0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ που και καλά θέλουν πολυγλωσσία και πράσινα άλογα!!!!!!! Έγινε ήδη μια Α φάση, γιατί διαμαρτύρονται τόσο έντονα και για
Άρα το ότι ο μισθός μας θα είναι ίδιος αποτελεί προσωπική σου άποψη.
Να το επισημαίνεις πρώτα.
ΠαράθεσηΆρα το ότι ο μισθός μας θα είναι ίδιος αποτελεί προσωπική σου άποψη.Δεν μπορω να καταλαβω....Εσυ αυτα που λες αποτελουν αυταποδεικτη αληθεια εκφραζεις την επισημη θεση καποιου οργανισμου η μας λες την δικη σου αποψη?Υπαρχει καποιος ιδιωτης εδω μεσα που εκφραζει αποψη αλλου?Παράθεση Να το επισημαίνεις πρώτα.Αν εξεφραζα αποψεις τριτου θα το επεσημανα.Αν τωρα εσυ θες σωνει και καλα να κανεις πορεια εξω απο το υπουργειο...κανε.Αν το προσεξες πριν, μιλησε ο υπευθυνος του ΕΣΠΑ και ειπε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι οπως τα λεει η ΠΕΑΕ.Το ζητουμενο ειναι το τι θες να πιστεψεις...
Παράθεση από: apri στις Νοεμβρίου 08, 2010, 01:42:33 pmΗ χρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια συνήθως αργεί (λόγω γραφειοκρατίας, ανικανότητας κλπ), ενώ η έγκρισή της δεν είναι πάντα δεδομένη. Γι' αυτό και όσα προγράμματα λειτουργούν με αυτά (π.χ
Η χρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια συνήθως αργεί (λόγω γραφειοκρατίας, ανικανότητας κλπ), ενώ η έγκρισή της δεν είναι πάντα δεδομένη. Γι' αυτό και όσα προγράμματα λειτουργούν με αυτά (π.χ
Πού μίλησε ο υπεύθυνος του ΕΣΠΑ; Δεν το είδα.
Παιδιά, καλημέρα. Πήρα πρωί-πρωί στο Υπουργείο στο τμήμα ΕΣΠΑ (Μουζάκης) και με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Λέει ότι καλά έκανα και του επεσήμανα ότι στην σελ.18 παρ.6 έτσι όπως τα λέει θεωρούμαστε ημερομίσθιοι για να προσέξει πώς θα το διατυπώσει στη δικιά μας σύμβαση (της Αγγλικής), η οποία ακόμα συντάσσεται. Δεν κόβονται αργίες, αλλά μιλάμε για κανονικό μισθό μηνιαίο. Μάλιστα, όταν του είπα ότι τον Ιούνιο είχα δώσει αίμα και θα ήθελα να μάθω αν δικαιούμαι την άδεια αφού είμαι μέσω ΕΣΠΑ, μου είπε ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους κανονικούς αναπληρωτές.Τι να σας πω βρε παιδιά. Θέλω πολύ να τον πιστέψω. Γιατί, όμως, δεν βάζουν την λέξη "ίδια" αντί για "αντίστοιχα" ή "κατ'αναλογία"; Χαίρονται με το να σπάνε τα νεύρα μας ή το κάνουν εν αγνοία τους; Θέλουν να μας εξοντώσουν ψυχολογικά; Άντε τώρα να δούμε πώς θα είναι η δικιά μας σύμβαση (η οποία λέει ότι θα είναι διαφορετική αφού στην Αγγλική υπάρχουν και φάσεις ΕΣΠΙΤΩΝ αλλά και κανονικών ανάκατα).
Παιδιά, καλημέρα. Πήρα πρωί-πρωί στο Υπουργείο στο τμήμα ΕΣΠΑ (Μουζάκης) και με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Λέει ότι καλά έκανα και του επεσήμανα ότι στην σελ.18 παρ.6 έτσι όπως τα λέει θεωρούμαστε ημερομίσθιοι για να προσέξει πώς θα το διατυπώσει στη δικιά μας σύμβαση (της Αγγλικής), η οποία ακόμα συντάσσεται.
Είμαι πληροφορικής μέσω ΕΣΠΑ και εγώ. Τηλεφώνησα προ ολίγου στο υπουργείο και μίλησα με τον κο. Ψαρούλη (2103442132), ο οποίος με διαβεβαίωσε πώς είμαστε κανονικά αναπληρωτές, ότι τα παρουσιολόγια υπάρχουν για άγνωστους τυπικούς λόγους, αλλά τις αργίες τις πληρωνόμαστε κανονικά και ότι θα παίρνουμε κανονικά επιδόματα (π.χ. οικογενειακά) και θα δικαιούμαστε τις ίδιες άδειες. Μου είπε ότι τη σύμβαση μας την είχε μπροστά του και ότι δεν ανέφερε πουθενά τίποτα για μη πληρωμή στις αργίες και ότι είναι ακριβώς ίδια με τη σύμβαση των κανονικών αναπληρωτών. Εγώ πάντως είμαι πολύ επιφυλακτική με όλα αυτά. Τον ρώτησα αν όλα όσα μου είπε μπορεί να μου τα δώσει και γραπτά και μου είπε ναι, αλλά ότι δεν έχει νόημα αφού σε λίγες ημέρες θα τη δούμε τη σύμβαση. Σήμερα ήδη από νωρίς το πρωί πήγα στο γραφείο και έκανα αίτηση να ενημερωθώ επισήμως και πλήρως και αναλυτικά για όλα αυτά, και θα κοιτάξω αν γίνεται να ξαναυποβάλλω γραπτώς το ίδιο ερώτημα σε αυτόν ώστε να μου τα δώσει αυτά ενυπόγραφα.
Όχι, το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι ποια είναι η αλήθεια. Η ΠΕΑΕ στην ανακοίνωσή της παραθέτει φράσεις από τον οδηγό υολοποίησης, δεν βγάζει από το κεφάλι της συμπεράσματα.
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Αλλά έχω μία απορία. Με τις συμβάσεις τις αισθητικής αγωγής τι γίνεται;. Θα αλλάξουν και αυτές;
ΠαράθεσηΜακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Αλλά έχω μία απορία. Με τις συμβάσεις τις αισθητικής αγωγής τι γίνεται;. Θα αλλάξουν και αυτές;( Κατα την γνωμη μου )Δεν υπαρχουν διαφορετικες συμβασεις αισθητικης αγωγης απο αυτες τις πληροφορικης η των αγγλικων.Ολοι θα υπογραψουμε την ΙΔΙΑ συμβαση.