0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαχαχακάπως έτσι αλλά όχι και να σε οδηγήσει στο ψυχιατρείο το υπουργείο μας!!!!!!
@Patreas, νομίζω θα πρέπει να αθροίσεις όλες τις περυσινές αποφάσεις και όχι μόνο τις πρώτες για να σου βγει σωστά το ποσοστό.
περυσι οι αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε είχαν γίνει μόνο από πλεονασματικές σε ελλειματικες περιοχές?
Γιατί έχουν "δουλειά" κάποιοι φορείς. Άτακτα ωράρια και όχι σπάνιαελαστικότατο ωράριο, επεκτεινόμενο έως και αργά το βράδυ.
για ΙΕΚ εχει βγει κατι, κ δεν το εχω δει;...μην ανησυχεις, με μερικες εξαιρεσεις, Οχι Δεν δουλευουν τοοοοσο
?Τι εννοείς ότι όποιος ζητάει απόσπαση πρέπει να εργάζεται από το πρωί ως το βράδυ για να δείξει ότι δουλεύει?
Κανονικά δεν έπρεπε να δώσω διευκρίνηση, γιατί η πρότερη θέση μου είναι αρκετά σαφής και δεν δικαιολογεί την δημιουργία της ανωτέρω απορίας.Ωστόσο: Υπάρχουν τα πόστα σε φορείς που είναι άκρως βυσματικά, όμως έχουν και υποχρεώσεις. Το να είναι κάποιος γραμματέας στο ΙΝΕΠσημαίνει συμμετοχή σε συνεδρίες, έκτακτα συμβούλια που διενεργούνταιαπαραίτητα εκτός του προβλεπόμενου εργασιακού ωραρίου. Δεν ξέρω εάν βρήκανε,πάντως ειδικά φέτος γι' αυτή τη θέση βγήκαν "στη γύρα" γιατί βυσματάκια δεν "άντεχαν"την δουλίτσα. Αλλά ας σημειωθεί το ότι εξαιτίας του περίεργου ωραρίου, δίνονται έξτρα άδειες. Και σάλια... και κοντά στο σπιτάκι.. και όχι δουλίτσα..Το δίκανο....