0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, καλημέρα. Πήρα πρωί-πρωί στο Υπουργείο στο τμήμα ΕΣΠΑ (Μουζάκης) και με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται.
Τι να σας πω βρε παιδιά. Θέλω πολύ να τον πιστέψω. Γιατί, όμως, δεν βάζουν την λέξη "ίδια" αντί για "αντίστοιχα" ή "κατ'αναλογία";
Και γιατί η καθυστέρηση αποστολής των στοιχείων αποτελεί λόγο καθυστέρησης πληρωμής αφού το παρουσιολόγιο είναι τυπικό;
Το θέμα λύνεται πολύ εύκολα.
ΠαράθεσηΚαι γιατί η καθυστέρηση αποστολής των στοιχείων αποτελεί λόγο καθυστέρησης πληρωμής αφού το παρουσιολόγιο είναι τυπικό;Γιατι χωρις παρουσιολογια δεν δινουν χρηματα.Πιστευω οτι αυτη η εγκυκλιος δεν μας αφορα.Αυτο που περιγραφει ειναι η διαδικασια που πρεπει να κανουν οι διευθυντες ωστε να αποδεσμευθουν τα κονδυλια του ΕΣΠΑ......Και αν ειναι οπως τα λεω θα ηθελα πολυ να δω τι εχει να πει η ΠΕΑΕ....ΠαράθεσηΤο θέμα λύνεται πολύ εύκολα.Εχω αρχισει και πιστευω οτι δεν υπαρχει καν θεμα.....Καποιοι φαινεται να το δημιουργησαν....
ΠαράθεσηΤι να σας πω βρε παιδιά. Θέλω πολύ να τον πιστέψω. Γιατί, όμως, δεν βάζουν την λέξη "ίδια" αντί για "αντίστοιχα" ή "κατ'αναλογία";Το χρησιμοποιουν μαλλον για τους ΑΜΩ οπου δεν υπαρχει "ιδια" κατασταση.... ΠαράθεσηΚαι γιατί η καθυστέρηση αποστολής των στοιχείων αποτελεί λόγο καθυστέρησης πληρωμής αφού το παρουσιολόγιο είναι τυπικό;Γιατι χωρις παρουσιολογια δεν δινουν χρηματα.Πιστευω οτι αυτη η εγκυκλιος δεν μας αφορα.Αυτο που περιγραφει ειναι η διαδικασια που πρεπει να κανουν οι διευθυντες ωστε να αποδεσμευθουν τα κονδυλια του ΕΣΠΑ......Και αν ειναι οπως τα λεω θα ηθελα πολυ να δω τι εχει να πει η ΠΕΑΕ....ΠαράθεσηΤο θέμα λύνεται πολύ εύκολα.Εχω αρχισει και πιστευω οτι δεν υπαρχει καν θεμα.....Καποιοι φαινεται να το δημιουργησαν....