0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και με τα Πανεπιστήμια τι χρειάζεται; Δε χρειάζεται συνεννόηση; Επίσης, όταν λέτε για βιβλιοθήκες, οι πανεπιστημιακές δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτές-δηλαδή εννοούμε αυτόνομες βιβλιοθήκες πχ Δήμου τάδε;
Φυσικά και χρειάζεται συνεννόηση. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι κανένας ή άντε σχεδόν κανένας δεν παίρνει απόσπαση σε φορέα αν δεν υπάρχει το κοινώς λεγόμενο "μέσον". Θα τον ζητήσει ο φορέας,θα τον προωθήσει το πολιτικό του μέσο,....πάντως κάποιος.
Το ΑΕΙ δεν στελνει λιστα με ονοματα που θελει.Δηλωνει ποσους θελει και μετα ερχεται η λιστα με οσους κανανε αιτηση. Αυτους τους βαζει με σειρα προτεραιοτητας (σε μας μπαινουν αναλογα με τα προσοντα τους). Στελνει τη λιστα στο υπουργειο και μετα…… βρεχει και κατεβαζει!
Σε όλους τους φορείς έτσι γίνεται.1) Έρχεται λίστα αιτούντων2) Προτεραιοποιούνται τα άτομα από το φορέα3) Το υπουργείο αποφασίζει
Οι αιτήσεις για μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ γίνονται κάπου τον Νοέμβριο. Για τους φορείς είδα ότι πέρσι έγιναν Απρίλιο. Τι γίνεται αν θες να κάνεις αίτηση και για τα δύο; Μπορείς; Κι αν βγει η μετάθεσή σου σε άλλο ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΠΕ, εξακολουθείς να μπορείς να κάνεις κανονικά κατευθείαν αίτηση για απόσπαση σε φορέα κι απλώς χρωστάς την υπηρέτηση της νέας σου οργανικής;
Άλλο μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε άλλο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και άλλο αποσπάσεις σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ή σε φορέα.Οι αιτήσεις για αποσπάσεις σε φορείς γίνονται συνήθως Απρίλιο μαζί με τις αποσπάσεις για ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων.Ναι, μπορεί να κάνεις και αίτηση για μετάθεση και αίτηση για απόσπαση είτε σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ είτε σε φορέα. Και ναι , αν πάρεις απόσπαση οπουδήποτε χρωστάς την υπηρέτηση της νέας οργανικής και δεν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση για μετάθεση μέχρι να την υπηρετήσεις.
Αν πάρουμε βελτίωση και ταυτόχρονα απόσπαση, θα χρωστάμε πάλι την οργανική;
Δε νομίζω από το μήνυμά μου να φαίνεται ότι αγνοώ τη διαφορά μεταξύ μετάθεσης και απόσπασης. Προφανώς εννοούσα απόσπαση σε φορέα όπως φαίνεται παρακάτω στην ανάρτησή μου. Το ερώτημα ήταν αν στην περίπτωση που αιτηθεί κάποιος μετάθεση και την πάρει, μπορεί να αιτηθεί και απόσπαση και φορέα και να υπηρετήσει στον φορέα χρωστώντας της υπηρέτηση της νέας οργανικής. Ευχαριστώ για την απάντηση.