0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλαξε μέσο. Άμα δε σου διαβεβαιώνει τίποτα να το απολύσεις και να πάρεις αλλοΈχεις δίκιο.!! Θα το κάνω.
Τα μεγαλύτερα βύσματα δεν είναι στις αποσπάσεις, αλλά στις διαθέσεις και μάλιστα δεν παίρνει κανείς χαμπάρι τι γίνεται. Για παράδειγμα, υπάρχει συγκεκριμένη ΔΠΕ της Αθήνας που κάθε Σεπτέμβριο, εδώ και 8-10 χρόνια, διατίθενται τα ίδια 2-3 άτομα, μόλις ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Φυσικά, στις αρχές Ιουλίου παίρνουν το καπελάκι τους, πάνε δίμηνες διακοπές και ξανά πάλι τον Σεπτέμβρη.
Δεν έχουν τις άδειες και το ωράριο των διοικητικών υπαλλήλων;;
Δεν ξέρω σε τι είδους διαθέσεις ακριβώς αναφέρεται ο daidalos, αλλά οι αποσπασμένοι σε Διευθύνσεις με απόφαση περιφερειακού διευθυντή (που γίνονται κανονικά για σοβαρούς λόγους υγείας κυρίως) έχουν ωράριο και διακοπές σχολείου. 8-2, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι.
Τα μεγαλύτερα βύσματα δεν είναι στις αποσπάσεις, αλλά στις διαθέσεις και μάλιστα δεν παίρνει κανείς χαμπάρι τι γίνεται. Για παράδειγμα, υπάρχει συγκεκριμένη ΔΠΕ της Αθήνας που κάθε Σεπτέμβριο, εδώ και 8-10 χρόνια, διατίθενται τα ίδια 2-3 άτομα, μόλις ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Φυσικά, στις αρχές Ιουλίου παίρνουν το καπελάκι τους, πάνε δίμηνες διακοπές και ξανά πάλι τον Σεπτέμβρη. Υπάρχει και ολική διάθεση σε Διευθύνσεις και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως συμπλήρωση ωραρίου σε σχολείο. Το καλοκαίρι σταματά η διάθεση στις 30 Ιουνίου. Άτομο στο δικό μου σχολείο πήρε διάθεση 100% στην ΔΔΕ
Υπάρχει και ολική διάθεση σε Διευθύνσεις και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως συμπλήρωση ωραρίου σε σχολείο. Το καλοκαίρι σταματά η διάθεση στις 30 Ιουνίου. Άτομο στο δικό μου σχολείο πήρε διάθεση 100% στην ΔΔΕ
Δουλειές με φούντες.....