0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στις ανανεώσεις αποσπάσεων στην Κ.Υ. δείτε σας παρακαλώ το νούμερο 48. Είναι αυτό που νομίζω ή συνωνυμία; Επίσης, σύμφωνα με την ακόλουθη σελίδα http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/apospaseis-ekpaidevtikwn/745-ekpaidevtikoi-apospaseis-sto-ypurgeio-paideias.html οι αποσπάσεις φέτος είναι 642 έναντι 601 πέρυσι. Μάλλον φέτος οι αποσπάσεις θα είναι πολύ περισσότερες. Και με 1 μόριο απόσπαση στην Αθήνα θα παίρνει κανείς; Μήπως ετοιμάζονται εκλογές express;
Mα και την εγκύκλιο των αποσπάσεων σε φορείς να διαβάσεις, δεν ορίζονται συγκεκριμένα μόρια για συγκεκριμένα προσόντα, όπως ορίζονται σε αυτή των αποσπάσεων από Πυσδε σε Πύσδε!Άρα τι ψάχνεις;;;;Όλοι ξέρουμε τα "κριτήρια"-"προσόντα" της πλειοψηφίας των αποσπασμένων σε φορείς.
Σε φορεις δεν το ειδα αρα για να λες δεν θα γινονται με μορια Ομως στις Διευθυνσεις και απο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ η νεα εγκυκλιος εχει πινακα με μετρησιμα μορια Οι αποσπασεις σΔ/νσεις και στα Κεντρικα βγηκαν αλλα μορια σε καθε εκπαιδευτικο διπλα δεν βλεπω Ανοιξτε τα αρχεια να δειτε Για αυτες τις αποσπασεις μιλαω Δεν θελω να πιστεψω πως και φετος επεσε παλι βυσμα Ο Μπρατης σημερα το αναφερει οτι θα γινουν με μορια και αυτες που περιμενουμε Τα μορια που φαινονται ομως?
Παράθεση από: erietta στις Αυγούστου 02, 2011, 10:32:33 pmΣτις ανανεώσεις αποσπάσεων στην Κ.Υ. δείτε σας παρακαλώ το νούμερο 48. Είναι αυτό που νομίζω ή συνωνυμία; Επίσης, σύμφωνα με την ακόλουθη σελίδα http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/apospaseis-ekpaidevtikwn/745-ekpaidevtikoi-apospaseis-sto-ypurgeio-paideias.html οι αποσπάσεις φέτος είναι 642 έναντι 601 πέρυσι. Μάλλον φέτος οι αποσπάσεις θα είναι πολύ περισσότερες. Και με 1 μόριο απόσπαση στην Αθήνα θα παίρνει κανείς; Μήπως ετοιμάζονται εκλογές express;erietta νομίζω αυτό που νομίζεις αλλά πέρα από ιστορική διάκριση μήπως υπάρχει και πολιτική διάκριση? Γιατί μέσα μου κάτι μου λέι ναι ναι ναι σαν το τραγούδι του χολίδη? Κρατήστε μόνο το ναι ναι ναι όχι το υπόλοιπο τραγούδι