*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 73987 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 03:45:44 pm »
Εγώ πάλι θα πω τη γνώμη μου ,μακριά από αντιπαραθέσεις .Θεωρώ πως πρέπει να ψάχνουμε και άλλες εναλλακτικές πέρα του δημοσίου ,γιατί το σχολείο απαξιώθηκε πολύ από τη στιγμή που ανέβηκε ο ΓΑΠ στην εξουσία και ηθικά και μισθολογικά .Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν πήρα την προυπηρεσία με ΑΣΕΠ ή χωρίς αυτόν ή αν ο άλλος διορίστηκε με ΠΔΣ ή δεν ξέρω γω πως αλλιώς .Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο μισθός του εκπαιδευτικού θα μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να δώσει κάποιος στον ΑΣΕΠ .Μόνο από μεράκι ; Ίσως .Αλλά δεν το τρως όταν θα είσαι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι σου ,από δω και πέρα να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες ,δυσάρεστες ως επί το πλείστον .Άκουσα να συζητούν ότι μπορεί από δω και πέρα να μην υπάρχουν οργανικές και να είναι έρμαιο ο μόνιμος στα χέρια του υπουργείου και να τον μετακινεί όπως αυτό θέλει ενώ ο μισθός με το ζόρι θα πάει στα 900 και αν .Ας γίνουμε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε και άλλες διεξόδους στη ζωή μας .Και κάτι άλλο η Διαμάντω χαίρει εκτιμήσεως και της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος εν γένει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΜΕ .Όσο και αν με θλίβουν αυτά προσπαθώ και εγώ να τα χωνέψω και να δω τι θα κάνω στη ζωή μου ,επιλέγοντας σωστά .Προς το παρόν η ιδέα της εκπαίδευσης μου φαίνεται ...μια τρύπα στο νερό :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:40:28 »

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 04:03:23 pm »
Εγώ πάλι θα πω τη γνώμη μου ,μακριά από αντιπαραθέσεις .Θεωρώ πως πρέπει να ψάχνουμε και άλλες εναλλακτικές πέρα του δημοσίου ,γιατί το σχολείο απαξιώθηκε πολύ από τη στιγμή που ανέβηκε ο ΓΑΠ στην εξουσία και ηθικά και μισθολογικά .Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν πήρα την προυπηρεσία με ΑΣΕΠ ή χωρίς αυτόν ή αν ο άλλος διορίστηκε με ΠΔΣ ή δεν ξέρω γω πως αλλιώς .Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο μισθός του εκπαιδευτικού θα μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να δώσει κάποιος στον ΑΣΕΠ .Μόνο από μεράκι ; Ίσως .Αλλά δεν το τρως όταν θα είσαι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι σου ,από δω και πέρα να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες ,δυσάρεστες ως επί το πλείστον .Άκουσα να συζητούν ότι μπορεί από δω και πέρα να μην υπάρχουν οργανικές και να είναι έρμαιο ο μόνιμος στα χέρια του υπουργείου και να τον μετακινεί όπως αυτό θέλει ενώ ο μισθός με το ζόρι θα πάει στα 900 και αν .Ας γίνουμε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε και άλλες διεξόδους στη ζωή μας .Και κάτι άλλο η Διαμάντω χαίρει εκτιμήσεως και της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος εν γένει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΜΕ .Όσο και αν με θλίβουν αυτά προσπαθώ και εγώ να τα χωνέψω και να δω τι θα κάνω στη ζωή μου ,επιλέγοντας σωστά .Προς το παρόν η ιδέα της εκπαίδευσης μου φαίνεται ...μια τρύπα στο νερό :'(
Δεν ειναι μονο ο μισθος , ειναι η σταθεροτητα , το εφαπαξ (ελπιζω) , η συνταξη. Δυστυχως το αλλο εκτος δημοσιου υπαρχει στο εξωτερικο. ειτε το θελουμε ειτε οχι το δημοσιο θα ειναι πολυ καλυτερος εργοδοτης απο τον ιδιωτικο τομεα ο οποιος εξαφανιζεται.Ευχομαι σε ολους που θα προσπαθησουν και πιστεψτε με θα ειναι πολλοι καλη επιτυχια.

sina

• Επισκέπτης
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 04:07:09 pm »
σωστά, και στον ιδιωτικό τομέα τα πράγματα θα χειροτερέψουν, γιατί πάντα υπάρχει η εκμετάλλευση του ιδιωτη. Μπορεί ο μισθός στο δημόσιο να είναι ψίχουλα, αλλά το ίδιο θα κάνουν και στον ιδιωτικό τομέα...και όπως και να το κάνουμε, το άγχος της απόλυσης πάντα υπάρχει. Ακόμα κι αν αλλάξει και η μονιμότητα στο δημόσιο, πολύ πιο εύκολα μπορείς να χάσεις τη θέση σου στον ιδιωτικό τομέα, παρά στο δημόσιο.

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 04:12:43 pm »
[/quote
Μπορείς  να  αναφέρεις  μερικές  διεξόδους  γιατί  δεν  πάει  πουθενά  η  σκέψη  μου; Θα  ήθελα  να  ακούσω  κάποιο  παράδειγμα. Δυστυχώς  πιστεύω  πως  όσο  χάλια  να  είναι  τα  πράγματα  στην  εκπαίδευση, θα  συνεχίσει  να  είναι  καλύτερα  από  τον  ιδιωτικό  τομέα.Μακάρι  να  μου  αλλάξει  κάποιος  τη  γνώμη  μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:40:28 »

Αποσυνδεδεμένος kakar

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠE0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 04:29:29 pm »
[/quote
Μπορείς  να  αναφέρεις  μερικές  διεξόδους  γιατί  δεν  πάει  πουθενά  η  σκέψη  μου; Θα  ήθελα  να  ακούσω  κάποιο  παράδειγμα. Δυστυχώς  πιστεύω  πως  όσο  χάλια  να  είναι  τα  πράγματα  στην  εκπαίδευση, θα  συνεχίσει  να  είναι  καλύτερα  από  τον  ιδιωτικό  τομέα.Μακάρι  να  μου  αλλάξει  κάποιος  τη  γνώμη  μου.

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα.. Ποιές είναι οι άλλες επιλογές μας?Γιατί ούτε εγώ βλέπω καμμιά διέξοδο...

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 04:32:42 pm »
Aν καταργήσει τις οργανικές πως θα μιλάμε για μονιμότητα ; Αν θα φτάσει το μισθό 800 ευρώ που βλέπετε το κελεπούρι και εγώ δεν το βλέπω ;Και ναι υπάρχουν εναλλακτικές αν κάποιος σταματήσει να βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος .Εντάξει συνάδελφοι είμαι απογοητευμένη από την όλη κατάσταση ,για αυτό ίσως μιλώ έτσι .Σκεφτείτε όμως ότι στον επόμενο ΑΣΕΠ θα δώσουν άπαντες ,τι συναγωνισμός θα υπάρχει και πως τελικά θα επιβιώσει ο καλύτερος ;Ίσως δεν αντέχω να ξαναμπω σε αυτή τη διαδικασία ,μπορεί και μπω πάλι δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα ψάξω (και ήδη το κάνω )να βρω άλλες διεξόδους βιοπορισμού .Ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι κακός .Αυτές οι ερινύες μας έφαγαν ...

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 04:35:14 pm »
Η  φράση  "υπάρχουν  και  άλλες  επιλογές"  σ' αυτή  την  περίπτωση  μεταφράζεται  "παρηγοριά  στον  άρρωστο  μέχρι  να  βγει  η  ψυχή  του"

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:08:17 pm »
Συμφωνω και εγω με την ΛΩΡΑ!ΔΕΝ γίνεται να μην διορισει τους διοριστεους του 2009!Απο κει και πέρα θα κάνει ΑΣΕΠ με τον καινούριο νόμο πια!2011-12 οι διοριστέοι του ασεπ του 2009 και με τον καινούργιο ΑΣΕΠ όλοι οι άλλοι διορισμοί απο το 2012 και μετά (μόνιμοι, αναπληρωτές μειωμένου, ωρομίσθιοι)!

αυτο ακριβως ειπα!

μαλλον δεν διαβασατε την διαπιστωση στην οποια απαντω,
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:10:29 pm »
Συμφωνω και εγω με την ΛΩΡΑ!ΔΕΝ γίνεται να μην διορισει τους διοριστεους του 2009!Απο κει και πέρα θα κάνει ΑΣΕΠ με τον καινούριο νόμο πια!2011-12 οι διοριστέοι του ασεπ του 2009 και με τον καινούργιο ΑΣΕΠ όλοι οι άλλοι διορισμοί απο το 2012 και μετά (μόνιμοι, αναπληρωτές μειωμένου, ωρομίσθιοι)!

αυτο ακριβως ειπα!

μαλλον δεν διαβασατε την διαπιστωση στην οποια απαντω,

Με την κατάσταση που επικρατεί απο που αντλείτε την βεβαιότητα πως θα γίνει τότε ο διαγωνισμός;;

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:11:17 pm »
εγω παντως ευχομαι να γινει!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:13:22 pm »
εγω παντως ευχομαι να γινει!!!!!

Ναι σε καταλαβαίνω. Μα το θέμα είναι να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:24:26 pm »
Το πιο πιθανό είναι να γίνει (ο ΑΣΕΠ) αρχές του 2012

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:24:34 pm »
ξερεις κατι οσο ρεαλιστικα και να παρεις τ θεμα νομιζω πως αξιζει να προσαπαθησουμε ολοι εμεις με μηδενικη προυπηρεσια να γραψουμε σε αυτο τον διαγωνισμο, οχι οτι θα περασουμε με την πρωτη!Η προσπαθεια μετραει...και ο ασεπ για εμας δινει ελπιδες!!!!

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 06:28:17 pm »
Το πιο πιθανό είναι να γίνει (ο ΑΣΕΠ) αρχές του 2012
Μπορείς  να  γράψεις  δύο  τρία  επιχειρήματα   διότι  με  αυτή  την  οικονομική  κατάσταση  μοιάζει  απίθανο!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)