*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74124 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

void

• Επισκέπτης
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #252 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 06:39:30 pm »
oχι οχι........αγωγες (στην γενικη αγωγη) θα γινουν κατα του νεου πινακα οταν αυτος αναρτηθει ειτε χωρις συγκεκριμενο αριθμο διοριστεων ειτε με συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , οπως γινοταν μεχρι τωρα.
δηλαδη ποιο θα ειναι το επιχειρημα των εναγοντων; Οτι δε διοριζει το 40%;
πολυ καλα κανει,ολοι απο ασεπ.
Εναλλακτικα,back to επετηριδα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:44:31 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 07:28:08 pm »
oχι οχι........αγωγες (στην γενικη αγωγη) θα γινουν κατα του νεου πινακα οταν αυτος αναρτηθει ειτε χωρις συγκεκριμενο αριθμο διοριστεων ειτε με συγκεκριμενο αριθμο θεσεων , οπως γινοταν μεχρι τωρα.

Δεν με αφορά προσωπικά αλλά ήταν νόμος άρα μην το υποτιμάς έτσι. Άντε πια με την υποτίμηση και την διχόνοια. Αυτό μας έφτασε ως εδω!

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 07:55:51 pm »
Δηλαδή το "δε με αφορά προσωπικά" είναι καλύτερη στάση;Ας σφυρίξουμε τότε όλοι αδιάφορα για τα όσα έρχονται, ΑΣΕΠ χωρίς αντίκρισμα κτλ

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #255 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 08:58:33 pm »

Δεν με αφορά προσωπικά αλλά ήταν νόμος άρα μην το υποτιμάς έτσι. Άντε πια με την υποτίμηση και την διχόνοια. Αυτό μας έφτασε ως εδω!
ολα νομος ειναι και καποτε αντικαθιστανται.
τωρα ο νομος λεει μονο ασεπ και μια επετηριδα για να μη γινονται λαμογιες.Περα απο τα σημεια τριβης η φιλοσοφια τι κακο εχει;Γιατι να γινουν αγωγες,για να συνεχισουν να διοριζονται τα τσατσακια;Και απο ποτε αυτο ειναι διχονοια και δεν ισχυει το αντιθετο;'
Αυτη η υποστηριξη στην αδιαφανεια ειναι που εδωσε στην καθε Διαμαντοπουλου το πατημα να μας αλλαξει...τα συστηματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:44:31 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 09:10:30 pm »
Αφου αναφέρεσαι σε συναδέρφους ως τσατσάκια χωρίς να διαχωρίζεις τα βύσματα απο όσους τραβιόντουσαν χρόνια σε όλη την Ελλάδα...ουδεν σχόλιο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!Περίμενε τον ΑΣΕΠ με τις μηδενικές του θέσεις να σε σώσει...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 09:54:19 pm »
Και τι σχέση έχει η διαφάνεια του νέου νόμου με "φρούτα" όπως τα ECDL και οι ξένες γλώσσες;
Η Διαμαντοπούλου και όλοι οι πολιτκοί το έχουν για πρωινό να φτιάχνουν νέους νόμους για να "βγάζουν το ψωμί τους". Πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν τους παχυλούς ιθσθούς τους.
Ήθελε η κ. Διαμαντοπούλου να αλλάξει το "αδιαφανές" σύστημα διορισμών;
Αρκούσε και μόνο να βάλει σαν απαραίτητο προσόν για διορισμό την επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Τελεία.
Αν το κοιτάξει κανείς "τελικά" θα ήταν το ίδιο με τον νέο νόμο. Χωρίς τα φρούτα που αναφέρω στην αρχή.

Είναι τυχαίο που από πέρυσι (πριν καν τον 3848) όλοι οι νεο-πτυχιούχοι που γνωρίζω (δεν λέω σε ποιά κομματική οργάνωση ανήκουν) ξεκίνησαν μεταπτυχιακά στα παιδαγωγικά;

Α και να μην ξεχάσω αύριο είναι η παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς...

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #258 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 09:58:48 pm »
δε διαφωνω με τα οσα αναφερονται και εχω θιγει κατ'επαναληψη απο αυτα που λες αλλά τεθηκε το θεμα των αγωγων με τη θεσπιση της νεας επετηριδας και εγω δεν μπορω να καταλαβω πώς ειναι δυνατο να κατηγορουν καποιοι εδω μεσα για διασπαστες ατομα σαν εμενα οταν επιθυμουν οι ιδιοι να στραφουν δικαστικα εναντιον συναδελφων τους που μαλιστα εχουν πετυχει σε διαγωνισμο,ειτε στους 2 παλαιοτερους ειτε στον επομενο!!!!!

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #259 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:02:43 pm »
""""Αρκούσε και μόνο να βάλει σαν απαραίτητο προσόν για διορισμό την επιτυχία στον ΑΣΕΠ""""
δηλαδη να εχεις επιτυχια 55%σε εναν οποιονδηποτε διαγωνισμο και 25 μηνες προυπηρεσια απο παλαιοτερες πδς και οαεδ;
ωραια αξιοκρατια.
Ξερω οτι ο ασεπ ειναι θεμα τυχαιοτητας αλλά αρεσει δεν αρεσει ειναι το κριτηριο.

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:03:06 pm »
Μαζί με το μεταπτυχιακό δίνουν και smart;Ισχύει;Θα έχουμε επέλαση από smartέλληνες; :)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:04:31 pm »
Αν κάποιος έχει έννομο συμφέρον προχωράει σε αγωγή κατά του κράτους.
Οι συνάδελφοι τι σχέση έχουν; Αν τα ανώτερα δικαστικά όργανα κρίνουν ότι φταίει το κράτος και αναγκαστούν να αποσύρουν το νόμο προφανώς δεν φταίω εγώ που κάνω την αγωγή αλλά πάλι το κράτος.
Η λογική του επιχειρήματος "επιθυμουν οι ιδιοι να στραφουν δικαστικα εναντιον συναδελφων τους" δεν έχει καμμία λογική.

Δηλαδή και εγώ που είμαι γραμμένος στην επετηρίδα πριν γίνει ο πρώτος ΑΣΕΠ τι πρέπει να κάνω;

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:09:31 pm »
""""Αρκούσε και μόνο να βάλει σαν απαραίτητο προσόν για διορισμό την επιτυχία στον ΑΣΕΠ""""
δηλαδη να εχεις επιτυχια 55%σε εναν οποιονδηποτε διαγωνισμο και 25 μηνες προυπηρεσια απο παλαιοτερες πδς και οαεδ;
ωραια αξιοκρατια.
Ξερω οτι ο ασεπ ειναι θεμα τυχαιοτητας αλλά αρεσει δεν αρεσει ειναι το κριτηριο.
Λέμε ακριβώς το ίδιο, ο ΑΣΕΠ να είναι το κριτήριο.
Για πες μου σε πόσα μόρια αντιστοιχούν 18 μήνες προϋπηρεσίας; Σε πόσσες τυχαίες σωστές απαντήσεις πολλαπλής επιλογής;

Αφού λοιπόν υπάρχει περίπτωση κάποιοι μήνες προϋπηρεσίας να έχουν αποκτηθεί βυσματικά ας την αντικαταστήσουμε με multiple-choice.

Κόπτεστε όλοι για αδιαφανείς μεθόδους απόκτησης προϋπηρεσίας: απευθυνθείτε σε δικηγόρους-συλλόγους να το αποδείξει η δικαιοσύνη. Η λασπολογία σ' αυτόν τον τόπο έχει ξεφύγει

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:23:56 pm »
ωραια αξιοκρατια.
Λέμε ακριβώς το ίδιο, ο ΑΣΕΠ να είναι το κριτήριο.
Για πες μου σε πόσα μόρια αντιστοιχούν 18 μήνες προϋπηρεσίας; Σε πόσσες τυχαίες σωστές απαντήσεις πολλαπλής επιλογής;

Αφού λοιπόν υπάρχει περίπτωση κάποιοι μήνες προϋπηρεσίας να έχουν αποκτηθεί βυσματικά ας την αντικαταστήσουμε με multiple-choice.

Κόπτεστε όλοι για αδιαφανείς μεθόδους απόκτησης προϋπηρεσίας: απευθυνθείτε σε δικηγόρους-συλλόγους να το αποδείξει η δικαιοσύνη. Η λασπολογία σ' αυτόν τον τόπο έχει ξεφύγει

Αυτο που θελουν οι εκαστοτε κυβερνωντες το πετυχαινουν...αναπληρωτες πληρους , αναπληρωτες μειωμενου ( πρωην εξαθλιωμενοι ωρομισθιοι.....) αναπληρωτες μεσω ευρωπης , αναπληρωτες μεσω κρατους ελληνικου.... αν αυτο ειναι κρατος δηλαδη..... λεφτα που ακομη δεν εχουν μπει στους λογαριασμους μας....ενω δουλευουμε τοσο καιρο....ξυπνατε και μην τους κανετε την χαρη συναδελφοι....ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε ....εχω δωσει τρεις φορες ασεπ....και προυπηρεσια με τον σταυρο στο χερι....και ξερω πολλους που ειναι σαν εμενα...ποτε δεν μου χαρισαν ενα μοριο...αν δεν γινουμε ενα σαν γροθια δεν υπαρχει σωτηρια....κοιτανε την βολεψη τους...ΟΛΟΙ ! δουλεψε κανεις τους? εμεις τρεχουμε εδω και χρονια αλλα απο αυτους ? Ουδεις..........δεν εχω κατι αλλο να πω πια.... :'( :'( :'( :'(    .............

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:31:57 pm »
Παιδιά...για μένα ο ΑΣΕΠ δεν διασφαλίζει σώνει και καλά αξιοκρατία,αλλά εξασφαλίζει τουλάχιστον ΙΣΟΝΟΜΙΑ...ένας τρόπος διορισμού που είναι προσβάσιμος σε όλους! Αυτό αποκλείει το να δημιουργούνται υποομάδες και να τρωγόμαστε μεταξύ μας...αλλά αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια...τώρα που μειώθηκαν τραγικά οι διορισμοί...φέξε μου και γλύστρισα!  ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 10:35:32 pm »
Αυτο που θελουν οι εκαστοτε κυβερνωντες το πετυχαινουν...αναπληρωτες πληρους , αναπληρωτες μειωμενου ( πρωην εξαθλιωμενοι ωρομισθιοι.....) αναπληρωτες μεσω ευρωπης , αναπληρωτες μεσω κρατους ελληνικου.... αν αυτο ειναι κρατος δηλαδη..... λεφτα που ακομη δεν εχουν μπει στους λογαριασμους μας....ενω δουλευουμε τοσο καιρο....ξυπνατε και μην τους κανετε την χαρη συναδελφοι....ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε και θα αντιμετωπισουμε ....εχω δωσει τρεις φορες ασεπ....και προυπηρεσια με τον σταυρο στο χερι....και ξερω πολλους που ειναι σαν εμενα...ποτε δεν μου χαρισαν ενα μοριο...αν δεν γινουμε ενα σαν γροθια δεν υπαρχει σωτηρια....κοιτανε την βολεψη τους...ΟΛΟΙ ! δουλεψε κανεις τους? εμεις τρεχουμε εδω και χρονια αλλα απο αυτους ? Ουδεις..........δεν εχω κατι αλλο να πω πια.... :'( :'( :'( :'(    .............
Γιώτα06 μαζί σου! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Άκουσα ότι ο Προβόπουλος παίρνει πιο πολλά λεφτά από τον αντίστοιχο διοικητή της Τράπεζας των ΗΠΑ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)