0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: linda στις Ιανουάριος 14, 2011, 07:10:50 μμΚαλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παρουσιολόγια, μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη αλλά ας κάνει κάποιος τον κόπο να μου απαντήσει γιατί έχει προκύψει θέμα στο σχολείο που είμαι. Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα της ΔΟΕ για μη υπογραφή των παρουσιολογίων, όλοι οι αναπληρωτές του ΕΣΠΑ στο σχολείο που είμαι δεν υπογράφουμε τα παρουσιολόγια. Όμως σήμερα μας είπε ο διευθυντής ότι αν δεν τα υπογράψουμε, του είπε ο εκκαθαριστής οτι δεν θα πληρωθούμε για τους επόμενους μήνες. Σημειωτέον εγώ έχω πληρωθεί μόνο νοέμβρη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία; Τα υπογράφετε τα παρουσιολόγια;Στα σχολεία που ειμαι εγω, αν και αγχωνομασταν και προβληματιζομασταν πολυ στην αρχη, παρ'ολα αυτα τα συμπληρώσαμε και υπογραψαμε. Αν κρινω απο το γεγονος οτι πληρωθηκαμε κανονικά, όπως και απο το οτι πληρωθηκατε εσεις κανονικα, παρα το οτι δεν στειλατε παρουσιολογια, τοτε πραγματι τα παρουσιολογια δεν παιζουν ρολο (για κανα 2 ατομα απο εμας οι ωρες εβγαιναν λιγοτερες απο 21 τον Οκτωβρη, αλλα δεν υπηρχε προβλημα στο μισθο). Εχει συμπληρωσει κανεις παρουσιολογιο Δεκεμβριου? Οι ωρες μπαινουν μεχρι 24 Δεκεμβριου ή μεχρι 31? Γνωριζει κάποιος?
Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παρουσιολόγια, μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη αλλά ας κάνει κάποιος τον κόπο να μου απαντήσει γιατί έχει προκύψει θέμα στο σχολείο που είμαι. Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα της ΔΟΕ για μη υπογραφή των παρουσιολογίων, όλοι οι αναπληρωτές του ΕΣΠΑ στο σχολείο που είμαι δεν υπογράφουμε τα παρουσιολόγια. Όμως σήμερα μας είπε ο διευθυντής ότι αν δεν τα υπογράψουμε, του είπε ο εκκαθαριστής οτι δεν θα πληρωθούμε για τους επόμενους μήνες. Σημειωτέον εγώ έχω πληρωθεί μόνο νοέμβρη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία; Τα υπογράφετε τα παρουσιολόγια;
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?
Παράθεση από: vand στις Ιανουάριος 14, 2011, 08:20:09 μμΠαράθεση από: linda στις Ιανουάριος 14, 2011, 07:10:50 μμΚαλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παρουσιολόγια, μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη αλλά ας κάνει κάποιος τον κόπο να μου απαντήσει γιατί έχει προκύψει θέμα στο σχολείο που είμαι. Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα της ΔΟΕ για μη υπογραφή των παρουσιολογίων, όλοι οι αναπληρωτές του ΕΣΠΑ στο σχολείο που είμαι δεν υπογράφουμε τα παρουσιολόγια. Όμως σήμερα μας είπε ο διευθυντής ότι αν δεν τα υπογράψουμε, του είπε ο εκκαθαριστής οτι δεν θα πληρωθούμε για τους επόμενους μήνες. Σημειωτέον εγώ έχω πληρωθεί μόνο νοέμβρη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία; Τα υπογράφετε τα παρουσιολόγια;Στα σχολεία που ειμαι εγω, αν και αγχωνομασταν και προβληματιζομασταν πολυ στην αρχη, παρ'ολα αυτα τα συμπληρώσαμε και υπογραψαμε. Αν κρινω απο το γεγονος οτι πληρωθηκαμε κανονικά, όπως και απο το οτι πληρωθηκατε εσεις κανονικα, παρα το οτι δεν στειλατε παρουσιολογια, τοτε πραγματι τα παρουσιολογια δεν παιζουν ρολο (για κανα 2 ατομα απο εμας οι ωρες εβγαιναν λιγοτερες απο 21 τον Οκτωβρη, αλλα δεν υπηρχε προβλημα στο μισθο). Εχει συμπληρωσει κανεις παρουσιολογιο Δεκεμβριου? Οι ωρες μπαινουν μεχρι 24 Δεκεμβριου ή μεχρι 31? Γνωριζει κάποιος?Μέχρι 31.
Παράθεση από: bellaspir στις Ιανουάριος 14, 2011, 08:32:03 μμΠαράθεση από: vand στις Ιανουάριος 14, 2011, 08:20:09 μμΠαράθεση από: linda στις Ιανουάριος 14, 2011, 07:10:50 μμΚαλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παρουσιολόγια, μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη αλλά ας κάνει κάποιος τον κόπο να μου απαντήσει γιατί έχει προκύψει θέμα στο σχολείο που είμαι. Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα της ΔΟΕ για μη υπογραφή των παρουσιολογίων, όλοι οι αναπληρωτές του ΕΣΠΑ στο σχολείο που είμαι δεν υπογράφουμε τα παρουσιολόγια. Όμως σήμερα μας είπε ο διευθυντής ότι αν δεν τα υπογράψουμε, του είπε ο εκκαθαριστής οτι δεν θα πληρωθούμε για τους επόμενους μήνες. Σημειωτέον εγώ έχω πληρωθεί μόνο νοέμβρη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία; Τα υπογράφετε τα παρουσιολόγια;Στα σχολεία που ειμαι εγω, αν και αγχωνομασταν και προβληματιζομασταν πολυ στην αρχη, παρ'ολα αυτα τα συμπληρώσαμε και υπογραψαμε. Αν κρινω απο το γεγονος οτι πληρωθηκαμε κανονικά, όπως και απο το οτι πληρωθηκατε εσεις κανονικα, παρα το οτι δεν στειλατε παρουσιολογια, τοτε πραγματι τα παρουσιολογια δεν παιζουν ρολο (για κανα 2 ατομα απο εμας οι ωρες εβγαιναν λιγοτερες απο 21 τον Οκτωβρη, αλλα δεν υπηρχε προβλημα στο μισθο). Εχει συμπληρωσει κανεις παρουσιολογιο Δεκεμβριου? Οι ωρες μπαινουν μεχρι 24 Δεκεμβριου ή μεχρι 31? Γνωριζει κάποιος?Μέχρι 31.Γιατι αν συμπληρωσουμε μεχρι 24 αλλαζει κατι?
Παράθεση από: kostzo10 στις Ιανουάριος 14, 2011, 09:40:26 μμΠαράθεση από: bellaspir στις Ιανουάριος 14, 2011, 08:32:03 μμΠαράθεση από: vand στις Ιανουάριος 14, 2011, 08:20:09 μμΠαράθεση από: linda στις Ιανουάριος 14, 2011, 07:10:50 μμΚαλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παρουσιολόγια, μπορεί να έχει αναφερθεί ήδη αλλά ας κάνει κάποιος τον κόπο να μου απαντήσει γιατί έχει προκύψει θέμα στο σχολείο που είμαι. Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα της ΔΟΕ για μη υπογραφή των παρουσιολογίων, όλοι οι αναπληρωτές του ΕΣΠΑ στο σχολείο που είμαι δεν υπογράφουμε τα παρουσιολόγια. Όμως σήμερα μας είπε ο διευθυντής ότι αν δεν τα υπογράψουμε, του είπε ο εκκαθαριστής οτι δεν θα πληρωθούμε για τους επόμενους μήνες. Σημειωτέον εγώ έχω πληρωθεί μόνο νοέμβρη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία; Τα υπογράφετε τα παρουσιολόγια;Στα σχολεία που ειμαι εγω, αν και αγχωνομασταν και προβληματιζομασταν πολυ στην αρχη, παρ'ολα αυτα τα συμπληρώσαμε και υπογραψαμε. Αν κρινω απο το γεγονος οτι πληρωθηκαμε κανονικά, όπως και απο το οτι πληρωθηκατε εσεις κανονικα, παρα το οτι δεν στειλατε παρουσιολογια, τοτε πραγματι τα παρουσιολογια δεν παιζουν ρολο (για κανα 2 ατομα απο εμας οι ωρες εβγαιναν λιγοτερες απο 21 τον Οκτωβρη, αλλα δεν υπηρχε προβλημα στο μισθο). Εχει συμπληρωσει κανεις παρουσιολογιο Δεκεμβριου? Οι ωρες μπαινουν μεχρι 24 Δεκεμβριου ή μεχρι 31? Γνωριζει κάποιος?Μέχρι 31.Γιατι αν συμπληρωσουμε μεχρι 24 αλλαζει κατι?Μην αγχωνεστε..Καταρχην τα σχολεία ειναι μεχρι και τις 23 Δεκεμβρη και οχι τις 24.. Αυτά τα παρουσιολόγια είναι απλα τυπικά γραφειοκρατικά.... Εγω είχα συμπληρωσει μεχρι 23 Δεκεμβριου και σημερα πληρωθηκα για τον Δεκεμβρη κανονικά...
να επιστρεψουμε λίγο στις άδειες αναπληρωτων για να καταλαβω τί γίνεται ?αν κάποιος αναπληρωτης χρειάζεται να λήψει για 1 ή 2 μέρες , ισχύει η υπέυθυνη δήλωση για τον ίδιο όπως και για τους μόνιμους ή πρέπει να πάει χαρτί απο το ικα έστω και για μια μέρα ?
Αν αρνηθω τι γινεται?ειμαι απο Σερρες κ με πηρανε Πειραια μειωμενου....