0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
... Να κόψει το μπόνους των δύο μορίων στα γραφεια;
Υπάρχει μπόνους 2 μορίων σε όσους είναι αποσπασμένοι σε φορείς?
Όσο για το 40,5 υπάρχει απλή απάντηση 59,5. Δεν κατάλαβα δύο εκατομμύρια από τα δέκα τους ψήφισαν.
Κατά τ' άλλα, ήταν που θα έβγαιναν και προεκλογικά...
μα θα μπορούσαν να βγουν, αλλά θα έδιναν και το σήμα ότι υπολογίζουν τον κλάδο, που δεν... . βγήκαν οι διορισμοί που ήταν στο ψηφοθηρικο αφήγημα.εξάλλου, περίμεναν να ξαναβγουν, άρα ξέρουν τι κάνουν. αλλά μη νομίζεις οτι υπολογίζουν και πολλούς δικούς τους *έχω ακούσει περιπτώσεις που ξέρουν ότι δεν πηραν, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι, στατιστικο δείγμα δεν έχω, όπως είπα και προ ημερών, έχω περιέργεια να δω και θα κρινουμε τι έγινε.πάντως θα δούμε πολλά το τρέχον έτος. ό,τι είναι για εξορθολογισμο το υποστηριζουμε. αλλά έχει δοθεί δείγμα γραφής και αριστείας. προεκλογικά παίχτηκαν άλλα σε υψηλά κλιμάκια όχι στα ψίχουλα, μην κοροϊδευόμαστε
Ό,τι και να παίχτηκε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ζούμε τώρα...
Υπάρχει πιθανότητα να μη μπορεί να υπογράψει ο υπουργός μέχρι την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη βουλή; Μου φαίνεται τελείως περίεργη η όλη καθυστέρηση και παράλληλα κοίταξα στη Διαύγεια και σαν υπουργός δεν έχει υπογράψει κανένα έγγραφο στο υπουργείο.
Αν έχει έρθει στο υπουργείο με διάθεση εξορθολογισμου και του φέρανε να υπογράψει κανένα έγγραφο με εκατοντάδες αποσπάσεις ενώ γκρινιάζουμε για έλλειψη εκπαιδευτικών, διορισμών και ύπαρξη χιλιάδων αναπληρωτων, μάλλον τους το έδωσε πίσω για κούρεμα.Δε νομίζω τα βύσματα να καθυστερούν τη διαδικασία.. Είχαν κάνει δουλίτσα πριν συνταχθεί το έγγραφο της Παρασκευής.. Δε θα περίμεναν τελευταία μέρα.. Θα δούμε. Σίγουρα από την Παρασκευή που ήταν όλα έτοιμα έως αύριο που ίσως βγουν, γίνεται δουλίτσα και γράψε σβήσε.