0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μarkos στις Απριλίου 28, 2009, 02:10:23 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Απριλίου 28, 2009, 01:55:21 pmΑναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.εχεις απολυτο δικαιο οταν μιλας για ΑΜΕΣΗ κινητοποιηση. Θεωρω οτι η νομικη οδος ειναι η πιο λογικη λυση και η πλεον αποτελεσματικη. ειναι καραγκιοζηδες οι ανθρωποι. Το θέμα είναι να προλάβουμε να μην ψηφιστεί η ρύθμιση και όχι έπειτα να τρέχουμε στα δικαστήρια για να μετριάσουμε την αδικία...
Παράθεση από: aristos2 στις Απριλίου 28, 2009, 01:55:21 pmΑναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.εχεις απολυτο δικαιο οταν μιλας για ΑΜΕΣΗ κινητοποιηση. Θεωρω οτι η νομικη οδος ειναι η πιο λογικη λυση και η πλεον αποτελεσματικη. ειναι καραγκιοζηδες οι ανθρωποι.
Αναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 28, 2009, 03:22:14 pmΠαράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 28, 2009, 03:11:25 pmtsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε! Γιατί δεν μπορώ να το βρω?
Παράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 28, 2009, 03:11:25 pmtsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε!
tsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!
Ξέρει κανείς αν θα μπούνε και σε καθεστώς διορισμών φέτος ή θα μπούνε στους πίνακες και μετά θα πρέπει να πληρούν κάποις προϋποθέσεις όπως η διετία των εκπαιδευτικών από ιδιωτικά για παράδειγμα πριν διοριστούν? Θέλω να πιστεύω πως αν δεν γλυτώσουμε τελικά το να μπούνε στους πίνακες τουλάχιστον να προασπιστούν τα συμφέροντα αυτών που νόμιζαν ότι διορίζονται κ τώρα ξαφνικά κάποιος μπορεί να τους πάρει τη θέση???Ειλικρινά πάντως είναι απορίας άξιο πώς 300 άτομα μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο και χιλιάδες ωρομίσθιοι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε επιτυχώς τα αυτονόητα...
Παράθεση από: bobo1 στις Απριλίου 28, 2009, 07:58:06 pmΠαράθεση από: bikini στις Απριλίου 28, 2009, 03:22:14 pmΠαράθεση από: mathstavros στις Απριλίου 28, 2009, 03:11:25 pmtsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε! Γιατί δεν μπορώ να το βρω?δεν μπορείς να το βρεις, γιατί προφανώς "κόπηκε" λόγω... λογοκρισίας! Έστειλα κι εγώ κάτι και 5' μετά το είδα δημοσιευμένο.Προσπαθείστε να κάνετε το ίδιο: μετά την αποστολή του θα διαβάσετε "αφού ελεγχθεί από τον διαχειριστή του blog"...Το συγκεκριμένο, λοιπόν, "κόπηκε"... Ελεύθερος διάλογος για την παιδεία σου λέει...
Παράθεση από: gadget στις Απριλίου 28, 2009, 09:59:41 pmΞέρει κανείς αν θα μπούνε και σε καθεστώς διορισμών φέτος ή θα μπούνε στους πίνακες και μετά θα πρέπει να πληρούν κάποις προϋποθέσεις όπως η διετία των εκπαιδευτικών από ιδιωτικά για παράδειγμα πριν διοριστούν? Θέλω να πιστεύω πως αν δεν γλυτώσουμε τελικά το να μπούνε στους πίνακες τουλάχιστον να προασπιστούν τα συμφέροντα αυτών που νόμιζαν ότι διορίζονται κ τώρα ξαφνικά κάποιος μπορεί να τους πάρει τη θέση???Ειλικρινά πάντως είναι απορίας άξιο πώς 300 άτομα μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο και χιλιάδες ωρομίσθιοι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε επιτυχώς τα αυτονόητα...Εσύ πιστεύεις πως είναι μόνο τόσοι;...
Αν είναι να ψηφιστεί την Πέμπτη πότε ακριβώς θα αντιδράσουμε; Αν ψηφιστεί, πέταξε το πουλάκι! Η δικαστική οδός είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Αν διαβάσετε τα μηνύματα που αναφέρει ο συνάδελφος, οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους και το υπουργείο υποχρεωμένο να τους βρει δουλειά. Μα τόσα χρόνια δεν ήξεραν ότι δεν αναγνωριζόταν; Θα πρέπει η αντίδρασή μας να ακουστεί. Αντί να γράφουμε εδώ για να εκτονωθούμε δεν πάμε να φωνάξουμε έξω από τη βουλή;Πού είναι το συνδικαλιστικό μας όργανο να μας καθοδηγήσει; οεο; Εμείς δε στριμοχνώμαστε κάθε καλοκαίρι στα ταμεία ανεργίας; Και όχι όλοι, γιατί δε συμπληρώνουμε όλοι τα απαραίτητα ένσημα. Αυτό που βλέπω είναι ότι εμείς γράφουμε, γράφουμε και κάποιοι άλλοι γελάνε γιατί διορίζονται από το πουθενά!