0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://xenesglosses.eu/2017/06/nea-metataksi-tis-ekpaideftikou-peristeras-mpaziana-sto-ethniko-metsovio-polytechneio/Μετάταξη Περιστέρας Μπαζιάνας
Και λέει ότι όσοι έκαναν σε υπηρεσίες με την προηγούμενη εγκύκλιο κ επιθυμούν να κάνουν στους φορείς της νέας εγκυκλίου πρέπει να απενεργοποιήσουν την προηγούμενη αίτησή τους.
Συνάδελφοι καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Υπάρχει παρακαλώ κάποιος που έκανε απενεργοποίηση προηγούμενης αίτησης σε φορέα για να κάνει νέα αίτηση με την παρούσα εγκύκλιο; Γίνεται αυτόματα η δυνατότητα νέας αίτησης μετά την απενεργοποίησης; Ευχαριστώ θερμά για την οποιαδήποτε σχετική σπάντηση.
Σου δινεται αυτόματα το δικαίωμα, σωστά; Δεν παρεμβάλλεται πχ κάποιος έλεγχος απο τη διευθυνση. Χίλια ευχαριστω και πάλι!!