*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204799 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Νομίζω mathstavro μαζί  μιλουσαμε στο παρελθόν και λέγαμε για το Υπουργείο (και όχι για τους ΟΑΕΔιτες) οτι πρέπει να φοβηθεί εμάς που είμαστε χιλιάδες και ότι οι εκλογές δεν αργούν, οτι τρίζουν καρέκλες και τα λοιπά... Οποτε έχεις δίκιο , επί της ουσίας τίποτα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δεν ξέρω ποιος είναι ικανός και ποιος όχι.Ξέρω όμως ότι άτομα με λιγότερα προσόντα από μένα διορίστηκαν φέτος μόνο με την πδσ.Έχω δύο επιτυχίες στον ασεπ, έλεος πια.Δούλεψα μια χρονιά στον οαέδ,με πήραν ένεκα μεταπτυχιακού και μεγάλο βαθμό πτυχίου.Γιατί να μην κερδίσω τους 4 μήνες που δούλεψα;Δεν καταλαβαίνω!

χωρίς  παρεξήγηση , όταν έκανες τα χαρτιά σου ήξερες ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία. Τώρα λοιπόν γιατι να σου την αναγνωρίσουν ; Δεν είναι το ίδιο με την πδς . Όλοι ξέραμε και ξέρουμε ότι αναγνωρίζεται η προυπηρεσία εκεί...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
Δεν ξέρω ποιος είναι ικανός και ποιος όχι.Ξέρω όμως ότι άτομα με λιγότερα προσόντα από μένα διορίστηκαν φέτος μόνο με την πδσ.Έχω δύο επιτυχίες στον ασεπ, έλεος πια.Δούλεψα μια χρονιά στον οαέδ,με πήραν ένεκα μεταπτυχιακού και μεγάλο βαθμό πτυχίου.Γιατί να μην κερδίσω τους 4 μήνες που δούλεψα;Δεν καταλαβαίνω!

4 μήνες?
Τι να πιάσουν καλέ οι δικοί σου οι 4 μήνες μπροστά στις πενταετίες που έχουν οι υπόλοιπο οαεδίτες?
άμα σου πάρουν τη θέση,λόγω προυπηρεσίας με το 40% τότε έλα να τα ξαναπούμε.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
ο οαεδ υπαγεται στο υπουργειο εργασιας.στο υπουργειο εργασιας οπως κια στο υπουργειο εμποριου υπαγονται τα φροντιστηρια.γιατι λοιπον να μη μετρησουν και εμενα οι μηνες προυπηρεσιας μου εκει;με την ιδια λογικη θα επρεπε να αναγνωριζονται και οι ωρες προυπηρεσιας στα δημοσια και ιδιωτικα ιεκ κ.ο.κ. βασικα το θεμα ειναι το εξης. εσυ βαζεις ενα προγραμματισμο και λες θα τρεξω και θα παω οπου να ειναι προκειμενου να συγκεντρωσω προυπηρεσια...εν πασει περιπτωσει παιζεις και ξερεις με ποιους κανονες παιζεις.δεν το αρνουμαι οτι κατα καιρους αυτοι οι κανονες εχουν καταστραγητηθει.αλλα τι να λεει,επειδη εγινε αυτο στο παρελθον πρεπει να γινει και τωρα,το βλεπεις δικαιο αγαπητη VIR;και κλεινοντας,χωρις να αμφισβητω τα αξιολογα τυπικα προσοντα που εχεις και τα οποια καλωσ κακως μετρανε σε μια διαδικασια διορισμου σημασια εχει καποιος να αγαπαει αυτο που κανει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τα έκανα γιατί μπορεί να μην αναγνωρίζεται η προυπηρεσία για τους αναπληρωτές,αλλά οι μήνες προσμετρώνται στον ασεπ στον οποίο έχω πετύχει 2 φορές.Επίσης, για οικονομικούς λόγους.Με αυτά τα χρήματα και με αιματηρές οικονομίες μπόρεσα και πήγα ωρομίσθια σε άλλο μέρος από το οποίο μένω μέσω των μορίων που μάζεψα από την επιτυχία μου στον τελευταίο διαγωνισμό....

Αποσυνδεδεμένος physi.cist

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Θα σου αναγνωριστούν μην ανησυχείς!

Υπερμαχία
τηλέφωνο: 6942500 110

να σε παρω κι εγω?

Δεν ξέρω ποιος είναι ικανός και ποιος όχι.Ξέρω όμως ότι άτομα με λιγότερα προσόντα από μένα διορίστηκαν φέτος μόνο με την πδσ.Δεν καταλαβαίνω!

να σου εξηγησω αφου de καταλαβαινεις σαν πιο παλιος.αυτοι που διοριστηκαν φετος μονο με την πδσ ειχαν το ιδιο βυσμα με την προεδρο και τους υπολοιπους 253 οαεδιτες προ ετων
"Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια".
GIOTAMIKE

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τα έκανα γιατί μπορεί να μην αναγνωρίζεται η προυπηρεσία για τους αναπληρωτές,αλλά οι μήνες προσμετρώνται στον ασεπ στον οποίο έχω πετύχει 2 φορές.Επίσης, για οικονομικούς λόγους.Με αυτά τα χρήματα και με αιματηρές οικονομίες μπόρεσα και πήγα ωρομίσθια σε άλλο μέρος από το οποίο μένω μέσω των μορίων που μάζεψα από την επιτυχία μου στον τελευταίο διαγωνισμό....
όλα αυτά τα καταλαβαίνω, αλλά την αναγνώρηση , λυπάμε , δεν μπορώ να τη δεχτώ.. Εχω φάει πολλά χαστούκια από το ΥΠΕΠΘ για να φάω και αυτό...Δεν θα σου πω τίποτε περισσότερο από το ότι είμαι γραμμένη στην τότε επετηρίδα...

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Νεκταρία σε καταλαβαίνω.Έχεις τα δίκια σου κι εσύ.Ο καθένας  έχει στερηθεί στη ζωή του πράγματα και θέλει να ανταμειφθεί κάποια στιγμή.Κάτι είπε κάποιος γαι βύσμα αυτών που διορίστηκαν μόνο με πδσ.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καταλαβαίνω τι λες.Παιδιά θα σας πω κάτι.Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο οαεδ.Συνάδελφος φυσικός στον οαεδ διορίστηκε φέτος με τον ενιαίο.Είχε μαζέψει τα άντερά του.Σε μια χρονιά είχε ώρες σε σδε, πδσ 10 στον αριθμό,πρωινό,όλα αυτά βέβαια σταμάτησαν πέρυσι με το πλαφόν του εντεκάωρου,αλλά τι να το κάνεις......Εγώ μιλάω για τους 4 μήνες τους δικούς μου.Το βλέπω καθαρά ως αποκατάσταση της θείας δίκης προσωπικά για μένα....δεν θέλω να έρθω σε ρήξη με κανέναν συνάδελφο.Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο οαεδ....Θα συμφωνήσω στο ότι όλοι πρέπει να περνούν από τη διαδικασία του ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αγάπη, για την ιστορία ο συγκεκριμένος έδωσε ασεπ και δεν έγραψε τιποτα.;Όμως διορίστηκε..Εμείς...;

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
 ;D ;D ;D ;D
για το "εμείς" δεν μπορώ να σε απαντήσω δημοσίως
 ;D ;D ;D ;D ;D
θα σε στείλω πμ
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
 Δείτε όλοι πως μας εκδικούνται που διεκδικούμε το αυτονόητο... Να μην αναγνωριστεί η προυπηρεσία σε κανένα εργαζόμενο εκπαιδευτικό εκτός ΥΠΕΠΘ :
Aπό το alfavita:

«Oταν τα συμφέροντα μας κάνουν και χάνουμε την αίσθηση του χιούμορ»

Γιατί τα προσωπικά συμφέροντα των περισσότερων κυριαρχούν ακόμη και πάνω από κάτι που είναι δίκαιο; Αφελής ερώτηση σε έναν κόσμο νοήμονα!

Αρκετούς μήνες πριν, στο φόρουμ του δικτυακού τόπου pde.gr, εμφανίστηκε ένα θέμα που αφορούσε τους ωρομίσθιους καθηγητές του ΟΑΕΔ:

«ΟΙ ΟΑΕΔΙΤΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!»

και επόμενο ήταν, αρκετοί συνάδελφοι που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να  ξεσηκωθούν, γιατί είχαν κάνει τον οικογενειακό τους προγραμματισμό. Μάταια προσπαθούσα όλον αυτόν τον καιρό μαζί με άλλους συναδέλφους ,να τους πείσουμε ότι δεν ήταν έτσι. Ότι το θέμα μας δεν έχει λυθεί! Ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν εργάζονται δύο χρόνια. Χρήστες με ονόματα  Agapi, Nektaria, alloprosallos, κοκ προσπαθούσαν να μου πουν πως ήταν χιλιάδες αυτοί που αντιδρούσαν και έπρεπε να σταματήσουμε!

Φοβηθήκαμε και εμείς και για αυτό και αποφύγαμε τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΠΘ! Φανταστείτε 150 ( από τους 300 ωρομίσθιους ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ που έχασαν τη δουλειά τους) απέναντι σε χιλιάδες οι οποίοι αφού πήραν τις θέσεις εργασίας από τα πρώην ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, εμποδίζουν την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΠΘ να ασκήσει κοινωνική πολιτική! Ποιοι; Αυτοί που πήραν πτυχίο πριν δύο, τρία χρόνια. Τι να κάναμε να ζητούσαμε τη βοήθεια των  ΜΑΤ;

Στο συγκεκριμένο λοιπόν φόρουμ του δικτυακού τόπου οι διαχειριστές επέτρεπαν διάφορους άγνωστους σε μας χρήστες να μας βρίζουν, να μας προσβάλλουν , να συκοφαντούν εμάς και τη δουλειά μας, να απειλούν εμάς και την πολιτική ηγεσία από την οποία ζητήσαμε να ασκήσει κοινωνική πολιτική. Δεν άντεξαν όμως το χιούμορ μου και μου στέρησαν το δικαίωμα της έκφρασης και της ελευθερίας του λόγου. Το δικαίωμά μου να απαντήσω σε όσους μας συκοφαντούν! Το δικαίωμά μου να αυτοσαρκάζομαι. Το δικαίωμά μου να ζητώ το δίκιο μου!

Η παρακάτω μικρή ερασιτεχνική ταινία ( η οποία τροποποιήθηκε για να προστεθούν και άλλοι χρήστες) είναι αυτή που προκάλεσε την οργή των κυρίαρχων διαχειριστών. Εύχομαι, ούτε εσείς, αλλά κυρίως ο  κος Υπουργός Παιδείας ,να μην έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ!

Μέσα από αυτή την μικρή σατυρική ταινία προσπαθώ να θυμίσω με τον δικό μου γραφικό τρόπο, πως το πρόβλημα των ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (256 μετά από τους πρόσφατους διορισμούς του ΥΠΕΠΘ) δεν έχει λυθεί ακόμη.

Τι ζητάμε: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΣΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ.

Προσπαθούβν να τα βάλουν με όλους . Ακόμη και με το pde...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182620
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144