0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λέτε να περίμεναν να βγει πρώτα η ανανέωση των αποσπάσεων των διευθυντών ιεκ που βγήκε πριν λίγο...και τώρα να πάρουν φόρα και για τις υπόλοιπες?
Τί πρόβλημα? Για ξεστράβωσέ μας!
Οι αποσπάσεις σε φορείς δεν θα αργήσουν πολύ ακόμη....θα βγούνε.....προσέξτε όμως στο ιεκ που θα πάτε .....παίζονται πολλά με υποδ. κ διευθ...ειδικά έχω μάθει για ένα πολύ μεγάλο ιεκ στα βόρεια....πολύ άνιση κατανεμημένη δουλειά και από διεύθυνση χάλια…κ άδειες γιοκ….ΑΚΟΜΗ μην αφήσετε για κανέναν λόγο να γίνει κάποιος παλιός συνάδελφος σας υποδιευθυντής εφόσον κ εσείς πληρείτε τις προϋποθέσεις κ ας είστε νέος,απλά κάντε κ εσείς τα χαρτιά σας…θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα < δικτατορικά > ΙΕΚ….
Όπως το είπες …..κούνα λίγο το κεφάλι σου <<<<δεν ανανέωσαν>>>>>> πίστεψε με ότι ξέρω πολλά πράγματα για τα ιεκ. Ειδικά για 2 στα βπ όπου η κατάσταση έχει ξεφύγει από θέμα διευθυντών και υποδ. Παίρνουν άδειες όποτε γουστάρουν ενώ εσένα που θα προσφέρεις αρκετά θα πάρεις from the three the longer….νομίζουν ότι διευθύνουν κανένα υπουργείο ενώ είναι απλοί συνάδελφοι σου, κ ακόμη δεν κουνάνε ούτε το μικρό δαχτυλάκι τους για μια απλή δουλειά απλά στο πασάρουν πάλι σε εσένα κ ας έχεις πολλή δουλειά…και δεν δουλεύω κανέναν και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για 2 ιεκ στα βπ…απλά προειδοποιώ για να μην περάσει κάποιος συνάδελφος χάλια μια ολόκληρη χρονιά………
ΔΙΔΥΜΟΙ:ΤΕΤΑΡΤΗ 10/8/2011Σελήνη 11 ημερώνΕυχάριστα γεγονότα όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.Εντάξει την Τετάρτη θα βγουν οι αποσπάσεις σε φορείς συνάδελφοι!!!! Το λέει και το ωροσκόπιό μου!!!!!!!
Παράθεση από: nikos111111 στις Αυγούστου 05, 2011, 09:48:15 pmΟι αποσπάσεις σε φορείς δεν θα αργήσουν πολύ ακόμη....θα βγούνε.....προσέξτε όμως στο ιεκ που θα πάτε .....παίζονται πολλά με υποδ. κ διευθ...ειδικά έχω μάθει για ένα πολύ μεγάλο ιεκ στα βόρεια....πολύ άνιση κατανεμημένη δουλειά και από διεύθυνση χάλια…κ άδειες γιοκ….ΑΚΟΜΗ μην αφήσετε για κανέναν λόγο να γίνει κάποιος παλιός συνάδελφος σας υποδιευθυντής εφόσον κ εσείς πληρείτε τις προϋποθέσεις κ ας είστε νέος,απλά κάντε κ εσείς τα χαρτιά σας…θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα < δικτατορικά > ΙΕΚ….Τί παίζεται δηλαδή με διευθ & υποδιευθ;;;Πως να γίνει κάποιος παλιός συνάδελφος υποδντης, αφού υπάρχει υποδντης από πέρυσι με 2ετη θητεία....αν και δεν του την ανανέωσαν...Δουλευόμαστε μου φαίνεται...ομαδικώς
Παράθεση από: boldboy στις Αυγούστου 05, 2011, 10:17:26 pmΠαράθεση από: nikos111111 στις Αυγούστου 05, 2011, 09:48:15 pmΟι αποσπάσεις σε φορείς δεν θα αργήσουν πολύ ακόμη....θα βγούνε.....προσέξτε όμως στο ιεκ που θα πάτε .....παίζονται πολλά με υποδ. κ διευθ...ειδικά έχω μάθει για ένα πολύ μεγάλο ιεκ στα βόρεια....πολύ άνιση κατανεμημένη δουλειά και από διεύθυνση χάλια…κ άδειες γιοκ….ΑΚΟΜΗ μην αφήσετε για κανέναν λόγο να γίνει κάποιος παλιός συνάδελφος σας υποδιευθυντής εφόσον κ εσείς πληρείτε τις προϋποθέσεις κ ας είστε νέος,απλά κάντε κ εσείς τα χαρτιά σας…θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα < δικτατορικά > ΙΕΚ….Τί παίζεται δηλαδή με διευθ & υποδιευθ;;;Πως να γίνει κάποιος παλιός συνάδελφος υποδντης, αφού υπάρχει υποδντης από πέρυσι με 2ετη θητεία....αν και δεν του την ανανέωσαν...Δουλευόμαστε μου φαίνεται...ομαδικώς7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΙΕΚ ΕΔΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ!!!!!!!!ΣΥΜ