*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205560 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αναρωτιέμαι αν θα οργανωθεί μαζική αντίδραση από την ΠΕΑ ή από όπου; Οι μέρες περνούν.
Επιπλέον, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν κινήσεις μέσω της νομικής οδού. Με βάση τη λογική - νομικός δεν είμαι - και ασφαλιστικά μέτρα θα μπορούν να γίνουν άμεσα και δίκη ενάντια σε μια απόφαση χαριστική σε λίγους και άδικη.
Εγώ, πάντως, έστω και μόνος, θ' αναζητήσω αυτή τη νομική όδο, αν έστω κι ένας τοποθετηθεί μπροστά μου, εξαιτίας της περίφημης τροπολογίας.

εχεις απολυτο δικαιο οταν μιλας για ΑΜΕΣΗ κινητοποιηση. Θεωρω οτι η νομικη οδος ειναι η πιο λογικη λυση και η πλεον αποτελεσματικη. ειναι καραγκιοζηδες οι ανθρωποι.

Το θέμα είναι να προλάβουμε να μην ψηφιστεί η ρύθμιση και όχι έπειτα να τρέχουμε στα δικαστήρια για να μετριάσουμε την αδικία...

++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
tsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!

Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε!  :)
Γιατί δεν μπορώ να το βρω?

δεν μπορείς να το βρεις, γιατί προφανώς "κόπηκε" λόγω... λογοκρισίας!  :o  :o
Έστειλα κι εγώ κάτι και 5' μετά το είδα δημοσιευμένο.
Προσπαθείστε να κάνετε το ίδιο: μετά την αποστολή του θα διαβάσετε "αφού ελεγχθεί από τον διαχειριστή του blog"...
Το συγκεκριμένο, λοιπόν, "κόπηκε"...  ::)  ::)  ::)

Ελεύθερος διάλογος για την παιδεία σου λέει...  :-X  :-X  :-X
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος gadget

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ξέρει κανείς αν θα μπούνε και σε καθεστώς διορισμών φέτος ή θα μπούνε στους πίνακες και μετά θα πρέπει να πληρούν κάποις προϋποθέσεις όπως η διετία των εκπαιδευτικών από ιδιωτικά για παράδειγμα πριν διοριστούν?
Θέλω να πιστεύω πως αν δεν γλυτώσουμε τελικά το να μπούνε στους πίνακες τουλάχιστον να προασπιστούν τα συμφέροντα αυτών που νόμιζαν ότι  διορίζονται κ τώρα ξαφνικά κάποιος μπορεί να τους πάρει τη θέση???
Ειλικρινά πάντως είναι απορίας άξιο πώς 300 άτομα μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο και χιλιάδες ωρομίσθιοι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε επιτυχώς τα αυτονόητα...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Ξέρει κανείς αν θα μπούνε και σε καθεστώς διορισμών φέτος ή θα μπούνε στους πίνακες και μετά θα πρέπει να πληρούν κάποις προϋποθέσεις όπως η διετία των εκπαιδευτικών από ιδιωτικά για παράδειγμα πριν διοριστούν?
Θέλω να πιστεύω πως αν δεν γλυτώσουμε τελικά το να μπούνε στους πίνακες τουλάχιστον να προασπιστούν τα συμφέροντα αυτών που νόμιζαν ότι  διορίζονται κ τώρα ξαφνικά κάποιος μπορεί να τους πάρει τη θέση???
Ειλικρινά πάντως είναι απορίας άξιο πώς 300 άτομα μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο και χιλιάδες ωρομίσθιοι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε επιτυχώς τα αυτονόητα...

Εσύ πιστεύεις πως είναι μόνο τόσοι;...  ???  ::)  ::)

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος eleni

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
tsiarta δημοσιεύτηκε στο νέο site του υπεπθ( http://www.meafora.com/) η επιστολή-καταγγελία σου!

Πολύ καλά έκανες, συνάδελφε!  :)
Γιατί δεν μπορώ να το βρω?

δεν μπορείς να το βρεις, γιατί προφανώς "κόπηκε" λόγω... λογοκρισίας!  :o  :o
Έστειλα κι εγώ κάτι και 5' μετά το είδα δημοσιευμένο.
Προσπαθείστε να κάνετε το ίδιο: μετά την αποστολή του θα διαβάσετε "αφού ελεγχθεί από τον διαχειριστή του blog"...
Το συγκεκριμένο, λοιπόν, "κόπηκε"...  ::)  ::)  ::)

Ελεύθερος διάλογος για την παιδεία σου λέει...  :-X  :-X  :-X

και όσο σκέφτομαι ότι ο διαχειριστής του blog θα είναι κάνας πληροφορικός αποσπασμένος από τον Άη Στράτη...
"δαπανηρό πράγμα ο βίος. Ναυλώνεις έναν κόσμο για να κάνεις το γύρο μιας βάρκας"

Αποσυνδεδεμένος gadget

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πάντως είναι σίγουρα λιγότεροι από όλους εμάς τους ταλαίπωρους ωρομίσθιους που έχουμε κάνει το αυτοκίνητο δεύτερο σπίτι μας γαι τα μόρια...Είμαι σίγουρη ότι είναι παραπάνω από τα επίσημα νούμερα που βγάλανε..Τελικά ξέρει κάνείς για διορισμό τους φέτος?

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ

Εσύ πιστεύεις πως είναι μόνο τόσοι;...  ???  ::)  ::)
300 είναι μάλλον μόνο οι γνωστοί . Άλλωστε και στην ιστορία τη δόξα την κέρδισαν οι 300 ενώ οι 700 "Θεσπιείς" έμειναν άγνωστοι.

Το πόσοι ακριβώς είναι θα το μάθουμε όταν βγούν οι πίνακες το καλοκαίρι , όπου θα προστεθεί η στήλη "προϋπηρεσία ΟΑΕΔ" . Είναι πολύ πιθανό κάποιοι οαεδίτες να μην έχουν μόνο  μόρια από ΟΑΕΔ αλλά και από ΥΠΕΠΘ (π.χ. ΠΔΣ , μόρια ΑΣΕΠ) .                      

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
http://clubs.pathfinder.gr/anagnorisi/821852?start=30

Διαβαστε ολα τα μηνυματα της πρωην ΟΑΕΔιτισσας
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2009, 10:30:37 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος xrikla

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αν είναι να ψηφιστεί την Πέμπτη πότε ακριβώς θα αντιδράσουμε; Αν ψηφιστεί, πέταξε το πουλάκι! Η δικαστική οδός είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Αν διαβάσετε τα μηνύματα που αναφέρει ο συνάδελφος, οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους και το υπουργείο υποχρεωμένο να τους βρει δουλειά. Μα τόσα χρόνια δεν ήξεραν ότι δεν αναγνωριζόταν;  Θα πρέπει η αντίδρασή μας να ακουστεί. Αντί να γράφουμε εδώ για να εκτονωθούμε δεν πάμε να φωνάξουμε έξω από τη βουλή;Πού είναι το συνδικαλιστικό μας όργανο να μας καθοδηγήσει; οεο; Εμείς δε στριμοχνώμαστε κάθε καλοκαίρι στα ταμεία ανεργίας; Και όχι όλοι, γιατί δε συμπληρώνουμε όλοι τα απαραίτητα ένσημα. Αυτό που βλέπω είναι ότι εμείς γράφουμε, γράφουμε και κάποιοι άλλοι γελάνε γιατί διορίζονται από το πουθενά!

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Αν είναι να ψηφιστεί την Πέμπτη πότε ακριβώς θα αντιδράσουμε; Αν ψηφιστεί, πέταξε το πουλάκι! Η δικαστική οδός είναι δαπανηρή και χρονοβόρα. Αν διαβάσετε τα μηνύματα που αναφέρει ο συνάδελφος, οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους και το υπουργείο υποχρεωμένο να τους βρει δουλειά. Μα τόσα χρόνια δεν ήξεραν ότι δεν αναγνωριζόταν;  Θα πρέπει η αντίδρασή μας να ακουστεί. Αντί να γράφουμε εδώ για να εκτονωθούμε δεν πάμε να φωνάξουμε έξω από τη βουλή;Πού είναι το συνδικαλιστικό μας όργανο να μας καθοδηγήσει; οεο; Εμείς δε στριμοχνώμαστε κάθε καλοκαίρι στα ταμεία ανεργίας; Και όχι όλοι, γιατί δε συμπληρώνουμε όλοι τα απαραίτητα ένσημα. Αυτό που βλέπω είναι ότι εμείς γράφουμε, γράφουμε και κάποιοι άλλοι γελάνε γιατί διορίζονται από το πουθενά!

Πόσο δίκιο έχεις! Η ΠΕΑ πού είναι; Με ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας λύθηκε το θέμα και δε χρειάζεται περαιτέρω αντίδραση; Πότε περιμένουν να αντιδράσουν;Πότε θα μας ενημερώσουν κι εμάς τους ταπεινούς;

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Στο Σχολειο που υπηρετω εμφανιστηκε εκπροσωπος της ΕΛΜΕ, δεν θα πω ποιας παραταξης ενο ψει των επικειμενων εκλογων. Του τα εψαλα χοντρα για τη σταση της ΟΛΜΕ. Εμαθα οτι το ιδιο εκαναν συναδελφοι σε αλλα μερη της Ελλαδας. Η αντιδραση τους ηταν ενα ΣΟΚ. Προτεινω:
1. Να κανετε το ιδιο ΑΥΡΙΟ
2. Να παρετε τηλεφωνα, να στειλετε φαξ, email αγανακτησης και διαμαρτυριας σε οσους παραγοντες γνωριζετε και πιστευετε οτι μπορουν να επηρεασουν:

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ έρχεται και στο δικό μου σχολείο την Πέμπτη...

Συζητούσα σήμερα στο σχολείο το θέμα του ΟΑΕΔ με μία άλλη συνάδελφο αναπληρώτρια.
Παραδίπλα θεολόγος διορισμένη, περίεργη, αδιάκριτη και χωρίς τάκτ/τρόπο έχωσε τη μούρη της στην κουβέντα μας: "Τι, τι λέτε;" ρώτησε.
Όταν η άλλη συνάδελφος της εξήγησε με 1 φράση, είπε περιφρονητικά και απαξιώνοντάς μας: "Α, δε με ενδιαφέρει!"
Γύρισα και με ύφος (γιατί εγώ δεν χαμπαριάζω, άμα μου στρίψει...  ::) ) της λέω επί λέξη: "Ε, βέβαια, γιατί να μας νοιάξει;

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Στο σχολείο που είμαι αναπληρωτής ένας εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ μία βδομάδα πριν το Πάσχα που ήρθε να μας ενημερώσει για κάποια θέματα, μας είπε πως η ΟΛΜΕ ζήτησε την αναγνώριση της προυπηρεσίας των ΟΑΕΔιτών από τον Υφυπουργό γιατί είναι κρίμα αφού είναι συνάδερφοι μας και αυτοί (όπως είπε), αλλά δεν ήξερε αν θα γινόταν δεκτό το αίτημα. Φυσικά και ήταν άσχετος και δεν καταλάβαινε τι σήμαινε το αίτημα αυτό , ούτε τι επιπτώσεις θα είχε πιθανή αναγνώριση.....Τι να πεις.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δε νομιζω να κανω λαθος και εγω για την ΟΛΜΕ διοτι:
α)Ο συγκεκριμενος "επισκεπτης" της ΕΛΜΕ αποδεχτηκε οσα του ειπα, μου ειπε ομως πως η παραταξη του διαχωρησε τη θεση της στην τοποθετηση της ΟΛΜΕ για τον ΟΑΕΔ, αλλα ηταν μειοψηφια.
β)Συναδελφος εχει διαβασει τα πρακτικα συνεδριου της ΟΛΜΕ και μου ειπε οτι ειναι ετσι. Παντως επειδη δεν τα διαβασα ο ιδιος, διατηρω μια μικρη επιφυλαξη.

Η ΠΕΑ νομιζω πιαστηκε στον υπνο και στον εφησυχασμο.Μαλλον υποτιμησε το ζητημα.  Και ο χρονος πιεζει ασφυκτικα. Επιμενω λοιπον να κινηθει ο καθενας με τους τροπους που ειπα παραπανω ενημερωνοντας για το επικειμενο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στους Πινακες το οποιο θα αλλαξει τη ζωη ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ. Φυσικα προς το χειροτερο....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)