*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74067 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #294 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:45:17 pm »
φιλε Stelios οσα λες ειναι προφασεις εν αμαρτιαις:αν δυσανασχετεις με το οτι δε θα υπαρχει αριθμος θεσεων ειναι ενα πραγμα και το να διαφωνεις με το συνολο των νεων μετρων ειναι αλλο.Αποφασισε και ενημερωσε
Δεν διαφωνώ με τα νέα μέτρα αλλά με την πληθώρα των αλλαγών που μπλέκουν τον κλάδο εδώ και 12 χρόνια.
Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο, αλλά...

Και δεν κατάλαβα, δεν μπορώ να έχω και τα δυο; Η' το ένα ή το άλλο;

Όπως έχω ξαναγράψει όμως είναι ωραία η ανωνυμία καμμιά φορά, έτσι ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:06:36 »

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:46:50 pm »
Διαβαζοντας την ολη συζητηση με πιανει μελαγχολια...Αντε εγω τωρα να διαβασω για ΑΣΕΠ με τοση αβεβαιοτητα που υπαρχει.
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #296 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:51:03 pm »
φιλε Stelios,οπως λεει και το γνωστο ασμα"τι ζηταω;"μια ευκαιρια στον εργασιακο παραδεισο να παω.Και ναι...στην περιπτωση αυτη κανεις μας δεν προκειται να δικαιωθει απλα γιατι τελειωσε το ψεμα με τη μονιμοτητα και την ανεση του δημοσιου.
Τζαμπα φαγωνομαστε διαδικτυακα ??? ;D :-[

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:52:46 pm »
Πάντως είναι εύλογο κάποιος να θέλει να διεκδικήσει τη μέγιστη προϋπηρεσία που αποκτήθηκε από κάποιους "περίεργα"...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:06:36 »

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #298 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:53:00 pm »
Θυμφωνούμε...
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:53:29 pm »
Αφου αναφέρεσαι σε συναδέρφους ως τσατσάκια χωρίς να διαχωρίζεις τα βύσματα απο όσους τραβιόντουσαν χρόνια σε όλη την Ελλάδα...ουδεν σχόλιο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!Περίμενε τον ΑΣΕΠ με τις μηδενικές του θέσεις να σε σώσει...
καληνυχτα και σε σενα.
Αυριο το πρωι που θα σηκωθεις κανε μια προχειρη ερευνα και μετρα ποσοι απο αυτους που ειναι ή ηταν στο 40% θα διοριζονταν αν τα μορια τους προ Ασεπ-εαν υπαρχει επιτυχια που πολυ αμφιβαλλω-μηδενιζονταν.
Και αυτοι ακομη που εχουν τα περισσοτερα μορια μετα ασεπ,πριμοδοτηθηκαν εστω και με δεκατα του μοριου που ειναι ικανα να κανουν τη διαφορα.
Για μενα οποιος επιασε δουλεια χωρις να μπει στον ιδιο δρομο με τους πολλους ειναι τσατσακι.και ενα μυστικο γιατι βλεπω οτι εξεπλαγης:κανεις δεν εκανε πδς χωρις μεσον-ΠΟΤΕ!Ειτε τον ηξεραν ειτε τον εμαθαν απο τη συσταση άλλου.Για να μην αναφερω τους τριτεκνους,πολυτεκνους,οαεδιτες ,ιδιωτικουςκαι παει λεγοντας.
ΜΙΑ επετηριδα για ολους.Αρκετα!!!!
Τα όσα γράφεις απλά επιβεβαιώνουν το ότι ο καθένας βλέπει το θέμα από την οπτική γωνία που τον συμφέρει.Προφανώς είτε είσαι νέος είτε τόσα χρόνια μολονότι επιτυχών δεν κατάφερες να μαζέψεις μόρια.Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είχε επικρατήσει ένα αρρωστημένο καθεστώς στις προσλήψεις που έπρεπε να αλλάξει.Είμαι σίγουρος όμως ότι θα είχες πολύ διαφορετική άποψη αν πλησίαζες τα 40 με οικογένεια και παιδιά, είχες περάσει από αλεπάληλους ασεπ και είχες αναγκαστεί να γυρίσεις στην Ελλάδα για μόρια μπροστά στην προοπτική διορισμού εγκαταλείποντας ταυτόχρονα και κάθε άλλη πιθανή επαγγελματική ευκαιρία στον τόπο σου.Πάντως δεν θα ανεχόσουν από κανέναν να σε αποκαλεί τσατσάκι (κάτι που κάνεις εσύ τώρα) και να σε προσβάλλει κατάμουτρα!Για αυτό θα συνιστούσα ψυχραιμία και σύνεση. Το τσουβάλιασμα δεν είναι δύσκολο(αυτό έκανε και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου το χρόνο επεξεργασίας του νομοσχεδίου) είναι όμως επικίνδυνο.
Στο σημείο αυτό θα συμφωνήσω με τον Στέλιο ότι θα μπορούσε να βάλει το κριτήριο ασεπ για όλους.Ένας ασεπ χωρίς ημερομηνία λήξης και όχι όπως θεσπίστηκε με τον πρόσφατο νόμο.
Θα πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν μπορεί να δίνει κάποιος ασεπ για όλη του τη ζωή.Και δεν ξέρω αν πλέον αξίζει αφού αυτό για το οποίο θα παλεύουμε πια θα είναι μια ελαστική απασχόληση(αναπληρωτής-αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου).

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #300 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:54:06 pm »
Διαβαζοντας την ολη συζητηση με πιανει μελαγχολια...Αντε εγω τωρα να διαβασω για ΑΣΕΠ με τοση αβεβαιοτητα που υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:55:37 pm »
φιλε Stelios,οπως λεει και το γνωστο ασμα"τι ζηταω;"μια ευκαιρια στον εργασιακο παραδεισο να παω.Και ναι...στην περιπτωση αυτη κανεις μας δεν προκειται να δικαιωθει απλα γιατι τελειωσε το ψεμα με τη μονιμοτητα και την ανεση του δημοσιου.
Τώρα μιλάς σωστά!
Καλό κακό το νέο σύστημα να ξέρει ο μαθητής της Γ' Λυκείου ότι αν πάει Πανεπιστήμιο όταν πάρει πτυχίο πως θα έχει τη δυνατότητα να παλέψει για την Δημόσια Εκπαίδευση.

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #302 στις: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:57:37 pm »
""""Είμαι σίγουρος όμως ότι θα είχες πολύ διαφορετική άποψη αν πλησίαζες τα 40 με οικογένεια και παιδιά, είχες περάσει από αλεπάληλους ασεπ και είχες αναγκαστεί να γυρίσεις στην Ελλάδα για μόρια μπροστά στην προοπτική διορισμού εγκαταλείποντας ταυτόχρονα και κάθε άλλη πιθανή επαγγελματική ευκαιρία στον τόπο σου.Πάντως δεν θα ανεχόσουν από κανέναν να σε αποκαλεί τσατσάκι (κάτι που κάνεις εσύ τώρα) και να σε προσβάλλει """""

Φιλε mathstavros ποιος σου λεει οτι δεν εχουν οικογενεια και παιδια και οσοι επισης ετρεχαν ωρομισθιοι κι αναπληρωτες επειδη τη θεση διοριστεου την ειχε παρει καποιος αλλος με τη μεθοδο που περιεγραψα;
1,εν τελει μας πειραζει η λεξη και οχι η ουσια;
2.αν δεν εισαι στην κατηγορια αυτη γιατι ενοχλεισαι;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2010, 11:59:27 pm από charlie brown »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 12:01:35 am »
Παιδιά...πιστεύω πως όλους τους ενοχλούν οι πλάγιοι τρόποι...και όχι η προυπηρεσία ως προυπηρεσία από μόνη της! Αυτό κάνει την διαφορά σ'αυτά που συζητάμε!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #304 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 12:02:34 am »
Τώρα μιλάς σωστά!
Καλό κακό το νέο σύστημα να ξέρει ο μαθητής της Γ' Λυκείου ότι αν πάει Πανεπιστήμιο όταν πάρει πτυχίο πως θα έχει τη δυνατότητα να παλέψει για την Δημόσια Εκπαίδευση.
τα δικα μου παιδια ελπιζω ποτε να μη χρειαστει να περασουν οσα περασα εγω και σαφως θα τα αποθαρρυνω απο το να πλησιασουν το διεφθαρμενο ελληνικο δημοσιο,που θα συνεχισει να ειναι διεφθαρμενο για πολλες ακομη γενιες,Λυπαμαι μονο που δεν ειμαι 25 χρονων να εφευγα κι εγω απο δω,οπως θεωρητικα μπορει ο Kostas7

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 12:02:55 am »
Κ αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά;κ τους προσπερνούν οι τρίτεκνοι ξαφνικά;

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 12:05:28 am »
""""Είμαι σίγουρος όμως ότι θα είχες πολύ διαφορετική άποψη αν πλησίαζες τα 40 με οικογένεια και παιδιά, είχες περάσει από αλεπάληλους ασεπ και είχες αναγκαστεί να γυρίσεις στην Ελλάδα για μόρια μπροστά στην προοπτική διορισμού εγκαταλείποντας ταυτόχρονα και κάθε άλλη πιθανή επαγγελματική ευκαιρία στον τόπο σου.Πάντως δεν θα ανεχόσουν από κανέναν να σε αποκαλεί τσατσάκι (κάτι που κάνεις εσύ τώρα) και να σε προσβάλλει """""

Φιλε mathstavros ποιος σου λεει οτι δεν εχουν οικογενεια και παιδια και οσοι επισης ετρεχαν ωρομισθιοι κι αναπληρωτες επειδη τη θεση διοριστεου την ειχε παρει καποιος αλλος με τη μεθοδο που περιεγραψα;
Το θέμα όμως φίλε είναι ποιους τελικά καλείς να "πληρώσουν".Σίγουρα με τον νέο νόμο δεν θα πληρώσουν όσοι διορίστηκαν χάρη στη βυσματική προυπηρεσία . Θα πληρώσουν όμως εκατοντάδες άλλοι που και το γράμμα του νόμου ακολούθησαν δίνοντας ξανά και ξανά ασεπ και ξεσπιτώθηκαν για να μαζέψουν μόρια που θα οδηγούσε στον διορισμό.Αυτό αποτελεί για σένα ηθική δικαίωση;

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 12:05:55 am »
Κ αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά;κ τους προσπερνούν οι τρίτεκνοι ξαφνικά;
Άστο...άλλος τραγέλαφος αυτός...!!! Άλλος δεν έχει παντρευτεί ή άλλη γυναίκα μπορεί να μην την βοηθάει η μήτρα της να κάνει παιδιά...άρα η γεςρή μήτρα είναι κατάλληλη για την εκπαίδευση!!!  ??? ??? ??? ??? Αυτά είναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ που συμβαίνουν παρεπιμπτόντως μόνο στην Ελλάδα!! Σε καμιά άλλη χώρα η πολυτκνία δεν δίνει θέση στην εκπαίδευση...αυτό από μόνο του τα λέει όλα!!   ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182652
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662