0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για όσους πέτυχαν αποσπασούλα σε ΙΕΚ ή όπου αλλού έχουν ήδη ανακοινωθεί αποσπάσεις μέχρι τώρα. PpPp δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνεις με τα ΙΕΚ - στη θέση σου θα τηλεφωνούσα στο Υπουργείο για λεπτομέρειες.Όσον αφορά τις αποσπάσεις σε Πανεπιστήμια, τηλεφώνησα σήμερα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψει η Υπουργός, αλλά δεν μπορούσαν να πουν πότε θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις. Άντε να δούμε...
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΕΕΚΑπο την Παρασκευή και μετά θα βγάλουν σε ποιό ΙΕΚ είναι ο καθένας
ΕρώτησηΠαίρνεις απόσπαση σε φορέα, αλλα δεν έχεις οργανική θέση στην περιφέρεια σου, αλλά είσαι στην διάθεση ΠΥΣΔΕ...Τι μόρια παίρνεις?
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ:Ρώτησα στην ιστοσελίδα alfavita και μου είπαν οτι αναμένονται ΜΕΤΑ τις 20 Αυγούστου. Οπότε παιδιά μην περιμένουμε για νωρίτερα...
Καλά, δεν μπορούν να τελειώσουν με αυτές τις αποσπάσεις? Με το σταγονόμετρο τις δίνουν. Παράθεση από: jorgita στις Αυγούστου 09, 2007, 10:21:22 amΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ:Ρώτησα στην ιστοσελίδα alfavita και μου είπαν οτι αναμένονται ΜΕΤΑ τις 20 Αυγούστου. Οπότε παιδιά μην περιμένουμε για νωρίτερα...λες να αργήσουν τόσο; Αφού ήδη έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν. Άλλες χρονιές τα βγάζανε όλα μαζι, ΟΕΕΚ, Γραφεία και Διευθύνσεις..ή κάνω λάθος;;
Παράθεση από: heren στις Ιουλίου 06, 2007, 03:15:16 pmΣε ΙΕΚ υπαρχει το εξης ωραριο1. 7:30-14:302. 12:00-20:00Στα κενρικα ειναι7:30-14:30Σε βάζουν υποχρεωτικά σε κάποιο ωράριο... ή έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις πρωινό ή απογευματινό?
Σε ΙΕΚ υπαρχει το εξης ωραριο1. 7:30-14:302. 12:00-20:00Στα κενρικα ειναι7:30-14:30