0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς είναι δυνατον να είμασε ωρομίσθιοι από τη στογμή που δεν έχουμε κάνει τέτοια αίτηση? τουλάχιστον εγώ είχα κάνει αίτηση μόνο ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου. Θα ήταν παράνομο να με προσελάμβαναν ως ωρομίσθια.Είναι ξεκάθαρο ακόμα και στη σύμβαση ότι είμαστε αναπληρωτές με τα δικαιώματα των αναπληρωτών και ότι το πρόγραμμα είναι ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ από ΕΕ κ Ελληνικο Δημόσιο!λίγη αισιοδοξία βρε παιδιά δεν βλάπτει
Όχι ωρομίσθιοι αλλά ημερομίσθιοι Έθιξες όμως μια άλλη παράμετρο αυτής της υπόθεσης που έχει να κάνει με το πόσες διαφορετικές συμβάσεις εργασίας υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο κατά τα υπόλοιπα δημόσιο σχολείο. Μόνιμοι, ωρομίσθιοι, αναπληρωτές πλήρους και αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου που αμείβονται μέσω κρατικού προυπολογισμού και αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου που αμείβονται μέσω ΕΣΠΑ! Εξ αυτών μόνο οι μόνιμοι είναι με σύμβαση δημοσίου ενώ όλοι οι άλλοι είμαστε με συμβάσεις ιδιωτικού έργου ορισμένου χρόνου. Αλλάζει και εκ των συμβάσεών μας η φυσιογνωμία και ο χαρακτήρας του δημόσιου σχολείου;
Να ρωτησω,μιας και ειδα κατι παραπανω και αλλα μου ελεγαν στο γραφειο προχτες...Με καλεσαν ΑΚΩ την περασμενη βδομαδα, Α' βαθμια, ΠΕ06 και πηγα να παρω ωρες, αφου εκανα αναληψη στο περιφερειακο γραφειο τησ διευθυνσης.Μου ειπαν οτι υποχρεωτικα πρεπει να παρω 24 ωρες ακατεβατα. Δεν ανελαβα επι τοπου, γιατι με τα κενα που υπηρχαν θα επρεπε να παρω 4 με 5 σχολεια στις 4 ακρες του δημου που με στειλανε κι επιπλεον,μετα απο αρκετη συζητηση, στο γραφειο εκει μου ειπαν οτι ηθελαν 4 αναπληρωτες και τους ειχαν στειλει 7, οποτε να περιμενω απο βδομαδα να αναδιαρθρωθουν τα κενα-αμα βρουν ακρη θελω να το δω, εδω δεν ξερουν που ειναι τα κενα που λειπουν.Ισχυει ομως αυτο; 24 ωρες ακατεβατα η απο 16 ως 24; κι αν παρεις λιγοτερες απο 24 τι γινεται, πρεπει να συμπληρωσεις ωρες καπως;
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Νοεμβρίου 06, 2010, 01:42:32 amΝα ρωτησω,μιας και ειδα κατι παραπανω και αλλα μου ελεγαν στο γραφειο προχτες...Με καλεσαν ΑΚΩ την περασμενη βδομαδα, Α' βαθμια, ΠΕ06 και πηγα να παρω ωρες, αφου εκανα αναληψη στο περιφερειακο γραφειο τησ διευθυνσης.Μου ειπαν οτι υποχρεωτικα πρεπει να παρω 24 ωρες ακατεβατα. Δεν ανελαβα επι τοπου, γιατι με τα κενα που υπηρχαν θα επρεπε να παρω 4 με 5 σχολεια στις 4 ακρες του δημου που με στειλανε κι επιπλεον,μετα απο αρκετη συζητηση, στο γραφειο εκει μου ειπαν οτι ηθελαν 4 αναπληρωτες και τους ειχαν στειλει 7, οποτε να περιμενω απο βδομαδα να αναδιαρθρωθουν τα κενα-αμα βρουν ακρη θελω να το δω, εδω δεν ξερουν που ειναι τα κενα που λειπουν.Ισχυει ομως αυτο; 24 ωρες ακατεβατα η απο 16 ως 24; κι αν παρεις λιγοτερες απο 24 τι γινεται, πρεπει να συμπληρωσεις ωρες καπως;Μέσω ΕΣΠΑ ακατέβατες 24 ώρες, ειδάλλως χρειάζεται αιτιολογημένη έκθεση από το Δ/ντή Α/θμιας
Είμαστε κοντά 4000 αναπληρωτές με ΕΣΠΑ και σχεδόν όλοι εργαζόμαστε στα 800 δημοτικά