0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισιόδοξη θέλω να είμαι γιατί αλλιώς από τα νεύρα μου (που άβαλαν τα ΠΕΚ απογεύματα στα μέσα της χρονιάς και που κανένας δε μας ξεκαθαρίζει ποιες είναι αυτές οι κυρώσεις) θα πνίξω κανέναν εκεί μέσα! Χθες, βέβαια, από τις 6 ώρες επιμόρφωσης, μόνο η 1 άξιζε αλλά άξιζε πραγματικά! Μας έδωσε τρομερές ιδέες διδασκαλίας! Ήδη σήμερα χρησιμοποίησα 2 από αυτές και τα παιδιά τις λάτρεψαν!Αλλά, βρε παιδιά, δε φτάνουν τα ΠΕΚ, έχουμε και την ημερίδα για την Α και
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:56:15 pmΚοίτα, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισιόδοξη θέλω να είμαι γιατί αλλιώς από τα νεύρα μου (που άβαλαν τα ΠΕΚ απογεύματα στα μέσα της χρονιάς και που κανένας δε μας ξεκαθαρίζει ποιες είναι αυτές οι κυρώσεις) θα πνίξω κανέναν εκεί μέσα! Χθες, βέβαια, από τις 6 ώρες επιμόρφωσης, μόνο η 1 άξιζε αλλά άξιζε πραγματικά! Μας έδωσε τρομερές ιδέες διδασκαλίας! Ήδη σήμερα χρησιμοποίησα 2 από αυτές και τα παιδιά τις λάτρεψαν!Αλλά, βρε παιδιά, δε φτάνουν τα ΠΕΚ, έχουμε και την ημερίδα για την Α και
Παράθεση από: mitsy στις Νοεμβρίου 30, 2010, 08:30:34 pmΠαράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:56:15 pmΚοίτα, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αισιόδοξη θέλω να είμαι γιατί αλλιώς από τα νεύρα μου (που άβαλαν τα ΠΕΚ απογεύματα στα μέσα της χρονιάς και που κανένας δε μας ξεκαθαρίζει ποιες είναι αυτές οι κυρώσεις) θα πνίξω κανέναν εκεί μέσα! Χθες, βέβαια, από τις 6 ώρες επιμόρφωσης, μόνο η 1 άξιζε αλλά άξιζε πραγματικά! Μας έδωσε τρομερές ιδέες διδασκαλίας! Ήδη σήμερα χρησιμοποίησα 2 από αυτές και τα παιδιά τις λάτρεψαν!Αλλά, βρε παιδιά, δε φτάνουν τα ΠΕΚ, έχουμε και την ημερίδα για την Α και
Ε πώς να μην είναι υποτιμημένα αφού ότι να'ναι επιμορφωτές μας επιμορφώνουν! Στο ίδιο τμήμα είμαστε αγγλικών και γαλλικών και ο ένας επιμορφωτής ήταν δάσκαλος ειδικής αγωγής! Από πού κι ως πού; Άσε που είμαστε στο ίδιο τμήμα καθηγητές αγγλικής και γαλλικής. Αχταρμάς....
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:30:42 pmΚάποιος ρώτησε πόσες απουσίες δικαιούμαστε: 10% των ωρών. Οι ώρες είναι 30 διδακτικές άρα απουσίες 3 ωρών δικαιούμαστε.λίγες είναι...ε ρε υπογραφές εκ περιτροπής που θα πέσουν!!!!ήδη έχουμε αρχίσει,δυστυχώς,να το συζητάμε αυτό.γενικώς είναι πολύ υποτιμημένα τα ΠΕΚ!όλοι τα θεωρούν "χάσιμο χρόνου"!θέλω πολύ να δω τι είναι τελικά αυτά τα ΠΕΚ!!
Κάποιος ρώτησε πόσες απουσίες δικαιούμαστε: 10% των ωρών. Οι ώρες είναι 30 διδακτικές άρα απουσίες 3 ωρών δικαιούμαστε.
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 30, 2010, 07:37:01 pmΕ πώς να μην είναι υποτιμημένα αφού ότι να'ναι επιμορφωτές μας επιμορφώνουν! Στο ίδιο τμήμα είμαστε αγγλικών και γαλλικών και ο ένας επιμορφωτής ήταν δάσκαλος ειδικής αγωγής! Από πού κι ως πού; Άσε που είμαστε στο ίδιο τμήμα καθηγητές αγγλικής και γαλλικής. Αχταρμάς....Πώς κ τέτοιο μπέρδεμα στη Θεσ/νίκη με τόσο κόσμο; Εμείς στο Κιλκίς είμαστε χωρισμένοι ανά ειδικότητα. Σήμερα εμάς τους/τις ΠΕ06 μας 'επιμόρφωσε'ο σύμβουλος Αγγλικής, την επόμενη φορά θα είναι άλλος, νομίζω της Γερμανικής, κ την μεθεπόμενη αν κατάλαβα καλά πάλι άλλος.
Αυτό με τις βεβαιώσεις το φοβούνται πολλοί αλλά είναι τελείως παράλογο διότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι προϋπόθεση για πρόσληψη αναπληρωτή ΑΜΩ-ΑΚΩ είναι να έχει ξαναδουλέψει και την προηγούμενη χρονιά και να έχει παρακολουθήσει τα ΠΕΚ. Εξάλλου δεν έχουμε υπογράψει συμβάσεις ακόμη και άρα δεν έχουν το δικαίωμα να επιμορφώσουν ανθρώπους που ΔΕΝ είναι επισήμως υπάλληλοί τους (συγγνώμη εργολάβοι ωρών ήθελα να πω...)Δε μας ..μπιμπ... και αυτοί και τα ΠΕΚ τους; Έχουμε ένα κάρο επιτυχίες ΑΣΕΠ, πτυχία και μεταπτυχιακά που ούτε στο όνειρό τους δεν έχουν δει κάποιοι από τους επιμορφωτές, παρακολουθούμε συνέδρια, σεμινάρια και διαβάζουμε για τις εξελίξεις του κλάδου μας και μας ζητάνε να χάσουμε την ώρα μας να ακούμε πράγματα που ξέρουμε ήδη μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν αμοιβές ημετέρων και να φάνε άλλοι τα λεφτά κι εμείς τα κουλουράκια...Απαξιούν μάλιστα να μας ειδοποιήσουν κιόλας και πρέπει να ενημερωθούμε με δική μας ευθύνη...Ουστ και πάλι ουστ! ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΜΟΝΙΜΗ ΣΕ ΠΕΚ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ! Ας οργανώνανε αξιοπρεπή επιμόρφωση σύμφωνη με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων και όχι αυτή την παρωδία αν ήθελαν να πηγαίνει ο κόσμος και όχι να μας εξαναγκάζουν και να μας υποχρεώνουν να επικροτούμε με την παρουσία μας την αχρηστεία τους και να αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε διαρκώς για βιβλία, σεμινάρια κλπ σε ιδιωτικούς φορείς για να μάθουμε κάτι χρήσιμο για το επάγγελμά μας...
Καλημερα συναδελφοι.....για τα ΠΕΚ που με τοση απαξιωση αναφερονται μερικοι συναδελφοι εγω εχω να πω δυο πραγματα : ναι δεν ειναι υποχρεωτικα για αναπληρωτες το ξερουμε και πως πολλες φορες ειναι μεσα στην προχειροτητα και πως τρωγονται χρηματα και οι επιμορφωτες δεν ειναι αναλογοι των απαιτησεων ....αλλα ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι με ολα και για ολα...........εγω τυγχανει να ειμαι κρητη και παρακολουθησα τα σεμιναρια το σκ που μας περασε στο ηρακλειο ....ηταν πολυ καλη σαν εμπειρια την οποια ζω για πρωτη φορα....οι επιμορφωτες σχετικοι με το γνωστικο μου αντικειμενο και διαθεσιμοι για τις αποριες μας και τα ζητηματα που μας απασχολουν....προσβασιμος χωρος , catering καλο και τελοσπαντων οργανωμενες καταστασεις....το ξερω πως παντου δεν ειναι ετσι αλλα ας μην τα μαυριζουμε ολα...στο κατω κατω μας παρεχεται η δυνατοτητα της επιμορφωσης ως εναν βαθμο .... ας το αποδεχτουμε οσοι νομιζουμε πως θα μας κανει καλο και οσοι διαφωνουμε με την γενικοτερη φιλοσοφια των ΠΕΚ ας απεχουμε....εγω παντως βλεπω πως προς οφελος μας ειναι κατι τετοιο και ας το κρινουν αρνητικα καποιοι συναδελφοι εδω....δεν ειναι και ολα διαλυμενα γινονται και καλες επιμορφωσεις....εστω και αν ειναι εκτος ωραριου σχολειου.....
Παράθεση από: Γιώτα06 στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 12:55:37 pmΚαλημερα συναδελφοι.....για τα ΠΕΚ που με τοση απαξιωση αναφερονται μερικοι συναδελφοι εγω εχω να πω δυο πραγματα : ναι δεν ειναι υποχρεωτικα για αναπληρωτες το ξερουμε και πως πολλες φορες ειναι μεσα στην προχειροτητα και πως τρωγονται χρηματα και οι επιμορφωτες δεν ειναι αναλογοι των απαιτησεων ....αλλα ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι με ολα και για ολα...........εγω τυγχανει να ειμαι κρητη και παρακολουθησα τα σεμιναρια το σκ που μας περασε στο ηρακλειο ....ηταν πολυ καλη σαν εμπειρια την οποια ζω για πρωτη φορα....οι επιμορφωτες σχετικοι με το γνωστικο μου αντικειμενο και διαθεσιμοι για τις αποριες μας και τα ζητηματα που μας απασχολουν....προσβασιμος χωρος , catering καλο και τελοσπαντων οργανωμενες καταστασεις....το ξερω πως παντου δεν ειναι ετσι αλλα ας μην τα μαυριζουμε ολα...στο κατω κατω μας παρεχεται η δυνατοτητα της επιμορφωσης ως εναν βαθμο .... ας το αποδεχτουμε οσοι νομιζουμε πως θα μας κανει καλο και οσοι διαφωνουμε με την γενικοτερη φιλοσοφια των ΠΕΚ ας απεχουμε....εγω παντως βλεπω πως προς οφελος μας ειναι κατι τετοιο και ας το κρινουν αρνητικα καποιοι συναδελφοι εδω....δεν ειναι και ολα διαλυμενα γινονται και καλες επιμορφωσεις....εστω και αν ειναι εκτος ωραριου σχολειου..... Ε αν είναι έτσι να τους πούμε και ευχαριστώ που μας δίνουν την ευκαιρία να επιμορφωθούμε και να μην μείνουμε ξύλα απελέκητα ! Και μας ταΐζουν κιόλας με καλό catering τέτοια νηστικόσκυλα που είμαστε ! Άντε και του χρόνου να βγει καινούρια απόφαση και να πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσεις έτσι για να τα εμπεδώσεις καλύτερα !