*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205762 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος flora

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μόλις ενημέρωσα γραφείο υπουργού από το οποίο μου είπαν ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για την ρύθμιση και δεν ξέρουν τι θα γίνει.Ας ενημερώνουμε όσους μπορούμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Αναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.
Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.
Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.

εχεις απολυτο δικαιο οταν μιλας για ΑΜΕΣΗ κινητοποιηση. Θεωρω οτι η νομικη οδος ειναι η πιο λογικη λυση και η πλεον αποτελεσματικη. ειναι καραγκιοζηδες οι ανθρωποι.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
O καραγκιόζης υπήρξε πάντοτε χαριτωμένος και στην "απ' έξω". Αυτοί, όμως ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Μόλις ενημέρωσα γραφείο υπουργού από το οποίο μου είπαν ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για την ρύθμιση και δεν ξέρουν τι θα γίνει.Ας ενημερώνουμε όσους μπορούμε.

ας ελπισουμε flora  μου οτι δεν ειναι....λογια υπουργεικων γραφειων......αν και εχω πολλες επιφυλαξεις.
θεωρω οτι η επιστολη πρεπει να ειναι γραμμενη απλα-απλουστατα, οχι γλωσσα "ξυλινη" και με σαφηνεια οι θεσεις μας χωρις πολλες κουβεντες ωστε να γινει κατανοητο το προβλημα απο ολους τους ....υθινοντες.

πιστευετε οτι αυτοι ξερουν πως εχει το προβλημα μας ?(αυταπατη) απλως λενε τα..."μαλιστα"!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Αυτο ειναι πολυ θετικο.Ας κλιμακωθει η προσπαθεια για ενημερωση.

Αποσυνδεδεμένος παναγιώτης βασιλόπουλος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
χημικέ λάδι- μέλι τηγανίτα τίποτα είσαι. Έχεις πάλι χάσει την ψυχραιμία σου όπως πέρυσι. Κάτι δεν πάει καλά ε;

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Οι απαντήσεις των πολιτικών είναι, συχνότατα, υπεκφυγές. Επιμένω, χρειάζεται μαζική αντίδραση στο δρόμο και νομικές κινήσεις.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος thanostx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μέχρι τη στιγμή της (πιθανής) ψήφισης αυτό που χρειάζεται είναι ο καθένας από εμάς να τηλεφωνεί στα γραφεία βουλευτών ή υπουργών που "γνωρίζει" κάνοντας παράπονα. Ακόμα πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η αποστολή mail με σχετικά links από κουβέντες όπως αυτή που κάνουμε εδώ τώρα, μέσα από τις οποίες φαίνεται το μέγεθος των συνεπειών που θα έχουν . . . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!Επειδή όμως είναι και αυτοί επαγγελματίες πονηροί και ψεύτες και απλά μας "κοιμίζουν", πρέπει να τους ενημερώνουμε οτι θα κοινοποιηθούν όλα τα ονόματα όσων υπερψηφίσουν...
Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας βουλευτής δεν θέλει να γίνει αυτό πρακτικά. Με τον τρόπο αυτό θα τοποθετούνται από Πίνακα και δεν θα τους "αναγκάζουν" να ξεροσταλιάζουν στα γραφεία τους ικετεύοντας για διορισμό τους κάθε χρόνο (ρίχνοντας και κανα σφουγγάρισμα από το . . . γλείψιμο!!!)...ΥΓ : Το ίδιο πιστεύω και υποστηρίζω για όσους "σφουγγαρίζουν" τα πολιτικά γραφεία για λίγες ώες ΠΔΣ ...

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
...Συμφωνώ σε όλα με τον thanostx...αλλά περισσότερο με το "Επειδή όμως είναι και αυτοί επαγγελματίες πονηροί και ψεύτες και απλά μας "κοιμίζουν...."

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Φυσικά θα αστειεύεσαι ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τώρα. Μόνο το διπλασιασμό των μορίων να επικαλεστούν θα βγουν "νόμιμοι" και φυσικά ο συγκεκριμένος υποψήφιος έφυγε στον πίνακα μπροστά. Εμείς με τα ψίχουλα που είχαμε από το ΥΠΕΠΘ πού να τον φτάσουμε!

Γιατί πιέζουν να διπλασιαστούν τα μόριά τους;;;  :o  :o
Μπαίνουν στους πίνακές μας από το πουθενά, δουλεύουν δίπλα στο σπίτι τους και χαίρονται τις οικογένειές τους χωρίς να ξενιτεύονται και χωρίς έξοδα πέραν της βενζίνης τους (αν χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους και δεν πάνε με τα πόδια...  ::) ) και θέλουν και διπλασιασμό των μορίων;;;  :o  :o

Γιατί τότε οι ΑΣΕΠόπληκτοι χάνουμε τα μόριά μας και υποδιπλασιάζονται;;;  >:(  >:(  >:(

Και κερ@τ@δ^ς και δαρμένοι!!!...  >:(  >:(  >:(
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
tsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Αναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.
Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.
Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.

εχεις απολυτο δικαιο οταν μιλας για ΑΜΕΣΗ κινητοποιηση. Θεωρω οτι η νομικη οδος ειναι η πιο λογικη λυση και η πλεον αποτελεσματικη. ειναι καραγκιοζηδες οι ανθρωποι.

Το θέμα είναι να προλάβουμε να μην ψηφιστεί η ρύθμιση και όχι έπειτα να τρέχουμε στα δικαστήρια για να μετριάσουμε την αδικία...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
tsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!

Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε!  :)

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ

Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε!  :)
Γιατί δεν μπορώ να το βρω?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182830
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 802