0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και έπρεπε να διαβάσουμε όλη την εγκύκλιο από την αρχή για να διαπιστώσουμε τι αλλαγή υπάρχει? ή υπήρχε διευκρίνηση για την αλλαγή κι εγώ δεν την είδα???Επίσης, προβληματίζομαι για το εξής: είναι λογικό να βγαίνει πρώτα η εγκύκλιος για τους φορείς και να ακολουθεί αυτή για σχολεία, όταν ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα ΠΩΣ (δλδ με τι κριτήρια) θα γίνουν οι τελευταίες και με δεδομένο ότι ΠΡΩΤΑ εξετάζεται η αίτηση για φορείς??? Δλδ εάν εγώ προτιμώ σαφέστατα σχολείο, δεν εξυπακούεται ότι θα κάνω αίτηση και για φορέα, εφόσον δεν ξέρω τι θα παίξει με τις αποσπάσεις σε σχολεία??? Και αν πχ βγούνε και πούνε ότι δεν γίνονται τελικά αποσπάσεις σε σχολεία??? Ή εάν βγάλουν συγκεκριμένες θέσεις???Οπότε δεν υποχρεούμαι εγώ, εφόσον κανένα στοιχείο δεν έχω ακόμα και εφόσον με καίει το να είμαι με την οικογένειά μου του χρόνου, να κάνω ΚΑΙ αίτηση απόσπασης σε φορείς? Άρα, με το ίδιο σκεπτικό, όλοι θα κάνουν αίτηση για φορείς σε πρώτη φάση. Είμαι εντελώς παράλογη, ή τα βλέπετε και οι υπόλοιποι έτσι?
Ναι, σωστά τα λες, απλά εμένα δεν με απασχολεί το ότι θα αποφασισθούν πρώτα οι αποσπάσεις σε φορείς, αυτό είναι όντως λογικό, αλλά το ότι κάνουμε αίτηση για απόσπαση σε φορείς, χωρίς να έχουμε ιδέα πώς θα γίνουν οι αποσπάσεις σε σχολεία! Οπότε δύσκολα ρισκάρει κάποιος να μην κάνει αίτηση τώρα για φορέα...
είναι λογικό να γίνουν πρώτα οι αποσπάσεις σε φορείς. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρουν στην ΚΥ. πόσοι δε θα είναι στα σχολεία τους και ποια΄σχολεία είναι αυτά και σε ποιές περιοχές ώστε μετά να δούνε και το περιθώριο που έχουν για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ....απόλυτα λογικό ακούγεται...
Καλησπέρα σε όλους,θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει που αναγράφονται τα μόρια που θα πάρουμε αν αποσπαστούμε σε κάποια διεύθυνση πρωτοβάθμιας?αν δεν κάνω λάθος οι διευθύνσεις παίρνουν από 1 μόριο και τα 2,5 της χρονιάς,σύνολο 3,5.αυτά θα είναι τα μόρια της χρονιάς?ευχαριστώ προκαταβολικά!
Φαντάζομαι οι 2,5 μονάδες για κάθε χρονιά εννοούνται? Ευχαριστώ και πάλι!
Παράθεση από: Damien στις Μαΐου 17, 2011, 03:25:43 pmΤα Γραφεια θα καταργηθουν το καλοκαιριΈχει ανακοινωθεί η ημερομηνία; Υπάρχει κάποιο στοιχείο σχετικά;
Τα Γραφεια θα καταργηθουν το καλοκαιρι
Chris με παρεξήγησες, δεν συνάγω κανένα απολύτως συμπέρασμα, απλά προβληματίζομαι και πραγματικά θέλω να μάθω πώς το βλέπουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι! Αλλά κυρίως αναφέρομαι σε όσους πραγματικά καίγονται να είναι σε κάποια συγκεκριμένη πόλη (όχι φυσικά μόνο λόγω οικογένειας, για οποιοδήποτε άλλο λόγο). Πχ εγώ μέχρι πριν 3 χρόνια, εντάξει, ήθελα να είμαι Αθήνα, αλλά τελοσπάντων και να μην την έπαιρνα την απόσπαση κάτι θετικό πάλι θα έβλεπα στην νέα κατάσταση (άγνωστο, περιπέτεια, εκπλήξεις, όπως τη βρίσκει ο καθένας!). Τώρα όμως δεν έχω επιλογές. Και εύλογα αναρωτιέμαι εάν οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με εμένα σκέφτονται να ρισκάρουν και να μην βάλουν φορέα... (και για την ιστορία, ούτε εγώ θέλω φορέα, ήμουν χρόνια σε τράπεζα, με καριέρα και μισθάρα, και τα παράτησα γιατί ήθελα να διδάσκω, αυτό μου αρέσει, οπότε όπως καταλαβαίνεις απεχθάνομαι οποιοδήποτε διοικητικό πόστο.... αλλά τι να κάνω....)