0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε βλέπω να ανακοινωνονται σε αυτή τη φαση. Μάλλον απο αρχές Σεπτέμβρη
Χθες-προχθές που τηλεφώνησα μου είπαν τελευταία βδομάδα του Αυγούστου.
ερωτηση κρίσεως: πόσες πιθανόητες έχεις να παρεις απόσπαση σε φορέα ή πυσδε αν δεν έχεις βύσμα;
χαχα τα ιδια ονοματα σχεδόν παντού , και κάπου περισσότερα!οπότε τα παιδιά της β φασης περσινης να μην στεναχωριούνται ερχονται και οι δικές τους... παίζει να το ξέρουν ηδη και οι υπόλοιποι να αναρωτιούνται ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
καλά, είμαι και άσχετη με το θέμα και δεν ξερω που κυμαινονταν τοσα χρόνια, αλλά τα 500 άτομα που πηραν φετος απόσπαση σε διευθύνσεις (για την Κεντρική Υπηρεσία δεν ξέρω καν αριθμό) τι ειδους βύσμα είχαν; ότι τους ήξεραν από περυσι οι διευθυντες κι εδωσαν το ΟΚ και λίστα με συγκεκριμένα ονόματα; κι εγω που δεν εχω κανει ποτε αιτηση στο παρελθον δεν έχω καμμια ελπίδα για να καταλάβω και σε κανενα φορεα, ουτε από σποντα... τη μια και μοναδική χρονιά πάντως που πήρα αττική ήταν σε πύσδε πριν τις μεταταξεις και με τη β φάση παρολο που είχα παιδια και κάποιοι είχαν απειρα μορια που δικαιολογουνταν μονο με παραπανω από 10ετη υπηρεσία, για να μην αναφερω και τα πλαστα υγειονομικά πιστοποιητικά από συγκεκριμενες περιπτωσεις
Δυστυχώς όλες οι αποσπάσεις σε φορείς είναι "μιλημένες". Έτσι ήταν ανέκαθεν. Εμείς οι β' διαλογής επειδή δεν μας μεταθέτει ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πολυάριθμοι σε αυτούς τους πίνακες. Θεωρητικά, εκτός και αν μισείς την τάξη, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό από θέμα δουλειάς, ίσα ίσα σου βγαίνει η πίστη. Απλώς είσαι εκεί που ζητάς και δεν έχεις τα διπλά έξοδα. Είναι ανάσα οικονομική.Τώρα για απόσπαση σε σχολείο, χλωμό το βλέπω. Καλό κουράγιο.Για β' φάση ελέχθη ότι θα γίνει μετά τις 22/8.Συνεπώς όσοι δεν ήταν μέσα έως τώρα, θα γίνουν κάτι ψιλά ακόμη.Για τους υπόλοιπους έχοντες οργανική, μας περιμένει σε 22 μέρες.Όσοι δε είμαστε σε νησιά, ποιος τη χάρη μας. Μπάνια μέχρι Οκτώβρη.......