*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74075 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 06:08:52 pm »
Μα χωρίς να ξέρουμε τις αλλαγές πως μπορούμε να διαβάσουμε σοβαρά;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:08:21 »

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 06:23:10 pm »
Αν  ανακοινώσει  τις  αλλαγές  τον  Ιούνιο  του  11  θα  πρέπει  να  γίνει  ο  διαγωνισμός  τον  Ιούνιο  του  12 (σύμφωνα  με  τα  λεγόμενά  της). Προλαβαίνει  να  κάνει  εξετάσεις,  να  διορθωθούν  τόσα  γραπτά,  να  βγουν  τα  αποτελέσματα  και  να  κάνει  και  διορισμούς  μέσα  στο  ίδιο  καλοκαίρι; Τι  super  Υπουργείο  έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:12:24 pm »
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; ??? ??? Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;;  :-\

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:22:05 pm »
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; ??? ??? Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;;  :-\

H αλλη μας ελεγε οτι δεν θα γινει ΑΣΕΠ αλλα ηξερε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα ενω τουτη μας λεει να τα κρατησουμε αλλα και αυτη γνωριζει ποσο ειναι το κοστος γιατι μαλλον φοιτα 'ηδη'.Τι καλοι ανθρωποι εχουμε γινει εσχατως  ;D;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:08:21 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:26:47 pm »

H αλλη μας ελεγε οτι δεν θα γινει ΑΣΕΠ αλλα ηξερε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα ενω τουτη μας λεει να τα κρατησουμε αλλα και αυτη γνωριζει ποσο ειναι το κοσ
Παιδιά...ας ηρεμήσουμε λίγο...μπορεί να ξέρει από προηγούμενη συμμετοχή σε ΑΣΕΠ πόσο κοστίζει...άσε που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μπει στον κόπο να πάρουμε έστω ένα τηλέφωνο σε φροντιστήριο...
Από κει και πέρα φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά τίθεται το ερώτημα αν αξίζει πλέον να σκιστεί κανείς στο διάβασμα...ειδικά αυτοί που δεν έχουν καθόλου μόρια...έτσι όπως έγιναν τα πράγματα που τρέμουμε για το αν θα υπάρχουν προσλήψεις ή όχι και που το νέο σύστημα δεν βοηθάει τους καινούριους....τίθενται πολλά ερωτηματικά...οι περισσότεροι νομίζω πως αρχίσαμε να απαξιώνουμε τις πολλές θυσίες για τον διορισμό...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 11:29:12 pm »
Συμφωνω απολυτως..Φανταζομαι πως πολλοι συναδελφοι θα εχουν πιαστει κοροιδα απο τους δηθεν ξερολες φροντιστηριαρχες.Ετσι την πατησα και γω το 2008!Ειχα αρχισει πολυ νωρις αλλα αυτο ειχε περισσοτερα μειονεκτηματα απο ο,τι θετικα.Δε την ξαναπαταω ομως τωρα.Ειδικα στη φαση αυτη που κανεις δε γνωριζει ποια θα ειναι η μορφη του νεου διαγωνισμου.
Συναδελφοι μεγαλη προσοχη χρειαζεται στην επιλογη του φροντιστηριου που θα πατε.Ειδικοτερα τωρα.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; ??? ??? Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;;  :-\
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 02:56:10 pm »
mk75, άσε τις αυθαίρετες γενικεύσεις και τις αποτυχημένες εικασίες. Τουλάχιστον όταν αναφέρεσαι σε μένα. Εργάζομαι από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, ακόμα και να ήθελα, δεν θα είχα χρόνο να πάω σε αυτά τα φροντιστήρια. Επίσης δεν ξημεροβραδιάζομαι με τον νταλκά του δημοσίου, δουλειά να υπάρχει, και ας μην είναι ντε και καλά στο δημόσιο σχολείο. Για μένα μιλώ πάντα. Και τυγχάνει ξέρεις να είμαι ΠΕ02, οπότε ναι, ξέρω από πολλούς συναδέλφους που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα ότι το κόστος προετοιμασίας αγγίζει τις 2-3 χιλ. ευρώ. ΔΕΝ είπα ότι τα έδωσα εγώ !!!  >:( Από πότε δηλαδή είναι κακό να είμαστε γνώστες μίας κατάστασης;;;  ??? Έλεος !!! Δεν τα έχω τα χρήματα αλλά ακόμα και να τα είχα, σιγά να μην τα έδινα σε φροντιστήριο για ΑΣΕΠ !!!  ::) :-\ Πίστευε ό,τι νομίζεις, μου είναι αδιάφορο αλλά να είσαι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σου.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:00:18 pm »
Έβγαλες και συμπέρασμα ότι φοιτώ ήδη σε φροντιστήριο προετοιμασίας ΑΣΕΠ, επειδή γνωρίζω το κόστος προετοιμασίας !!!!  >:( :-X Ε, δεν πάει καλά ο κόσμος !!! Κοίτα, και η Porsche ξέρω πόσο κοστίζει, δεν σημαίνει ότι την έχω κιόλας !!!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:16:14 pm »
Συμφωνω απολυτως..Φανταζομαι πως πολλοι συναδελφοι θα εχουν πιαστει κοροιδα απο τους δηθεν ξερολες φροντιστηριαρχες.Ετσι την πατησα και γω το 2008!Ειχα αρχισει πολυ νωρις αλλα αυτο ειχε περισσοτερα μειονεκτηματα απο ο,τι θετικα.Δε την ξαναπαταω ομως τωρα.Ειδικα στη φαση αυτη που κανεις δε γνωριζει ποια θα ειναι η μορφη του νεου διαγωνισμου.
Συναδελφοι μεγαλη προσοχη χρειαζεται στην επιλογη του φροντιστηριου που θα πατε.Ειδικοτερα τωρα.
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σε τέτοιες εποχές, υπάρχουν άτομα που πάνε και δίνουν τόσα χρήματα σε φροντιστήρια προετοιμασίας ΑΣΕΠ;;;; ??? ??? Αν έχουν καβάντζα 2-3 χιλ. ευρώ ( τόσο πάει η προετ. για ΠΕ02 ), δεν τα κρατούν καλύτερα, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και μπορεί από μέρα σε μέρα να βαρέσουμε κανόνι;;;  :-\

Κωστα ειναι προσωπικη υποθεση το τι θα κανει ο καθενας; Ειναι χασιμο χρονου; Πιστευω οτι μαλλον δεν ειναι διοτι σε καποιες ειδικοτητες επικρατει το χαος απο πλευρας υλης. Καποιες ειδικοτητες ειναι πολυ τυχερες (οπως η δικη μου ΠΕ03) που εχει σταθερη και διαχειρισιμη υλη.Αλλες οπως ΠΕ02 , ΠΕ04 οπου υπαρχει πολλη υλη ισως χρειαζεται να σε οργανωσει καποιος οταν δεν εχεις πολυ χρονο.Προσωπικα για την ειδικοτητα μου θεωρω οτι στο γνωστικο ειναι χασιμο χρονου και χρηματων.Προσοχη ομως που δινεις τα λεφτα.Εξεταζε ποιοι κανουν μαθηματα και τις σημειωσεις.

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:28:54 pm »
Ενταξει ρε παιδιά, στην τελική τί κακό έχει το να πας σε φροντιστήριο; Για τις πανελλήνιες δηλαδή δεν πηγαινουμε; Οκ το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο σαφώς, λογικό είναι. Αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο κατακριτέο, άμα τα έχει κάποιος γιατί αν μην τα δώσει αν θεωρεί πως θα βοηθηθεί; Υπάρχουν και οι τσαρλατανοι φυσικά που κοιτάζουν να εκμεταλλευθούν, όπως και σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και ανθρώπους που κάνουν σοβαρή δουλειά.Άμα σε αυτή την ηλικία και με τη μόρφωση που έχουμε δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν ο άλλος είναι καλός ή μας κοροιδεύει, τότε αλλού είναι το πρόβλημά μας..  Εγώ πήγα στα δοκιμαστικά της ιστορίας στο γνωστό μεγάλο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη και ο τύπος που έκανε μάθημα ήταν κορυφή, δεν πιανοταν πουθενά. Και αν γίνει ΑΣΕΠ τελικά εγώ προσωπικά θα πάω έστω στην ιστορία γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω και να αγοράζω χίλια δυο βιβλία να βγάζω σημειώσεις για κάθε περίοδο και να πελαγώνω πότε έγινε αυτό και πότε το άλλο γιατί λένε 10 διαφορετικές εκδοχές, προτιμώ να πάω εκεί και να ψάχνω μόνη μου για ό,τι θεωρώ εγώ πως πρέπει να ψάξω παραπάνω μετά. Αλλά αυτό το πράγμα που θεωρούμε κορόιδο όποιον πηγαίνει, ενω αν είχαμε τη δυνατότητα θα πηγαίναμε όλοι γιατί παίζεται το μέλλον μας, ποτέ δεν θα το καταλάβω!! ::)
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:44:08 pm »
Ενταξει ρε παιδιά, στην τελική τί κακό έχει το να πας σε φροντιστήριο; Για τις πανελλήνιες δηλαδή δεν πηγαινουμε; Οκ το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο σαφώς, λογικό είναι. Αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο κατακριτέο, άμα τα έχει κάποιος γιατί αν μην τα δώσει αν θεωρεί πως θα βοηθηθεί; Υπάρχουν και οι τσαρλατανοι φυσικά που κοιτάζουν να εκμεταλλευθούν, όπως και σε κάθε περίπτωση, αλλά έχει και ανθρώπους που κάνουν σοβαρή δουλειά.Άμα σε αυτή την ηλικία και με τη μόρφωση που έχουμε δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν ο άλλος είναι καλός ή μας κοροιδεύει, τότε αλλού είναι το πρόβλημά μας..  Εγώ πήγα στα δοκιμαστικά της ιστορίας στο γνωστό μεγάλο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη και ο τύπος που έκανε μάθημα ήταν κορυφή, δεν πιανοταν πουθενά. Και αν γίνει ΑΣΕΠ τελικά εγώ προσωπικά θα πάω έστω στην ιστορία γιατί δεν μπορώ να κάθομαι να διαβάζω και να αγοράζω χίλια δυο βιβλία να βγάζω σημειώσεις για κάθε περίοδο και να πελαγώνω πότε έγινε αυτό και πότε το άλλο γιατί λένε 10 διαφορετικές εκδοχές, προτιμώ να πάω εκεί και να ψάχνω μόνη μου για ό,τι θεωρώ εγώ πως πρέπει να ψάξω παραπάνω μετά. Αλλά αυτό το πράγμα που θεωρούμε κορόιδο όποιον πηγαίνει, ενω αν είχαμε τη δυνατότητα θα πηγαίναμε όλοι γιατί παίζεται το μέλλον μας, ποτέ δεν θα το καταλάβω!! ::)
Το μέλλον μας παιζόταν...τώρα δυστυχώς τα γραπτά του ΑΣΕΠ δεν θα αρκούν για να μας οδηγήσουν στον διορισμό...αυτή είναι η τεράστια διαφορά...!!
Και όσο σκέφτομαι πως υπάρχουν άτομα με κάτι 30μηνα βυσματικά τελείως που θα τους δώσουν μια προσαύξηση τουλάχιστον 5 μονάδων συν κανένα ecdl και proficiency που ενδεχομένως να έχουν...θα φτάσουν κοντά στις 10 μονάδες προσαύξηση και εγώ ο μ@λ@κ@ς θα λιώνω για άλλη μια φορά πάνω στα βιβλία για να τους έχω πάλι μπροστά μου...βγάζω αφρούς και καπούς μαζί!! Ποιο φροντιστήριο και κουραφέξαλα μετά...;;
Μετά από τόσα έχω καταλήξει στο ότι ο ΑΣΕΠ είναι πλέον το πιο αδύναμο όπλο.... ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:52:16 pm »
Τόσα χρόνια το παιχνίδι παιζόταν με άλλους όρους και δεν το είχα πάρει χαμπάρι...το 1998 που έδινα Πανελλήνιες ηταν η πρώτη χρονιά διεξαγωγής του ΑΣΕΠ και παραμυθιαστήκαμε όλοι πως θα δίνουμε ΑΣΕΠ και θα μπαίνουμε...δεν θα περιμένουμε 20 χρόνια με την επετηρίδα...
 Αμ δε...ο ΑΣΕΠ έδινε τελικά τόσα χρόνια τις λιγότερες θέσεις σε σχέση μ'άυτές της προυπηρεσίας (της κάθε βρώμικης προυπηρεσίας δηλαδή...) σε σχέση με τρίτεκνους-πολύτεκνους,απολυμένους από ιδιωτικά τώρα και ΟΕΔΙΤΕΣ-ΟΤΕΚΙΤΕΣ....όλους αυτούς αν τους βάλεις μαζί...πάντα είχαν πιο πολλές θέσεις απ'αυτές του ΑΣΕΠ...
Και τώρα που άλλαξε το σύστημα και είπαν "Όλα με ΑΣΕΠ!" τι νομίζετε πως θα γίνει...; Εφόσον δώσαν αυτές τις ηλίθιες προσαυξήσεις μπροστά μας θα είναι πάλι όλοι αυτοί που προανέφερα...(σημειωτέον πως όσοι έχουν πάνω από 24 μήνες θα παίρνουν την βάση στον ΑΣΕΠ ακόμη κι αν δεν δίνουν)
 Για τους μόνους που λέω "χαλάλι" είναι γι αυτούς που έχουν την προυπηρεσία από πολλαπλούς ΑΣΕΠ....
Αλλά τα πράγματα έχουν έτσι....ποιος ΑΣΕΠ...έχω αρχίσει να τα γειώνω όλα....!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:55:25 pm »
Το μέλλον μας παιζόταν...τώρα δυστυχώς τα γραπτά του ΑΣΕΠ δεν θα αρκούν για να μας οδηγήσουν στον διορισμό...αυτή είναι η τεράστια διαφορά...!!
Και όσο σκέφτομαι πως υπάρχουν άτομα με κάτι 30μηνα βυσματικά τελείως που θα τους δώσουν μια προσαύξηση τουλάχιστον 5 μονάδων συν κανένα ecdl και proficiency που ενδεχομένως να έχουν...θα φτάσουν κοντά στις 10 μονάδες προσαύξηση και εγώ ο μ@λ@κ@ς θα λιώνω για άλλη μια φορά πάνω στα βιβλία για να τους έχω πάλι μπροστά μου...βγάζω αφρούς και καπούς μαζί!! Ποιο φροντιστήριο και κουραφέξαλα μετά...;;
Μετά από τόσα έχω καταλήξει στο ότι ο ΑΣΕΠ είναι πλέον το πιο αδύναμο όπλο.... ???

Έχεις δίκιο, αλλά αυτό που περιέγραψα παραπάνω είναι μια νοοτροπία που υπάρχει από τότε που ξεκίνησε ο ΑΣΕΠ και τα φροντιστήρια. Πλέον δεν μπορεί να μας βοηθήσει τίποτα και το δημόσιο έχει πεθάνει. Κι εγώ μαι από τα ίδια είμαι, μηδενικά μόρια που αμφιβάλλω αν ποτέ ξεπεράσουν το μηδεν και διοριστώ! ;D Αλλά όσο υπάρχει η ψευδαίσθηση της αξιοκρατίας (και καλα) των εξετάσεων του ΑΣΕΠ δεν μπορέι κάποιος να μου στερήσει την ελπίδα ότι αν προσπαθήσω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ, ίσως ίσως ίσως κάτι να καταφέρω! Την αλήθεια την ξέρουμε για όλα τους τα συστήματα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ευτυχώς ή δυστυχώς. ;)
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 03:59:25 pm »
Συναδελφισσα Λωρα συμφωνω μαζι σου!Οσο και να καλα να γραψουμε,αυτες οι βυσματικες προυπηρεσιες απο ΠΔΣ και απο τα εκκλησιαστικα θα μας τρωνε.Οχι για παντα ομως...
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182652
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144