0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν πάρουμε απόσπαση πώς μπορούμε να ζητήσουμε να το επανεξετάσουν;
Σε κανονικές συνθηκες η επανεξέταση γίνεται σε πολύ καιρό. Να περιμένεις μετά τον Οκτώβριο και αν.Με αυτό τον υπουργό το βλέπω ακόμα δυσκολότερο. Επειδή πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν για την επανεξέταση θα χρειαστεις οποσδήποτε "σπρώξιμο" από μέσα. Γι αυτό αν δεν έχεις ξεκίνα να βρεις κάποιον.
Ευχαριστώ.Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω κανέναν για σπρώξιμο και είναι πολύ δύσκολο να βρω. Αν είναι σε 2 μήνες σημαίνει ότι θα έχω πάει στο νησί, οπότε ...Δυστυχώς δεν κοιτάζουν ούτε από που είσαι, ούτε τίποτα, διότι εκεί που είχα ζητήσει να πάω, φορέας σχετικά κοντά στον τόπο κατοικίας μου, έβαλαν κάποια κοπέλα από αλλου. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και όντως φέτος οι αποσπάσεις είναι αισθητά λιγότερες. Καλή τύχη σε όσους περιμένουν...
Εγω κανω τα τελευταια τρια χρονια αιτηςη για αποςπαςη σε συγκεκριμενο φορεα στον τοπο κατοικιας μου κ φυσικα δεν εχω παρει καμια φορα, ουτε φετος. Δεν ειναι τυχαιο βεβαια το γεγονος πως παιρνουν καθε χρονο οι ιδιοι, κ μαλιστα καποιοι χωρις οικογενειακα κριτηρια ή αλλα προσοντα. Δηλαδη οι υπολοιποι τι βισμα πρεπει να εχουμε για να δουν εστω την αιτηση μας ;; Γιατι Για να μας παρουν ουτε που το συζηταμε, απο ο,τι φαινεται... Κλασσικα εικονογραφημενα καθε χρονο....