0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το να παίρνεις κανείς τηλέφωνο στη Δ/νση Προσωπικού-Τμήμα Γ΄ είναι θα έλεγα μάταιο. Το τμήμα αυτό απλά διεκπεραιώνει αυτά που έρχονται από "πάνω". Εννοείται ότι παραλαμβάνει τις αιτήσεις απόσπασης αλλά δεν αποφασίζει για το ποιος θα πάρει απόσπαση.Όλα έρχονται από "πάνω".
Καλημέρα, βλέπω ότι έβγαλαν για εκκλησιαστικές ακαδημίες, υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουν σύντομα ΑΕΙ-ΤΕΙ?
Να κάνω μια ερώτηση αν κανείς γνωρίζει:Είχα κάνει αίτηση απόσπασης σε φορέα. Φυσικά στις πρώτες ανακοινώσεις δεν είδα το όνομα μου. Στο μεταξύ έκανα αίτηση για μετάταξη στην πρωτοβάθμια και πήρα τη μετάταξη. Αυτή τη στιγμή, αφού βρήκα ώρες και θα συμπληρώνω σίγουρα το διδακτικό μου ωράριο δεν με ενδιαφέρει να πάρω απόσπαση. Θα έλεγα οτι δεν επιθυμώ καθόλου την απόσπαση. Η προηγούμενη αίτηση ακυρώνεται; ησυχάζω; ή υπάρχει η πιθανότητα να δω το όνομα μου σε καμιά λίστα αποσπάσεων και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;
"δάσκαλε" μέσω της πρωτοβάθμιας που ανήκω ή μέσω της δευτεροβάθμιας που έκανα την αίτηση;
Αν πάρεις απόσπαση στο φορέα και δεν επιθυμείς να πας ,τότε μπορείς να κάνεις ανάκληση απόσπασης.
Στα ΙΕΚ της Αττικής δεν υπάρχουν μεταταγμένοι όπως σε αυτά της περιφέρειας.Προς το παρόν είναι ο Διευθυντής κι ο κούκος. Τώρα αν δρομολογούν μετάταξη των υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών... Θα δείξει.http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/925-kathigites-thethikan-diathseimothta-epanaproslhfuoyn-sek-iek-sde-kdbmΓια τα ΠΕΚ υπαρχει κανένα νέο συνάδελφοι;