0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκείνο που είναι pathetic / θλιβερό είναι ότι όσοι για χρόνια επικαλούνταν λόγους και αιτίεςγια να ΜΗΝ υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές μέσω αποσπάσεων, ενδεχομένως να αποτελέσουν και σεβαστό ποσοστό όσων "παρακαλέσουν" για θέση σε δυσπρόσιτο.Οι αποσπάσεις είναι ένα υπηρεσιακό μέσο να εξυπηρετούνται οι πραγματικές / αντικειμενικές ανάγκες των εκπαιδευτικών, πάντα συνδυαζόμενες με τις υπηρεσιακές ανάγκες. Το απογυμνώσαμε και αυτό (χρησιμοποιώ α' πληθ λόγω του ανήκειν στον κλάδο, αλλά ΠΟΤΕ δεν έλαβα απόσπαση) και τόσα χρόνια συνάδελφοι που είχαν αντικειμενικούς λόγουςνα αποσπασθούν ΔΕΝ μετακινούνταν, εξαναγκάζονταν λόγω συνθηκών σε άνευ αποδοχών, όταν άλλοι με λιγότεραεπείγοντα θέματα, αλλά με "γλώσσα και σάλιο" καταδέχονταν να αιτηθούν και να λάβουν την πολυπόθητη απόσπαση.Και λέω καταδέχονταν γιατί μεταξύ των λόγων που αναγιγνώσκονται στα ΠΥΣΔΕ είναι και..."η κοπέλα βρήκε τον έρωτα της ζωής της", όταν σε ένα παράλληλο σύμπαν συνάδελφος ίδιας ειδικότητας είχε σύζυγο σε θνήσκουσα κατάσταση (καρκίνο), και ΔΕΝ έλαβε απόσπαση. Αξιοθρήνητη η κατάσταση!
πωλείται/ενοικιάζεται θέση σε δυσπρόσιτο, τιμές λογικές,ποιος το περίμενε οτι θα ανέβαινε η μετοχή σε μια νύχτα,την αλλη φορά ρώτησε τον πόσα δίνει
απλα θελω να μου πουν δεν εχεις κυρια ειρηνη τα προσοντα για να εργαστεις στη διευθυνση μας! θα το δεχτω εννοειται! αλλα ολοι ξερουμε βουλευτικα τσιρακια που παιρνουν αποσπαση και φευγουν απ τις 2, αδειες συνεχεια κτλ..
Θα βγούνε σήμερα? Υπάρχει καμία πληροφορία??
Συγγνώμη, αλλά αν ήταν αυτή η πάγια οπτική σου, δεν θα είχες καταδεχθεί να αποταθείς σε βουλευτικό γραφείο...
Παιδιά οκ μην είστε τόσο απόλυτοι...δεν ξέρετε τις ανάγκες του καθενός...ξέρω πολλούς απελπισμένους συνάδελφους με παιδιά και πολλά προβλήματα στα νησιά και επειδή τους έχω ζήσει τους δικαιολογώ αν καταφύγουν σε ρουσφέτια...είναι μια ελπίδα κι αυτό γι αυτούς
Οι αποσπάσεις σε περ.Δνσεις και Δνσεις Εκπαίδευσης,είναι στο γραφείο του υπουργού για υπογραφή και θα ανακοινωθούν σήμερα ,όπως με ενημέρωσαν από το αρμόδιο τμήμα.Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα εξετασθούν στις 21 κ 22 Αυγούστου κι απ ότι διαβεβαιώνουν,μετά και την εξασφάλιση πιστώσεων για αναπληρωτές, θα γίνουν με βάση τη μοριοδότηση και τα λειτουργικά κενά κι όχι με την περσινή απαράδεκτη διαδικασία.Ίδωμεν...fb mpratis
Όταν γνωρίζουμε πολύ καλά οτι δεν τίθεται θέμα προσόντων (αν ήταν έτσι, θα υπήρχε αξιολογικός πίνακας με μόρια κλπ κλπ) και δεχόμαστε να παίξουμε με τους όρους τους, είμαστε διατεθειμένοι και να χάσουμε. Ειδικά εαν το παιχνίδι αυτό δεν έχουμε τα "προσόντα", να το παίξουμε. Προσωπικά δεν έχω υπηρετήσει ποτέ σε διεύθυνση. Έχω μεταπτυχιακό, διδακτορικό κλπ κλπ. Πίστεύει πραγματικά κανείς οτι θα έπαιρναν ποτε εμένα μόνο με τα προσόντα και χωρίς κανέναν να με "βοηθήσει";
Περίεργο πάντως... γιατί τώρα έχουν ξεκινήσει να βάζουν μέσον για να αποσπασθούν ή τοποθετηθούν κάποιοι σε δυσπρόσιτα.Αφού μπορούσαν τόσα χρόνια.. γιατί δεν τα υπηρετούσαν; Υπηρετώ 8 συνεχόμενα χρόνια σε δυσπρόσιτο.. και μόλις χθες μου τηλεφώνησε αιρετός του αρμόδιου ΠΥΣΔΕ να με ρωτήσει εάν θα ήθελα απόσπαση!!!! Προφανώς και κάποιος υμέτερος ενδιαφέρθηκε για τη θέση μου... αχαχαχαχαχα!
Φυσικά θα σε έπαιρναν...αν όλοι έίναι του στυλ μέχρι να σηκώσω το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο κάποιος πρέπει να κάνει την σκ...δουλειά... άρα μπορείς να ελπίζεις για μια χρονιά και προς το τέλος να πάρεις το βραβείο της ανοικτής παλάμης... αν θίχτηκες έλα από το σπίτι μου να σου δίξω την δική μου συλλογή όλα αυτά τα χρόνια μέχρι που κατάλαβα ότι για να πας μπροστά πρέπει να τους στέλνεις στο δι...ο... και πίστεψε με από τότε έχω ανοίξει ταξιδιωτικό γραφείο με αποκλειστικότητα που κάνει χρυσές δουλειές...Νιώθω πολύ θιγμένη! Κάνεις καλό καφέ; Και πάλι, θεωρώ οτι είναι απίθανο. Για να αποδείξω δε αυτή μου τη θεωρία και να κερδίσω κι ένα στοιχηματάκι, φέτος έκανα αίτηση για περιφέρεια χωρίς την παραμικρή εξωτερική "βοήθεια". Αυτό με την ανοιχτή παλάμη, το έχω πάρει σε αρκετά απο τα σχολεία που έχω υπηρετήσει ως τώρα!