0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgitsa στις Νοεμβρίου 20, 2010, 06:11:17 pmεγω παντως ευχομαι να γινει!!!!!Ναι σε καταλαβαίνω. Μα το θέμα είναι να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά.
εγω παντως ευχομαι να γινει!!!!!
Μάρκο καλά κάνεις και μοιράζεσαι τις πληροφορίες σου αλλά νομίζω πως έτσι όπως είναι τα πράγματα ούτε η Διαμαντοπούλου δεν θα μου έλεγε με σιγουριά. Αφού είσαι τόσο σίγουρος όμως .....έχεις πληροφορίες και για την μορφή του διαγωνισμού;; Πραγματικά πάντως και το λέω με την καλύτερη διάθεση...απορώ με την βεβαιότητα σου. Μπορεί να επηρεάσεις άτομα να αρχίσουν φροντιστήρια κλπ. Το έχεις σκεφτεί;;
έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει κανονικά ο διαγωνισμός και μετά να έρθει και η πολυαναμενόμενη πτώχευση και πολύ απλά να μη διορίσει κανέναν; Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τα δεδομένα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Η πολλή σιγουριά θα μας φάει....
Bρε Αναστασία μου,δεν σας έβαλα εγώ όλους στο ίδιο τσουβάλι,εννοείται αυτό.Όλοι για το καλύτερο προσπαθούμε και το δικαιότερο.Όσο για τους έχοντες προυπηρεσία αποκτειθήσα αποκλειστικά μέσω ασεπ,δεν είμαστε προυπηρεσία lovers,αλλά .....ταλαιπωρία lovers !!!!
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 20, 2010, 06:24:26 pmΤο πιο πιθανό είναι να γίνει (ο ΑΣΕΠ) αρχές του 2012Μπορείς να γράψεις δύο τρία επιχειρήματα διότι με αυτή την οικονομική κατάσταση μοιάζει απίθανο!!!
Το πιο πιθανό είναι να γίνει (ο ΑΣΕΠ) αρχές του 2012
Παράθεση από: papia στις Νοεμβρίου 20, 2010, 06:28:17 pmΠαράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 20, 2010, 06:24:26 pmΤο πιο πιθανό είναι να γίνει (ο ΑΣΕΠ) αρχές του 2012Μπορείς να γράψεις δύο τρία επιχειρήματα διότι με αυτή την οικονομική κατάσταση μοιάζει απίθανο!!!Έστω από αρχές του 2012 και μετά καθώς το 2011 (που είναι και ο τίτλος του θέματος) είναι μάλλον απίθανο
Δεν σε κατηγόρησα για κάτι μην το παίρνεις στραβά. Το ξέρω πως το κάνεις με καλή πρόθεση. Απλά επισημαίνω πως δεν είναι θέμα της δύναμης που έχεις για να επηρεάζεις τους άλλους. Το θέμα είναι πως είμαστε όλοι μες την αβεβαιότητα και ψάχνουμε έναν τρόπο να κινηθούμε. Και προς θεού δεν είπα πως τροφοδοτείς τα φροντιστήρια με κόσμο. Απλά ταπεινή μου γνώμη είναι πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.