0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
xb θα σε παρακαλούσα να τροποποιήσεις το μήνυμα σου άμεσα.Αλλάζοντας το όνομα του forum στο οποίο αναφέρεσαι , με αυτό που είναι στην πραγματικότητα.Σβήνοντας όλους τους κομματικούς συνειρμούς που χαρακτηρίζουν άτομα , καθώς δεν μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά πιστεύω του καθενός, αφού αποφεύγουμε να μετατρέπουμε τις συζητήσεις σε πολιτικές διαμάχες και προσπαθούμε να μείνουμε στην ουσία του κάθε θέματος, και τέλος σβήνοντας όλα τα copy/paste που παράθεσες από άλλο forum αντικαθιστώντας τα με το link όπου βρίσκονται, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει με αυτόν τον τρόπο.Ευχαριστώ πολύΥ.Γ. Θα παρακαλούσα για μια προσπάθεια αυτοσυντονισμού της συζήτησης από όλους, ώστε να συνεχιστεί χωρίς παρεκτροπές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλείδωμα του θέματος.
panicΟι πληροφορίες στο φόρουμ της χαχαβήτας.gr από επίλεκτο καλαματιανό τέκνο της... γαλάζιας νεολαίας, πρώην ΟΑΕΔίτισα πρώην αντιπρόεδρο της ΠΕΑ, γυμνάστρια (με ότι αυτό σημαίνει σχετικά με την… προϋπηρεσία της σε μηχανορραφίες!!!) και νυν συνδικαλίστρια, στην τοπική ΕΛΜΕ, εκλεγμένη με την γαλάζια ΔΑΚΕ– δηλ. όπου λeρ@ και αυτή: ----------------------------nada_kalOAΕΔ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΑπάντηση #2 - Σήμερα στις 01:25ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.28 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑΣΤΟΥΣ 28 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΗΔΗ..(ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟ
Παράθεση από: Lenazagor στις Απριλίου 24, 2009, 12:14:35 pm xb θα σε παρακαλούσα να τροποποιήσεις το μήνυμα σου άμεσα.Αλλάζοντας το όνομα του forum στο οποίο αναφέρεσαι , με αυτό που είναι στην πραγματικότητα.Σβήνοντας όλους τους κομματικούς συνειρμούς που χαρακτηρίζουν άτομα , καθώς δεν μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά πιστεύω του καθενός, αφού αποφεύγουμε να μετατρέπουμε τις συζητήσεις σε πολιτικές διαμάχες και προσπαθούμε να μείνουμε στην ουσία του κάθε θέματος, και τέλος σβήνοντας όλα τα copy/paste που παράθεσες από άλλο forum αντικαθιστώντας τα με το link όπου βρίσκονται, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να τα διαβάσει με αυτόν τον τρόπο.Ευχαριστώ πολύΥ.Γ. Θα παρακαλούσα για μια προσπάθεια αυτοσυντονισμού της συζήτησης από όλους, ώστε να συνεχιστεί χωρίς παρεκτροπές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλείδωμα του θέματος. Να αλλάξω και κάλτσες; Υπάρχει κάτι το αναληθές; ΟΧΙ
Παράθεση από: xb στις Απριλίου 24, 2009, 11:51:48 ampanicΟι πληροφορίες στο φόρουμ της χαχαβήτας.gr από επίλεκτο καλαματιανό τέκνο της... γαλάζιας νεολαίας, πρώην ΟΑΕΔίτισα πρώην αντιπρόεδρο της ΠΕΑ, γυμνάστρια (με ότι αυτό σημαίνει σχετικά με την… προϋπηρεσία της σε μηχανορραφίες!!!) και νυν συνδικαλίστρια, στην τοπική ΕΛΜΕ, εκλεγμένη με την γαλάζια ΔΑΚΕ– δηλ. όπου λeρ@ και αυτή: ----------------------------nada_kalOAΕΔ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΑπάντηση #2 - Σήμερα στις 01:25ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.28 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑΣΤΟΥΣ 28 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΗΔΗ..(ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟ
Θα σε παρακαλέσω για ακόμη μία φορά να συμμορφωθείς με τους κανόνες του forum. Κανένας δεν είπε ότι υπάρχει κάτι το αναληθές σε όσα λες, άλλα αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας του forum.Προσπαθούμε να κρατήσουμε την κοινότητα μακρυά από πολιτικές ταμπέλες και χρώματα.Επίσης , στο χώρο του διαδικτύου απαγορεύεται η αναδημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου από κάποιο site χωρίς την έγκριση και την συγκατάθεση του διαχειριστή αυτού. Και τέλος, το όνομα του site στο οποίο αναφέρεσαι είναι διαφορετικό.
Η επίμαχη τροπολογία:http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/Tropologies/650/A-SEPE.566.pdfΚαι επί τη ευκαιρία, καλώς σας βρήκα. Στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου μπορεί να βρει κάποιος ό,τι συζητείται στις διάφορες επιτροπές και έρχεται τελικά προς ψήφιση.
μηπως να απευθυνθουμε στους υπευθυνους για τα εκπαιδευτικα θεματα της αντιπολιτευσης; να τους ενημερωσουμε για να το χρησιμοποιησουν προεκλογικα!!!!!!!!!!!!!!!!ο σπηλιωτοπουλος δεν πρεπει να βγει ουτε βουλευτης μετα απ αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!