*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕΚ Αναπληρωτών 2010  (Αναγνώστηκε 38264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος canella

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΠΕΚ Αναπληρωτών 2010
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 03:53:43 pm »
Και εγω σκεφτομαι να μην τα κανω διότι αν δεν διοριστω του χρόνου τοτε τζαμπα θα την εχω κάνει την επιμορφωση, αφου ισχύει για δύο χρόνια... Άσε τις βενζίνες (70χλμ)... δεν πιστεύω να τις καλύπτουν;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:36:41 »

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 11:37:17 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα.Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες με σας.Δεν πρόλαβα να παρουσιαστώ τη Δευτέρα και την Πέμπτη η ΔΙΔΕ Ευρυτανίας με καλεί για ΠΕΚ στις 27/28 και 4/5  και δεν ξέρω τι να κάνω.Πήρα στη β'αθμια μου λένε δεν ξέρουν σίγουρα ,πήρα στα ΠΕΚ Λαμίας και εκεί τα ίδια.Έχουμε κυρώσεις αν δεν πάμε;
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 02:15:50 pm »
Και εγω σκεφτομαι να μην τα κανω διότι αν δεν διοριστω του χρόνου τοτε τζαμπα θα την εχω κάνει την επιμορφωση, αφου ισχύει για δύο χρόνια... Άσε τις βενζίνες (70χλμ)... δεν πιστεύω να τις καλύπτουν;;;

Είσαι απολύτως σίγουρη ότι ισχύει για 2 χρόνια μόνο ; Μπορείς να παραθέσεις κάποιο έγγραφο που να αναφέρεται ρητά ; Ρωτώ καλοπροαίρετα γιατί στον κλάδο μου (ΠΕ19 Πληροφορικής) αποκλείεται να διοριστεί κάποιος τα επόμενα 2 χρόνια οπότε ποιος ο λόγος να το κάνει κάποιος ;

Αποσυνδεδεμένος myrianthi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • πε 08
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 05:48:24 pm »
εχει κανεις ενημερωσει απο το 1ο πεκ αθηνας για την εισαγωγικη επιμορφωση?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:36:41 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 07:21:18 pm »
εχει κανεις ενημερωσει απο το 1ο πεκ αθηνας για την εισαγωγικη επιμορφωση?

Λέει στην ιστοσελίδα οτι ξεκινάμε 29/11 οι αναπληρωτές. Λογικά το πρόγραμμα θα το βγάλουν 2 μέρες πριν όπως κάναν και με τους νεοδιόριστους.

Αποσυνδεδεμένος bellaspir

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 07:27:08 pm »
Η Ολμέ, το συντονιστικό ωρομισθίων-αναπληρωτών και η ΠΕΑΕ καλούν σε αποχή από τα ΠΕΚ εφόσον διεξάγονται εκτός εργασιακού ωραρίου http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1928

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 07:34:54 pm »
Η Ολμέ, το συντονιστικό ωρομισθίων-αναπληρωτών και η ΠΕΑΕ καλούν σε αποχή από τα ΠΕΚ εφόσον διεξάγονται εκτός εργασιακού ωραρίου http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1928

Ναι το γνωρίζω έχω ενημερωθεί.

Αποσυνδεδεμένος SIOUXSIE

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 09:48:49 am »
για να πηγαινοέρχομαι από το νησί που δουλεύω Πειραιά για τα ΠΕΚ θέλω μόνο για το καράβι του κόσμου τα χρήματα.το ξενοδοχείο που θα μένω να μην το συζητήσω.Τα χρήματα από τα πεκ αυτών που τα παρακολούθησαν πριν 2 χρόνια ακόμα να δοθούν.Αιρετός ΚΥΣΠΕ παλιός συνδικαλιστής μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικά για τους αναπληρωτές.Θα κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσω του χρόνου αν βεβαια με ξανακαλέσουν

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 10:47:03 am »
για να πηγαινοέρχομαι από το νησί που δουλεύω Πειραιά για τα ΠΕΚ θέλω μόνο για το καράβι του κόσμου τα χρήματα.το ξενοδοχείο που θα μένω να μην το συζητήσω.Τα χρήματα από τα πεκ αυτών που τα παρακολούθησαν πριν 2 χρόνια ακόμα να δοθούν.Αιρετός ΚΥΣΠΕ παλιός συνδικαλιστής μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικά για τους αναπληρωτές.Θα κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσω του χρόνου αν βεβαια με ξανακαλέσουν
Αν δεν κάνεις τα πεκ,μπορείς να κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσεις του χρόνου;;;;Που,στο γραφείο;;;Μη μας κάνουν καμμιά στραβή και μας λένε "α δεν κάνατε πεκ,δεν δουλεύετε"΄.Aν και δεν παίζει να συμβεί αυτό,αλλά κάπου παραπάνω το διάβασα.Και αν σκεφτεί κανείς πόσο αναξιόπιστοι είναι όλοι τους στο υπουργείο......Κι εγώ έχω μπερδευτεί πολύ,ξεκινάνε 29/11 για αναπληρωτές στο 1ο πεκ και από ότι είδα στο πρόγραμμα των νεοδιόριστων,γίνονται 5-10!Πίκρα....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος bellaspir

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 11:23:02 am »
Αν δεν κάνεις τα πεκ,μπορείς να κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσεις του χρόνου;;;;Που,στο γραφείο;;;Μη μας κάνουν καμμιά στραβή και μας λένε "α δεν κάνατε πεκ,δεν δουλεύετε"΄.Aν και δεν παίζει να συμβεί αυτό,αλλά κάπου παραπάνω το διάβασα.Και αν σκεφτεί κανείς πόσο αναξιόπιστοι είναι όλοι τους στο υπουργείο......Κι εγώ έχω μπερδευτεί πολύ,ξεκινάνε 29/11 για αναπληρωτές στο 1ο πεκ και από ότι είδα στο πρόγραμμα των νεοδιόριστων,γίνονται 5-10!Πίκρα....

Αποχή από τα πεκ  http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1928

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 11:41:10 am »
εμενα μου ειπαν οτι για τους αναπληρωτες δεν ειναι υποχρεωτικό....

Αποσυνδεδεμένος koge

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 07, 2010, 12:51:58 pm »
Τα πάντα περιμένω από αυτή την κυβέρνηση...Θέλουν να διώξουν κόσμο από τη δημόσια εκπαιδευση οπότε δεν θα μου φανεί περίεργο αν του χρόνου μας ζητήσουν βεβαίωση ότι παρακολουθήσαμε ΠΕΚ!!!!Αν και δεν το πιστεύω...δεν πιστεύω καν ότι θα έχουμε την ίδια κυβέρνηση του χρόνου (στα στακ*δια επίτελους οι άχρηστοι και αχρείαστοι). Εγώ πάω από περιέργεια και για να ξεφύγω λίγο από το νησί που είμαι αλλά τα έξοδα είναι πολλά. Πάντως πράγματι για τους αναπληρωτές τα ΠΕΚ δεν είναι υποχρεωτικά

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 07:51:13 pm »
Καλησπέρα,

το 1ο ΠΕΚ Αθήνας έβγαλε ανακοίνωση με τα ονόματα των αναπληρωτών που θα επιμορφωθούν, καλώντας όσους δεν βλέπουν το ονομά τους να επικοινωνήσουν. Επίσης αναφέρει πως η επιμόορφωση θα διαρκέσει 1 εβδομάδα και το ωράριο θα είναι 17:00-22:00. Η επιμόρφωση ξεκινά στις 29/11.

Αποσυνδεδεμένος myrianthi

• Νέο μέλος
  • *
  • πε 08
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 12:37:59 am »
θα μας τρελανουν τελειως αυτοι στο 1ο πεκ. υπαρχουν στη λιστα ατομα που δεν προλαβαν να κανουν την αιτηση γιατι δεν το ηξεραν  και δεν υπαρχουν τα ονοματα αυτων που προλαβαν. ελεος

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)