0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού έκανες αίτηση επανεξέτασης ,φαντάζομαι είναι εντάξει. Δεν νομίζω το σύστημα να σε αφήνει να ξανακάνεις. Παρόλα αυτά δες στον opsyd αν υπάρχει ενεργή αίτηση επανεξέτασης. Αν δεν υπάρχει ξανακάνεις.Οι ενστάσεις δεν είναι το ίδιο πράγμα . Ένσταση κάνεις όταν δεν προσμετρήθηκε κάποιον προσόν ή αποσπάστηκε κάποιος με λιγότερα προσόντα κ.τ.λ. Στους φορείς που δεν δημοσιοποιείται τίποτα ,τι ένσταση να κάνεις.Δεν βγαίνουν αποτελέσματα έτσι όπως τα εννοείς. Κάποια στιγμή -τέλος Ιουλίου; μέσα στον Αύγουστο;- θα βγει η β φάση αποσπάσεων. Εκεί θα δεις αν εχεις αποσπαστεί. Πάντως οι αποσπάσεις σε φορείς δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Καλησπέρα. Είναι υποχρεωτικό να κάνουμε αίτηση επανεξέτασης αν δεν πάρουμε την απόσπαση; Το ότι η αίτηση παραμένει ενεργοποιημένη και δεν έχει ανακληθεί δεν είναι αρκετό, για όταν γίνει συνεδρίαση για την β φάση αποσπάσεων; Πρώτη φορά έκανα αίτηση και όπως διάβασα την εγκύκλιο δεν σκέφτηκα ότι ήταν υποχρεωτικό για να εξεταστεί ξανά η αίτηση για την β φάση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
2 ερωτησεις εχω για οσους ξερουνε:Γινεται καποιος μονιμος (δε μιλαω για μενα) αφου παρει αποσπαση σε φορεα της ΒΒαθμιας (επειδη δεν γινοταν να παρει σε σχολειο), έπειτα η δευτεροβαθμια να τον στειλει σε σχολειο;Ή γινεται καποιος μονιμος που μολις πηρε μεταθεση στη διαθεση της ΒΒαθμιας, να τον στειλουν σε λειτουργικο κενο και οχι σε οργανικο;
Ποτέ θα βγουν οι επανεξετασεις για αποσπάσεις σε φορείς ;μου φαίνεται ότι δεν περνουν από κισδυπ
Ελπίζω να γίνει σύντομα , συνήθως βγαίνουν Ιούλιο και Αύγουστο