0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
«Τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ανωτέρω εκπαιδευτικών είναι αντίστοιχα με εκείνα των αναπληρωτών πλήρους ή μειωμένου ωραρίου των αντίστοιχων ειδικοτήτων που πληρώνονται από τον τακτικό προϋπολογισμό.» Και άντε τώρα να βγάλουμε άκρη.
Παράθεση από: kc στις Νοεμβρίου 05, 2010, 08:20:34 pm«Τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ανωτέρω εκπαιδευτικών είναι αντίστοιχα με εκείνα των αναπληρωτών πλήρους ή μειωμένου ωραρίου των αντίστοιχων ειδικοτήτων που πληρώνονται από τον τακτικό προϋπολογισμό.» Και άντε τώρα να βγάλουμε άκρη. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν αναιρεί τα προηγούμενα αφού η λέξη αντίστοιχα σημαίνει ανάλογα, παρόμοια ή όμοια. Θα ήθελα να υπάρχει η λέξη ίδια.
Παράθεση από: rozy4 στις Νοεμβρίου 05, 2010, 08:32:27 pmΠαράθεση από: kc στις Νοεμβρίου 05, 2010, 08:20:34 pm«Τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ανωτέρω εκπαιδευτικών είναι αντίστοιχα με εκείνα των αναπληρωτών πλήρους ή μειωμένου ωραρίου των αντίστοιχων ειδικοτήτων που πληρώνονται από τον τακτικό προϋπολογισμό.» Και άντε τώρα να βγάλουμε άκρη. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν αναιρεί τα προηγούμενα αφού η λέξη αντίστοιχα σημαίνει ανάλογα, παρόμοια ή όμοια. Θα ήθελα να υπάρχει η λέξη ίδια.Αυτό ακριβώς.
Το παρουσιολόγιο αυτό είναι και για ΑΚΩ και για ΑΜΩ το ίδιο; στις γιοτρές δηλ.δεν θα πληρωθούμε;
είναι ίδιο δηλαδή;
Από τη διεύθυνση μας είπαν ότι οι ΑΜΩ θα πάρουν τις αργίες και όντως την 28η την συμπληρώσαμε κανονικά.
Α Αθήνας.Μας το είπαν με βεβαιότητα,ρωτήσαμε πολλές φορές.Νομίζω οτι το είπαν και σε άλλες διευθύνσεις.