0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: argen στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 11:39:12 pmΑγαπητοί συνάδελφοι μην τα λετε ολα τοσο απότομα και ωμά...Η τελευταια ελπίδα μου είναι τα ΙΕΚ, η τελευταια ελπίδα να γυρίσω στα παιδιά μου σύντομα,αλλιώς θα μείνω στο νησάκι που πριν 3 ώρες έφτασα, 1000 χλμ μακριά τους για 9 μήνες???Συγγνώμη αλλά ... κουράγιο μάνα.... (εμψυχώνω τον εαυτό μου)Κουράγιο και εύχομαι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη! Ευχαριστώ πολύ greedo!
Αγαπητοί συνάδελφοι μην τα λετε ολα τοσο απότομα και ωμά...Η τελευταια ελπίδα μου είναι τα ΙΕΚ, η τελευταια ελπίδα να γυρίσω στα παιδιά μου σύντομα,αλλιώς θα μείνω στο νησάκι που πριν 3 ώρες έφτασα, 1000 χλμ μακριά τους για 9 μήνες???Συγγνώμη αλλά ... κουράγιο μάνα.... (εμψυχώνω τον εαυτό μου)
Νεοτερες πληροφοριες για ΙΕΚ ... ασκουνται πιέσεις στον Υπουργο για αποσπάσεις και μάλλον θα κανουν 1-2 ατομα σε καθε ΙΕΚ, τις επομενες μέρες...
Γνωρίζει κάποιος αν είναι νόμιμο άτομο που έχει πάρει μετάταξη από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια να πάρει ταυτόχρονα και απόσπαση σε φορέα ή πρέπει πρώτα να έχει υπηρετήσει την οργανική στην πρωτοβάθμια;
Yπαρχει και το I.NE.ΔI.BI.M και το ΕΟΠΠΕΠ ή τελος αυτα; Εγινε τοση διαφημιση για αυτους τους δυο φορεις και στη συνεχεια δεν ακουγεται το παραμικρο. Γνωρίζει κανεις πού θαφτηκαν; Απο οτι ειδα δεν επαιξαν ουτε στις μεταταξεις. Τι να υποθεσουμε;
εδώ στην αργολίδα πήρε απόσπαση και στα γακ και στη δ/νση, λάθος τεχνικό ή λάθος τεχνητό για να καλύψει τη θέση της αν χρειαστεί κάποια άλλη;