0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι θα πω τη γνώμη μου ,μακριά από αντιπαραθέσεις .Θεωρώ πως πρέπει να ψάχνουμε και άλλες εναλλακτικές πέρα του δημοσίου ,γιατί το σχολείο απαξιώθηκε πολύ από τη στιγμή που ανέβηκε ο ΓΑΠ στην εξουσία και ηθικά και μισθολογικά .Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν πήρα την προυπηρεσία με ΑΣΕΠ ή χωρίς αυτόν ή αν ο άλλος διορίστηκε με ΠΔΣ ή δεν ξέρω γω πως αλλιώς .Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο μισθός του εκπαιδευτικού θα μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να δώσει κάποιος στον ΑΣΕΠ .Μόνο από μεράκι ; Ίσως .Αλλά δεν το τρως όταν θα είσαι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι σου ,από δω και πέρα να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες ,δυσάρεστες ως επί το πλείστον .Άκουσα να συζητούν ότι μπορεί από δω και πέρα να μην υπάρχουν οργανικές και να είναι έρμαιο ο μόνιμος στα χέρια του υπουργείου και να τον μετακινεί όπως αυτό θέλει ενώ ο μισθός με το ζόρι θα πάει στα 900 και αν .Ας γίνουμε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε και άλλες διεξόδους στη ζωή μας .Και κάτι άλλο η Διαμάντω χαίρει εκτιμήσεως και της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος εν γένει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΜΕ .Όσο και αν με θλίβουν αυτά προσπαθώ και εγώ να τα χωνέψω και να δω τι θα κάνω στη ζωή μου ,επιλέγοντας σωστά .Προς το παρόν η ιδέα της εκπαίδευσης μου φαίνεται ...μια τρύπα στο νερό
Εγώ πάλι θα πω τη γνώμη μου ,μακριά από αντιπαραθέσεις .Θεωρώ πως πρέπει να ψάχνουμε και άλλες εναλλακτικές πέρα του δημοσίου ,γιατί το σχολείο απαξιώθηκε πολύ από τη στιγμή που ανέβηκε ο ΓΑΠ στην εξουσία και ηθικά και μισθολογικά .Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν πήρα την προυπηρεσία με ΑΣΕΠ ή χωρίς αυτόν ή αν ο άλλος διορίστηκε με ΠΔΣ ή δεν ξέρω γω πως αλλιώς .Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο μισθός του εκπαιδευτικού θα μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να δώσει κάποιος στον ΑΣΕΠ .Μόνο από μεράκι ; Ίσως .Αλλά δεν το τρως όταν θα είσαι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι σου ,από δω και πέρα να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες ,δυσάρεστες ως επί το πλείστον .Άκουσα να συζητούν ότι μπορεί από δω και πέρα να μην υπάρχουν οργανικές και να είναι έρμαιο ο μόνιμος στα χέρια του υπουργείου και να τον μετακινεί όπως αυτό θέλει ενώ ο μισθός με το ζόρι θα πάει στα 900 και αν .Ας γίνουμε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε και άλλες διεξόδους στη ζωή μας .Και κάτι άλλο η Διαμάντω χαίρει εκτιμήσεως και της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος εν γένει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΜΕ .Όσο και αν με θλίβουν αυτά προσπαθώ και εγώ να τα χωνέψω και να δω τι θα κάνω στη ζωή μου ,επιλέγοντας σωστά .Προς το παρόν η ιδέα της εκπαίδευσης μου φαίνεται ...μια τρύπα στο νερό [/quoteΜπορείς να αναφέρεις μερικές διεξόδους γιατί δεν πάει πουθενά η σκέψη μου; Θα ήθελα να ακούσω κάποιο παράδειγμα. Δυστυχώς πιστεύω πως όσο χάλια να είναι τα πράγματα στην εκπαίδευση, θα συνεχίσει να είναι καλύτερα από τον ιδιωτικό τομέα.Μακάρι να μου αλλάξει κάποιος τη γνώμη μου.
Παράθεση από: dina 94 στις Νοεμβρίου 20, 2010, 03:45:44 pmΕγώ πάλι θα πω τη γνώμη μου ,μακριά από αντιπαραθέσεις .Θεωρώ πως πρέπει να ψάχνουμε και άλλες εναλλακτικές πέρα του δημοσίου ,γιατί το σχολείο απαξιώθηκε πολύ από τη στιγμή που ανέβηκε ο ΓΑΠ στην εξουσία και ηθικά και μισθολογικά .Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν πήρα την προυπηρεσία με ΑΣΕΠ ή χωρίς αυτόν ή αν ο άλλος διορίστηκε με ΠΔΣ ή δεν ξέρω γω πως αλλιώς .Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ο μισθός του εκπαιδευτικού θα μειωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να δώσει κάποιος στον ΑΣΕΠ .Μόνο από μεράκι ; Ίσως .Αλλά δεν το τρως όταν θα είσαι τρία χρόνια μακριά από το σπίτι σου ,από δω και πέρα να ξέρετε ότι οι αλλαγές θα είναι τεράστιες ,δυσάρεστες ως επί το πλείστον .Άκουσα να συζητούν ότι μπορεί από δω και πέρα να μην υπάρχουν οργανικές και να είναι έρμαιο ο μόνιμος στα χέρια του υπουργείου και να τον μετακινεί όπως αυτό θέλει ενώ ο μισθός με το ζόρι θα πάει στα 900 και αν .Ας γίνουμε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε και άλλες διεξόδους στη ζωή μας .Και κάτι άλλο η Διαμάντω χαίρει εκτιμήσεως και της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος εν γένει γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΜΕ .Όσο και αν με θλίβουν αυτά προσπαθώ και εγώ να τα χωνέψω και να δω τι θα κάνω στη ζωή μου ,επιλέγοντας σωστά .Προς το παρόν η ιδέα της εκπαίδευσης μου φαίνεται ...μια τρύπα στο νερό [/quoteΜπορείς να αναφέρεις μερικές διεξόδους γιατί δεν πάει πουθενά η σκέψη μου; Θα ήθελα να ακούσω κάποιο παράδειγμα. Δυστυχώς πιστεύω πως όσο χάλια να είναι τα πράγματα στην εκπαίδευση, θα συνεχίσει να είναι καλύτερα από τον ιδιωτικό τομέα.Μακάρι να μου αλλάξει κάποιος τη γνώμη μου.Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν τώρα.. Ποιές είναι οι άλλες επιλογές μας?Γιατί ούτε εγώ βλέπω καμμιά διέξοδο...
Συμφωνω και εγω με την ΛΩΡΑ!ΔΕΝ γίνεται να μην διορισει τους διοριστεους του 2009!Απο κει και πέρα θα κάνει ΑΣΕΠ με τον καινούριο νόμο πια!2011-12 οι διοριστέοι του ασεπ του 2009 και με τον καινούργιο ΑΣΕΠ όλοι οι άλλοι διορισμοί απο το 2012 και μετά (μόνιμοι, αναπληρωτές μειωμένου, ωρομίσθιοι)!
Παράθεση από: sissi στις Νοεμβρίου 19, 2010, 08:19:45 pmΣυμφωνω και εγω με την ΛΩΡΑ!ΔΕΝ γίνεται να μην διορισει τους διοριστεους του 2009!Απο κει και πέρα θα κάνει ΑΣΕΠ με τον καινούριο νόμο πια!2011-12 οι διοριστέοι του ασεπ του 2009 και με τον καινούργιο ΑΣΕΠ όλοι οι άλλοι διορισμοί απο το 2012 και μετά (μόνιμοι, αναπληρωτές μειωμένου, ωρομίσθιοι)!αυτο ακριβως ειπα!μαλλον δεν διαβασατε την διαπιστωση στην οποια απαντω,
εγω παντως ευχομαι να γινει!!!!!
Το πιο πιθανό είναι να γίνει (ο ΑΣΕΠ) αρχές του 2012