0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
oχι οχι........αγωγες (στην γενικη αγωγη) θα γινουν κατα του νεου πινακα οταν αυτος αναρτηθει ειτε χωρις συγκεκριμενο αριθμο διοριστεων ειτε με συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , οπως γινοταν μεχρι τωρα.
Παράθεση από: belw στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 04:33:51 pmoχι οχι........αγωγες (στην γενικη αγωγη) θα γινουν κατα του νεου πινακα οταν αυτος αναρτηθει ειτε χωρις συγκεκριμενο αριθμο διοριστεων ειτε με συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , οπως γινοταν μεχρι τωρα.δηλαδη ποιο θα ειναι το επιχειρημα των εναγοντων; Οτι δε διοριζει το 40%;πολυ καλα κανει,ολοι απο ασεπ.Εναλλακτικα,back to επετηριδα.
Παράθεση από: charlie brown στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 06:39:30 pmΠαράθεση από: belw στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 04:33:51 pmoχι οχι........αγωγες (στην γενικη αγωγη) θα γινουν κατα του νεου πινακα οταν αυτος αναρτηθει ειτε χωρις συγκεκριμενο αριθμο διοριστεων ειτε με συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , οπως γινοταν μεχρι τωρα.δηλαδη ποιο θα ειναι το επιχειρημα των εναγοντων; Οτι δε διοριζει το 40%;πολυ καλα κανει,ολοι απο ασεπ.Εναλλακτικα,back to επετηριδα.Δεν με αφορά προσωπικά αλλά ήταν νόμος άρα μην το υποτιμάς έτσι. Άντε πια με την υποτίμηση και την διχόνοια. Αυτό μας έφτασε ως εδω!
""""Αρκούσε και μόνο να βάλει σαν απαραίτητο προσόν για διορισμό την επιτυχία στον ΑΣΕΠ""""δηλαδη να εχεις επιτυχια 55%σε εναν οποιονδηποτε διαγωνισμο και 25 μηνες προυπηρεσια απο παλαιοτερες πδς και οαεδ;ωραια αξιοκρατια.Ξερω οτι ο ασεπ ειναι θεμα τυχαιοτητας αλλά αρεσει δεν αρεσει ειναι το κριτηριο.
Παράθεση από: charlie brown στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:02:43 pm""""Αρκούσε και μόνο να βάλει σαν απαραίτητο προσόν για διορισμό την επιτυχία στον ΑΣΕΠ""""δηλαδη να εχεις επιτυχια 55%σε εναν οποιονδηποτε διαγωνισμο και 25 μηνες προυπηρεσια απο παλαιοτερες πδς και οαεδ;ωραια αξιοκρατια.Ξερω οτι ο ασεπ ειναι θεμα τυχαιοτητας αλλά αρεσει δεν αρεσει ειναι το κριτηριο.Λέμε ακριβώς το ίδιο, ο ΑΣΕΠ να είναι το κριτήριο.Για πες μου σε πόσα μόρια αντιστοιχούν 18 μήνες προϋπηρεσίας; Σε πόσσες τυχαίες σωστές απαντήσεις πολλαπλής επιλογής;Αφού λοιπόν υπάρχει περίπτωση κάποιοι μήνες προϋπηρεσίας να έχουν αποκτηθεί βυσματικά ας την αντικαταστήσουμε με multiple-choice.Κόπτεστε όλοι για αδιαφανείς μεθόδους απόκτησης προϋπηρεσίας: απευθυνθείτε σε δικηγόρους-συλλόγους να το αποδείξει η δικαιοσύνη. Η λασπολογία σ' αυτόν τον τόπο έχει ξεφύγει
Αυτο που θελουν οι εκαστοτε κυβερνωντες το πετυχαινουν...αναπληρωτες πληρους , αναπληρωτες μειωμενου ( πρωην εξαθλιωμενοι ωρομισθιοι.....) αναπληρωτες μεσω ευρωπης , αναπληρωτες μεσω κρατους ελληνικου.... αν αυτο ειναι κρατος δηλαδη..... λεφτα που ακομη δεν εχουν μπει στους λογαριασμους μας....ενω δουλευουμε τοσο καιρο....ξυπνατε και μην τους κανετε την χαρη συναδελφοι....ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε ....εχω δωσει τρεις φορες ασεπ....και προυπηρεσια με τον σταυρο στο χερι....και ξερω πολλους που ειναι σαν εμενα...ποτε δεν μου χαρισαν ενα μοριο...αν δεν γινουμε ενα σαν γροθια δεν υπαρχει σωτηρια....κοιτανε την βολεψη τους...ΟΛΟΙ ! δουλεψε κανεις τους? εμεις τρεχουμε εδω και χρονια αλλα απο αυτους ? Ουδεις..........δεν εχω κατι αλλο να πω πια.... .............