0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο.Μόλις σήμερα ο Διευθυντής του σχολείου που εργάζομαι μου έδειξε ένα επίσημο έγγραφο που ήρθε από το υπουργείο το οποίο αναφέρει ότι είμαστε κανονικοί αναπληρωτές (όλα τα δικαιώματα).Τώρα το γιατί άργησαν να το εκδώσουν από την πλευρά του Υπουργείου, και γιατί 1-2 βδομάδες πρίν τις εκλογές κάποιοι διέσπειραν τέτοιες φήμες με σκοπό να αποκομίσουν κομματικά οφέλη από τη πλευρά της αντιπολίτευσης....Αίσθάνομαι ότι κάποιοι παίζουν πάλι τάβλι χρησιμοποιώντας για τραπέζι τη πλάτη μας και πρέπει να το αντιληφθούμε.....(Χ)ΕΣΠΙΤΗΣ
Παράθεση από: AsepHunter στις Νοεμβρίου 16, 2010, 04:55:56 pmΣυνάδελφοι νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο.Μόλις σήμερα ο Διευθυντής του σχολείου που εργάζομαι μου έδειξε ένα επίσημο έγγραφο που ήρθε από το υπουργείο το οποίο αναφέρει ότι είμαστε κανονικοί αναπληρωτές (όλα τα δικαιώματα).Τώρα το γιατί άργησαν να το εκδώσουν από την πλευρά του Υπουργείου, και γιατί 1-2 βδομάδες πρίν τις εκλογές κάποιοι διέσπειραν τέτοιες φήμες με σκοπό να αποκομίσουν κομματικά οφέλη από τη πλευρά της αντιπολίτευσης....Αίσθάνομαι ότι κάποιοι παίζουν πάλι τάβλι χρησιμοποιώντας για τραπέζι τη πλάτη μας και πρέπει να το αντιληφθούμε.....(Χ)ΕΣΠΙΤΗΣτι εγγραφο ακριβως? εγω τα μονα επισημα εγγραφα που εχω σε σχεση με το εργασιακο μου καθεστως ειναι οσα αναφερουν "αντιστοιχα" δικαιωματα. επισης στις οδηγιες εφαρμογης του προγραμματος -που μου δωσαν μολις σημερα μετα απο 1,5 μηνα που εργαζομαι- για το προγραμμα παραλληλης στηριξης δεν αποσαφηνιζεται τιποτε απολυτως. το υποδειγμα συμβασης δε λεει τπτ για πληρη δικαιωματα. σου ειναι ευκολο να μεταφερεις το κομματι αυτο απο το εγγραφο για το οποιο λες?οταν το ξαναδεις...και τον τιτλο του εγγραφου
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=14426Επιτέλους αρχίζουν οι σύλλογοι να κάνουν κινήσεις..Κάλλιο αργά παρά ποτέ!Ελπίζω να γίνουν ακόμα πιο έντονες και από όλα τα σωματεία, πόσο μάλλον από την ΔΟΕ! Άντε για να ξυπνάνε σιγά σιγά στο Μαρούσι...