0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billimember στις Απριλίου 26, 2009, 10:37:21 pmζαγορακη δε με νοιαζουν ουτε η προεδρος σας ουτε η πεα αλλα αν μεινω ανεργος μετα απο 2 χρονια αναπληρωσης μετα θα καταφυγω στα δικαστηρια κ θα με δειτε στην τηλεοραση. αρκετα μας εμπαιξατε ολοι, κ στην ιδια θεση με εμενα ειναι κ πολλοι αλλοι αναπληρωτες. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι πλουσιος ωστε να σφυριζω κλεφτικα μπροστα σε αυτην την αδικια.κΑΙ στο μεταξυ τωρα που ειναι να δρασουμε και να το εμποδισουμε δινοντας τη διασταση του προβληματος και δειχνοντας ξεκαθαρα οτι μας βρισκουν απεναντι με αυτη τη ρυθμιση,καθομαστε και υπολογιζουμε αν και ποσο θα μας επηρρεασει και ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.δεν υπαρχει διαθεση για αγωνα δυστυχως.Η λογικη αυτη ειναι εξω απο την ιδιοσυγκρασια μου. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
ζαγορακη δε με νοιαζουν ουτε η προεδρος σας ουτε η πεα αλλα αν μεινω ανεργος μετα απο 2 χρονια αναπληρωσης μετα θα καταφυγω στα δικαστηρια κ θα με δειτε στην τηλεοραση. αρκετα μας εμπαιξατε ολοι, κ στην ιδια θεση με εμενα ειναι κ πολλοι αλλοι αναπληρωτες. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι πλουσιος ωστε να σφυριζω κλεφτικα μπροστα σε αυτην την αδικια.
Παράθεση από: GR στις Απριλίου 26, 2009, 11:12:36 pmΠαράθεση από: billimember στις Απριλίου 26, 2009, 10:37:21 pmζαγορακη δε με νοιαζουν ουτε η προεδρος σας ουτε η πεα αλλα αν μεινω ανεργος μετα απο 2 χρονια αναπληρωσης μετα θα καταφυγω στα δικαστηρια κ θα με δειτε στην τηλεοραση. αρκετα μας εμπαιξατε ολοι, κ στην ιδια θεση με εμενα ειναι κ πολλοι αλλοι αναπληρωτες. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι πλουσιος ωστε να σφυριζω κλεφτικα μπροστα σε αυτην την αδικια.κΑΙ στο μεταξυ τωρα που ειναι να δρασουμε και να το εμποδισουμε δινοντας τη διασταση του προβληματος και δειχνοντας ξεκαθαρα οτι μας βρισκουν απεναντι με αυτη τη ρυθμιση,καθομαστε και υπολογιζουμε αν και ποσο θα μας επηρρεασει και ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.δεν υπαρχει διαθεση για αγωνα δυστυχως.Η λογικη αυτη ειναι εξω απο την ιδιοσυγκρασια μου. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣΕννοειται να αγωνιστουμε!!!Απλα σπανια συναντω εκπαιδευτικο που να εχει αγωνιστικη διαθεση,εχουν "βαριεστημενη" διαθεση.Ακομα και στα βουλευτικα γραφεια τους γονεις τους στελνουν.Γενικως βαριουνται
Παράθεση από: bobo1 στις Απριλίου 26, 2009, 11:20:44 pmΠαράθεση από: GR στις Απριλίου 26, 2009, 11:12:36 pmΠαράθεση από: billimember στις Απριλίου 26, 2009, 10:37:21 pmζαγορακη δε με νοιαζουν ουτε η προεδρος σας ουτε η πεα αλλα αν μεινω ανεργος μετα απο 2 χρονια αναπληρωσης μετα θα καταφυγω στα δικαστηρια κ θα με δειτε στην τηλεοραση. αρκετα μας εμπαιξατε ολοι, κ στην ιδια θεση με εμενα ειναι κ πολλοι αλλοι αναπληρωτες. δυστυχως για εσενα δεν ειμαι πλουσιος ωστε να σφυριζω κλεφτικα μπροστα σε αυτην την αδικια.κΑΙ στο μεταξυ τωρα που ειναι να δρασουμε και να το εμποδισουμε δινοντας τη διασταση του προβληματος και δειχνοντας ξεκαθαρα οτι μας βρισκουν απεναντι με αυτη τη ρυθμιση,καθομαστε και υπολογιζουμε αν και ποσο θα μας επηρρεασει και ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.δεν υπαρχει διαθεση για αγωνα δυστυχως.Η λογικη αυτη ειναι εξω απο την ιδιοσυγκρασια μου. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣΕννοειται να αγωνιστουμε!!!Απλα σπανια συναντω εκπαιδευτικο που να εχει αγωνιστικη διαθεση,εχουν "βαριεστημενη" διαθεση.Ακομα και στα βουλευτικα γραφεια τους γονεις τους στελνουν.Γενικως βαριουνται H απλα δε γνωριζουν τον τροπο.Απο τους χιλιαδες ωρομισθιους της Θεσσαλονικης ενα μικρο ποσοστο εμφανιστηκε σημερα στη γενικη συνελευση η οποια ανακοινωθηκε sto alfavita κι ακομη πιο λιγοι ηταν ενημερωμενοι για τη ρυθμιση ΟΑΕΔ. Δηλωστε λοιπον το παρον σας συναδελφοι σ'αυτες τις πρωτες συλλογικες κινησεις γιατι ετοιμαζονται κινητοποιησεις για αιτηματα που αφορουν ολους μας και γι αυτο πρεπει ολοι να δωσουμε το παρον και να ενημερωσουμε και τους χιλιαδες συναδελφους μας ειτε προφορικα ειτε μεσω site oi οποιοι μπορει να θελουν αλλα να μην ξερουν πως να κινητοποιηθουν. Μπειτε σ'αυτο το site: http://oromisthioi.blogspot.com/ και στο http://www.facebook.com/group.php?gid=71634619208 και δωστε κι εκει τις σοβαρες προτασεις που εχουν ηδη προταθει εδω. Μαζικα θα διεκδικησουμε ευκολοτερα τα αυτονοητα
Από προσωπική εμπειρία έχω να καταθέσω τα εξής: Συνάδελφος μπήκε σε τεε του οαεδ το 2000 με ΜΕΣΟΝ.
απο το forum της alfavita τοποθέτηση συναδέλφου:"Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να απευθυνθώ ή αν προβλέπεται κάποια ρύθμιση και για τους ωρομισθίους στα ΤΕΕ Α' κύκλου