0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε ατομικά πια αυτήν την κατάσταση... Χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι στον αέρα αυτήν τη στιγμή λόγω της αμίμητης ανικανότητας του υπουργείου και ο καθένας μας περνά το δικό του προσωπικό και οικονομικό γολγοθά... Τα συνδικαλιστικά όργανά μας πού είναι; Γιατί δεν καταγγέλουν την κατάσταση; Γιατί δεν καλύπτουν με ένα τρόπο τους συναδέλφους να παρουσιαστούν τουλάχιστον τη Δευτέρα 5/9;
καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά πραγματικά στην προκειμένη περίπτωση - και το ξέρω εκ των έσω αυτό - τα κενά δε δόθηκαν εγκαίρως. Χωρίς κενά δε μπορείς να κάνεις αποσπάσεις -όσο μίσος και αν διαθέτεις....
Παράθεση από: μαριαπ73 στις Αυγούστου 29, 2011, 10:52:49 pmδεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε ατομικά πια αυτήν την κατάσταση... Χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι στον αέρα αυτήν τη στιγμή λόγω της αμίμητης ανικανότητας του υπουργείου και ο καθένας μας περνά το δικό του προσωπικό και οικονομικό γολγοθά... Τα συνδικαλιστικά όργανά μας πού είναι; Γιατί δεν καταγγέλουν την κατάσταση; Γιατί δεν καλύπτουν με ένα τρόπο τους συναδέλφους να παρουσιαστούν τουλάχιστον τη Δευτέρα 5/9;θα διαφωνήσω γιατί εν προκειμένω ΔΕ φταίει το υπουργείο αλλά τα σχολεία που δεν έδωσαν εγκαίρως τα λειτουργικά κενά. όταν ήρθαν δύο έγγραφα από τέλη ιουνίου για την άμεση αποστολή των κενών και πλεονασμάτων και μάλιστα με την παρατήρηση "για την διεξαγωγή των αποσπάσεων" αλλά οι διευθυντές προτίμησαν τις παραλίες και όταν όσοι κάνουν θερινή εφημερία ούτε καν απο περιέργεια δεν ανοίγουν τον υπολογιστή, ε τότε ..... για να είμαστε δίκαιοι....μην τα ρίχνουμε όλα σ΄αυτό το ρημαδο-υπουργείο....
βρε παιδιά το πρώτο έγγραφο το έστειλαν 20 ιουνίου και το δεύτερο 26 ιουνίου!!! με σήμανση εξαιρετικά επειγον!!! τι άλλο να έκαναν δηλαδή;
δεν θα υπήρχαν Κυρίες με τόσο τουπέ, αν δεν υπήρχαν και συνάδελφοι ( ; ) να τους κρατάν το παλτό.
θα διαφωνήσω γιατί εν προκειμένω ΔΕ φταίει το υπουργείο αλλά τα σχολεία που δεν έδωσαν εγκαίρως τα λειτουργικά κενά. όταν ήρθαν δύο έγγραφα από τέλη ιουνίου για την άμεση αποστολή των κενών και πλεονασμάτων και μάλιστα με την παρατήρηση "για την διεξαγωγή των αποσπάσεων" αλλά οι διευθυντές προτίμησαν τις παραλίες και όταν όσοι κάνουν θερινή εφημερία ούτε καν απο περιέργεια δεν ανοίγουν τον υπολογιστή, ε τότε ..... για να είμαστε δίκαιοι....μην τα ρίχνουμε όλα σ΄αυτό το ρημαδο-υπουργείο....