0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εγγραφο που μου έδωσαν από τη δευτεροβαθμια αναφέρει καθαρά ότι: Παρακαλούνται οι αναπληρωτές που παρακολούθησαν τα ΠΕΚ τα έτη 2008-2009 και 2009-2010 να προσκομισουν τη βεβαίωση παρακολούθησης ωστε να απαλλαγούν από τα ΠΕΚ του 2010-2011.Δηλαδη;;;;; για πόσο καιρό ισχύει τελικά η επιμόρφωση;
θα μας τρελανουν τελειως αυτοι στο 1ο πεκ. υπαρχουν στη λιστα ατομα που δεν προλαβαν να κανουν την αιτηση γιατι δεν το ηξεραν και δεν υπαρχουν τα ονοματα αυτων που προλαβαν. ελεος
Παράθεση από: myrianthi στις Νοεμβρίου 13, 2010, 12:37:59 amθα μας τρελανουν τελειως αυτοι στο 1ο πεκ. υπαρχουν στη λιστα ατομα που δεν προλαβαν να κανουν την αιτηση γιατι δεν το ηξεραν και δεν υπαρχουν τα ονοματα αυτων που προλαβαν. ελεοςΟύτε το δικό μου είναι στη λίστα και έκανα αίτηση 18/10!!Μου είπαν να πάρω το απόγευμα....Για το 1ο πεκ ο λόγος....Άντε βρες άκρη....
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 16, 2010, 10:45:14 amΠαράθεση από: myrianthi στις Νοεμβρίου 13, 2010, 12:37:59 amθα μας τρελανουν τελειως αυτοι στο 1ο πεκ. υπαρχουν στη λιστα ατομα που δεν προλαβαν να κανουν την αιτηση γιατι δεν το ηξεραν και δεν υπαρχουν τα ονοματα αυτων που προλαβαν. ελεοςΟύτε το δικό μου είναι στη λίστα και έκανα αίτηση 18/10!!Μου είπαν να πάρω το απόγευμα....Για το 1ο πεκ ο λόγος....Άντε βρες άκρη....Όταν λες έκανες αίτηση, τι εννοείς; Εμένα από το 1ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι παίρνουν τα ονόματα από τις αναλήψεις υπηρεσίας. Αίτηση δεν έκανα.
Τι να πω..... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο στο ΠΕΚ και τους ρώτησα ποια είναι η διαδικασία και μου είπαν ότι θα παρακολουθώ το site για να δω το όνομά μου.
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:55:03 pmΤι να πω..... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο στο ΠΕΚ και τους ρώτησα ποια είναι η διαδικασία και μου είπαν ότι θα παρακολουθώ το site για να δω το όνομά μου. Aίτηση ηλεκτρονικά εννοούσα.Την είχα κάνει κανονικά μέσα στην προθεσμία και το όνομά μου πουθενά στη λίστα!!Τελικά την ξαναέστειλα στο mail τους και πήρα τηλ.σήμερα και μου είπαν ότι είναι οκ,πήραν την αίτηση και είμαι μέσα.Μπορεί να μην προλάβουν να ανανεώσουν τις λίστες με τα νέα ονόματα,για αυτό παίρνετε τηλέφωνο στα πεκ να δείτε αν πήραν την καινούρια αίτηση(κι ας μην σας γράφουν στη λίστα).@panickos:Τα γραφεία δεν ανακατεύτηκαν καθόλου στη διαδικασία για τα πεκ σε μας.(κυριλέ,δεν γνώριζαν και μας παρέπεμπαν κατευθείαν στα πεκ).Μιλάω για το 1ο πεκ Αθήνας.
Sport Billy,Sport Billy είσαι ήρωας από άλλο πλανήτη!!!! Εμείς είμαστε ήρωες......τα υπουργεία μου μέσα!!!!!!