποδώσουν!Δεν είμαστε ούτε τεμπέληδες(κι εμείς δουλέψαμε,κι εμείς διαβάσαμε και διαβάζουμε όχι πάντα με τις καλύτερες συνθήκες) ούτε βίσματα και όλα όσα καιρό τώρα μας αποδίδονται