0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω σκεφτομαι να μην τα κανω διότι αν δεν διοριστω του χρόνου τοτε τζαμπα θα την εχω κάνει την επιμορφωση, αφου ισχύει για δύο χρόνια... Άσε τις βενζίνες (70χλμ)... δεν πιστεύω να τις καλύπτουν;;;
εχει κανεις ενημερωσει απο το 1ο πεκ αθηνας για την εισαγωγικη επιμορφωση?
Η Ολμέ, το συντονιστικό ωρομισθίων-αναπληρωτών και η ΠΕΑΕ καλούν σε αποχή από τα ΠΕΚ εφόσον διεξάγονται εκτός εργασιακού ωραρίου http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1928
για να πηγαινοέρχομαι από το νησί που δουλεύω Πειραιά για τα ΠΕΚ θέλω μόνο για το καράβι του κόσμου τα χρήματα.το ξενοδοχείο που θα μένω να μην το συζητήσω.Τα χρήματα από τα πεκ αυτών που τα παρακολούθησαν πριν 2 χρόνια ακόμα να δοθούν.Αιρετός ΚΥΣΠΕ παλιός συνδικαλιστής μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικά για τους αναπληρωτές.Θα κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσω του χρόνου αν βεβαια με ξανακαλέσουν
Παράθεση από: SIOUXSIE στις Νοεμβρίου 07, 2010, 09:48:49 amγια να πηγαινοέρχομαι από το νησί που δουλεύω Πειραιά για τα ΠΕΚ θέλω μόνο για το καράβι του κόσμου τα χρήματα.το ξενοδοχείο που θα μένω να μην το συζητήσω.Τα χρήματα από τα πεκ αυτών που τα παρακολούθησαν πριν 2 χρόνια ακόμα να δοθούν.Αιρετός ΚΥΣΠΕ παλιός συνδικαλιστής μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικά για τους αναπληρωτές.Θα κάνω υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσω του χρόνου αν βεβαια με ξανακαλέσουνΑν δεν κάνεις τα πεκ,μπορείς να κάνεις υπεύθυνη δήλωση ότι θα τα παρακολουθήσεις του χρόνου;;;;Που,στο γραφείο;;;Μη μας κάνουν καμμιά στραβή και μας λένε "α δεν κάνατε πεκ,δεν δουλεύετε"΄.Aν και δεν παίζει να συμβεί αυτό,αλλά κάπου παραπάνω το διάβασα.Και αν σκεφτεί κανείς πόσο αναξιόπιστοι είναι όλοι τους στο υπουργείο......Κι εγώ έχω μπερδευτεί πολύ,ξεκινάνε 29/11 για αναπληρωτές στο 1ο πεκ και από ότι είδα στο πρόγραμμα των νεοδιόριστων,γίνονται 5-10!Πίκρα....