0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 09, 2007, 11:36:38 amΕρώτησηΠαίρνεις απόσπαση σε φορέα, αλλα δεν έχεις οργανική θέση στην περιφέρεια σου, αλλά είσαι στην διάθεση ΠΥΣΔΕ...Τι μόρια παίρνεις?α)τα μορια της περιοχης που βρισκεται η δ/νση ή το σχολείο με τα λιγοτερα μορια (δηλαδη τα λιγοτερα της περιοχης που ανηκεις)
ΕρώτησηΠαίρνεις απόσπαση σε φορέα, αλλα δεν έχεις οργανική θέση στην περιφέρεια σου, αλλά είσαι στην διάθεση ΠΥΣΔΕ...Τι μόρια παίρνεις?
Ρωτώ και για τους φορεις και μου λένε οτι θα βγουν μεν πριν απο τις αποσπάσεις για τα σχολεία αλλά επι λέξει 'θα αργήσουν κι αυτές'.
Παράθεση από: jorgita στις Αυγούστου 10, 2007, 03:26:58 pm Ρωτώ και για τους φορεις και μου λένε οτι θα βγουν μεν πριν απο τις αποσπάσεις για τα σχολεία αλλά επι λέξει 'θα αργήσουν κι αυτές'. Άρα αυτά είναι τα τινά που μπορεί να συμβαίνουν:1) Η Γιαννάκου είπε ότι οι αποσπάσεις βρίσκονται για υπογραφή -> η Γιαννάκου λέει αλήθεια -> αυτοί που σηκώνουν τηλέφωνα στο υπουργείο δεν ξέρουν τι τους γίνεται και θέλουν να παίζουν με τα νεύρα μας -> οι αποσπάσεις θα βγούνε σίγουρα την άλλη εβδομάδα -> μη με ξυπνάτε και μου χαλάτε το όνειρο...2) Η Γιαννάκου είπε ότι οι αποσπάσεις βρίσκονται για υπογραφή -> η Γιαννάκου λέει ψέμματα -> οι αποσπάσεις θα αργήσουν. 3) Η Γιαννάκου είπε ότι οι αποσπάσεις βρίσκονται για υπογραφή -> η Γιαννάκου λέει αλήθεια -> οι υπάλληλοι διαλύονται ησύχως όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος -> οι υπάλληλοι ξύνουν τον πίθηκα αντί να κάνουν τη δουλειά τους -> οι αποσπάσεις θα αργήσουν.Δύο στα τρια είναι εναντίον του ωραίου ονείρου... σνιφ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΣ? Αχ, τι καλά που θα είναι!!! Να τελειώνουμε με αυτή τη τυρράνια..(αφού έτσι και αλλιως μάλλον δεν έχει γίνει τίποτα...). Άραγε από τη στιγμή που θα βρεθούν υπογεγραμμένα στο υπουργείο, δεν είναι εξουσιοδοτημένοι οι υπάλληλοι να σου ανακοινώσουν τα αποτελέσματα όπως με τους διορισμούς, ακόμα και αν δεν έχουν βγει στο ιντερνετ? (βλ. σχετικό topic).
Σήμερα με πήρε ο γνωστός από το υπουργείο και μου είπε ότι οι αποσπάσεις σε φορείς υπογράφονται ΣΗΜΕΡΑ. Το μεσημέρι θα είναι διαθέσιμα τα οριστικά. Να δούμε πότε θα τα βγάλει το alfavita.