0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοπροαίρετα, να σημειώσω πως μια εξήγηση είναι πως η πολιτεία, στην Ελλάδα, θα πρέπει πάντα να πριμοδοτεί -με διάφορους τρόπους- τη γέννηση όσων περισσότερων παιδιών γίνεται, σε μια οικογένεια. Και αυτό εντάσσεται σ' αυτή τη λογική. Επίσης, όταν γίνονται συγκρίσεις, θα πρέπει να συγκρίνονται όμοια μεταξύ τους πράγματα και καταστάσεις, για καλύτερη κατανόηση. Επομένως, σύμφωνα με το παράδειγμά σου, κάποιος που μένει στο ενοίκιο και έχει άνεργο σύζυγο και δύο π.χ. παιδιά, όντως έχει λιγότερη ανάγκη με κάποιον αντίστοιχο που έχει τρία παιδιά, κ.ο.κ.
Εγώ από την πλευρά μου θέλω να διευκρινήσω ότι δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε με τους εκλεγμένους, ούτε με συζύγους στρατιωτικών κ.α ούτε και με τους τρίτεκνους!!!!Σαφώς και ο καθένας θα ήθελε να πάρει απόσπαση με τα κριτήρια που τον συμφέρουν(και λογικό είναι).Αν είδατε και τα προηγούμενα σχόλια μου, θέλησα απλά να πω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε ποιοι.πόσοι και πώς πήραν απόσπαση σε φορείς και σε σχολεία , αλλά να μας νοιάζει πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση και αν είναι δυνατόν να είμαστε υπηρεσίας.στα σπίτια μας.Τώρα γιατί δεν παραιτούμαι;Μια κουβέντα είναι και αυτή !Έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα και ξέρω τι γίνεται.Και σε τελική ανάλυση δεν θα χαλαλίσω και 14 χρόνια σε βουνά και νησιά. Το χρωστάω στην κόρη μου που από 2,5 χρονών την τραβολογούσα μαζί μου, μακριά από τον πατέρα της και τους φίλους τη και με ένα ατύχημα στο δρόμο που παραλίγο να μας στοιχίσει ακριβά . Εδώ θα μείνω να προσπαθώ και ας γκρινιάζω και ας στεναχωριέμαι.Καλή δύναμη σε όλους μας!!
Πάντα καλοπροαίρετα με ανθρώπους που έχουν όρεξη για διάλογο και επιχειρήματα.Πάμε τώρα να δεις...
Το ότι πριμοδοτεί με +2 μόρια το τρίτο παιδί δεν μπορείς να το συκρίνεις με τις κατά προτεραιότητα αποσπάσεις των πολύτεκνων, αιρετών ΟΤΑ, συζύγων στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, δικαστικών, συζύγων μελών ΔΕΠ κλπ.
να ρωτήσω κάτι:όσοι κάναμε αίτηση και για φορέα φέτος μετά την περσινή ταλαιπωρία (και φυσικα δεν πήραμε!!) πρέπει να κάνουμε τώρα αίτηση επανεξέτασης για β φάση φορέα ή μπορούμε να περιμένουμε τα σχολεία και να κάνουμε μετά αφού αναγράφονται στην ίδια αίτηση όλα?μήπως θα έχουν παρέλθει οι μέρες μέσα στις οποίες μπορούμε να κάνουμε αίτηση επανεξέτασης?σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει!
Όντως η αίτηση απόσπασης σε φορείς και σε σχολεία, για φέτος, είχε τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου. Ωστόσο, αίτηση επανεξέτασης κάνει κάποιος εφόσον δεν ήταν σε αυτή τη φάση των αποσπάσεων, άσχετα με το αν οι αποσπάσεις σε σχολεία δεν έχουν βγει. Αυτές ούτως ή άλλως βγαίνουν-για να μην πω Σεπτέμβρη-τελευταία μέρα του Αυγούστου στην καλύτερη.
δεν υπάρχει ακριβώς χρονικό όριο μέσα στο οποίο γίνεται η αίτηση απόσπασης στη β, γ, κλπ φάση για φορείς καθώς όπως έχει αναφερθεί σε ολους τους τόνους δεν υπάρχει μετρήσιμο μέγεθος έναντι του οποίου ενίστασαιαπλα κατάθετεις μια αίτηση που υπολογιζεις/ελπίζεις/γνωρίζεις οτι προηγείται των ανακοινώσεων του υπουργείου, μάλιστα πέρυσι παρατηρήθηκε το φαινόμενο να δίδονται αποσπάσεις και σε φορείς για τους οποιους ο αποσπασμένος δεν είχε κανει αίτηση (και φυσικά ουτε γι αυτό άνοιξε ρουθούνι, μύτη ή άνω χείλος)για πυσπε/πυσδε και πάλι πρέπει να κατατεθεί νέα αίτηση το συντομότερο είναι και το καλύτερο, ανάλογα και τι θέλεις βέβαιαγια όλα όσα εχεις αμφιβολίες ή θέλεις δεύτερη γνώμη ή αν απλα θέλεις να μιλήσεις με εναν ανθρωπο που ξερει κι αλλους ανθρωπους σαν και σενα και δεν θα σε παρεξηγήσει (πολύ), παίρνεις το τηλ που γράφει στην εγκύκλιο αποστάσεων, πρωτη σελιδα, πανω αριστερά,
σαν να κερδίσεις λαχείο χωρίς να παίξεις ενα πράμα, η αίτηση ήταν περιττό διαδικαστικό ζήτημα που το προσπέρασαν