0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;;
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Νοεμβρίου 18, 2010, 11:12:24 pmΣυγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;; H αλλη μας ελεγε οτι δεν θα γινει ΑΣΕΠ αλλα ηξερε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα ενω τουτη μας λεει να τα κρατησουμε αλλα και αυτη γνωριζει ποσο ειναι το κοσΠαιδιά...ας ηρεμήσουμε λίγο...μπορεί να ξέρει από προηγούμενη συμμετοχή σε ΑΣΕΠ πόσο κοστίζει...άσε που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μπει στον κόπο να πάρουμε έστω ένα τηλέφωνο σε φροντιστήριο...Από κει και πέρα φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά τίθεται το ερώτημα αν αξίζει πλέον να σκιστεί κανείς στο διάβασμα...ειδικά αυτοί που δεν έχουν καθόλου μόρια...έτσι όπως έγιναν τα πράγματα που τρέμουμε για το αν θα υπάρχουν προσλήψεις ή όχι και που το νέο σύστημα δεν βοηθάει τους καινούριους....τίθενται πολλά ερωτηματικά...οι περισσότεροι νομίζω πως αρχίσαμε να απαξιώνουμε τις πολλές θυσίες για τον διορισμό...
Συμφωνω απολυτως..Φανταζομαι πως πολλοι συναδελφοι θα εχουν πιαστει κοροιδα απο τους δηθεν ξερολες φροντιστηριαρχες.Ετσι την πατησα και γω το 2008!Ειχα αρχισει πολυ νωρις αλλα αυτο ειχε περισσοτερα μειονεκτηματα απο ο,τι θετικα.Δε την ξαναπαταω ομως τωρα.Ειδικα στη φαση αυτη που κανεις δε γνωριζει ποια θα ειναι η μορφη του νεου διαγωνισμου.Συναδελφοι μεγαλη προσοχη χρειαζεται στην επιλογη του φροντιστηριου που θα πατε.Ειδικοτερα τωρα.Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Νοεμβρίου 18, 2010, 11:12:24 pmΣυγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;;
Ενταξει ρε παιδιά, στην τελική τί κακό έχει το να πας σε φροντιστήριο; Για τις πανελλήνιες δηλαδή δεν πηγαινουμε; Οκ το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο σαφώς, λογικό είναι. Αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο κατακριτέο, άμα τα έχει κάποιος γιατί αν μην τα δώσει αν θεωρεί πως θα βοηθηθεί; Υπάρχουν και οι τσαρλατανοι φυσικά που κοιτάζουν να εκμεταλλευθούν, όπως και σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και ανθρώπους που κάνουν σοβαρή δουλειά.Άμα σε αυτή την ηλικία και με τη μόρφωση που έχουμε δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν ο άλλος είναι καλός ή μας κοροιδεύει, τότε αλλού είναι το πρόβλημά μας.. Εγώ πήγα στα δοκιμαστικά της ιστορίας στο γνωστό μεγάλο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη και ο τύπος που έκανε μάθημα ήταν κορυφή, δεν πιανοταν πουθενά. Και αν γίνει ΑΣΕΠ τελικά εγώ προσωπικά θα πάω έστω στην ιστορία γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω και να αγοράζω χίλια δυο βιβλία να βγάζω σημειώσεις για κάθε περίοδο και να πελαγώνω πότε έγινε αυτό και πότε το άλλο γιατί λένε 10 διαφορετικές εκδοχές, προτιμώ να πάω εκεί και να ψάχνω μόνη μου για ό,τι θεωρώ εγώ πως πρέπει να ψάξω παραπάνω μετά. Αλλά αυτό το πράγμα που θεωρούμε κορόιδο όποιον πηγαίνει, ενω αν είχαμε τη δυνατότητα θα πηγαίναμε όλοι γιατί παίζεται το μέλλον μας, ποτέ δεν θα το καταλάβω!!
Παράθεση από: anastasia86 στις Νοεμβρίου 19, 2010, 03:28:54 pmΕνταξει ρε παιδιά, στην τελική τί κακό έχει το να πας σε φροντιστήριο; Για τις πανελλήνιες δηλαδή δεν πηγαινουμε; Οκ το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο σαφώς, λογικό είναι. Αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο κατακριτέο, άμα τα έχει κάποιος γιατί αν μην τα δώσει αν θεωρεί πως θα βοηθηθεί; Υπάρχουν και οι τσαρλατανοι φυσικά που κοιτάζουν να εκμεταλλευθούν, όπως και σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και ανθρώπους που κάνουν σοβαρή δουλειά.Άμα σε αυτή την ηλικία και με τη μόρφωση που έχουμε δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν ο άλλος είναι καλός ή μας κοροιδεύει, τότε αλλού είναι το πρόβλημά μας.. Εγώ πήγα στα δοκιμαστικά της ιστορίας στο γνωστό μεγάλο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη και ο τύπος που έκανε μάθημα ήταν κορυφή, δεν πιανοταν πουθενά. Και αν γίνει ΑΣΕΠ τελικά εγώ προσωπικά θα πάω έστω στην ιστορία γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω και να αγοράζω χίλια δυο βιβλία να βγάζω σημειώσεις για κάθε περίοδο και να πελαγώνω πότε έγινε αυτό και πότε το άλλο γιατί λένε 10 διαφορετικές εκδοχές, προτιμώ να πάω εκεί και να ψάχνω μόνη μου για ό,τι θεωρώ εγώ πως πρέπει να ψάξω παραπάνω μετά. Αλλά αυτό το πράγμα που θεωρούμε κορόιδο όποιον πηγαίνει, ενω αν είχαμε τη δυνατότητα θα πηγαίναμε όλοι γιατί παίζεται το μέλλον μας, ποτέ δεν θα το καταλάβω!! Το μέλλον μας παιζόταν...τώρα δυστυχώς τα γραπτά του ΑΣΕΠ δεν θα αρκούν για να μας οδηγήσουν στον διορισμό...αυτή είναι η τεράστια διαφορά...!! Και όσο σκέφτομαι πως υπάρχουν άτομα με κάτι 30μηνα βυσματικά τελείως που θα τους δώσουν μια προσαύξηση τουλάχιστον 5 μονάδων συν κανένα ecdl και proficiency που ενδεχομένως να έχουν...θα φτάσουν κοντά στις 10 μονάδες προσαύξηση και εγώ ο μ@λ@κ@ς θα λιώνω για άλλη μια φορά πάνω στα βιβλία για να τους έχω πάλι μπροστά μου...βγάζω αφρούς και καπούς μαζί!! Ποιο φροντιστήριο και κουραφέξαλα μετά...;; Μετά από τόσα έχω καταλήξει στο ότι ο ΑΣΕΠ είναι πλέον το πιο αδύναμο όπλο....