0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sorry, υπάρχουν αναπληρωτές ΕΣΠΑ στην Δευτεροβάθμια; Ή εννοείς να απεργήσετε κι εσείς, ακόμα κι αν είστε κανονικοί αναπληρωτές;
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 18, 2010, 08:56:27 pmSorry, υπάρχουν αναπληρωτές ΕΣΠΑ στην Δευτεροβάθμια; Ή εννοείς να απεργήσετε κι εσείς, ακόμα κι αν είστε κανονικοί αναπληρωτές; στο Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπ. υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία, δεν ειναι πολλοι αλλα υπαρχουν
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
Παράθεση από: lisaspenser στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:39:58 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...Kαλά αυτό το όλοι μην το λες. Σήμερα που το έλεγα στην συνάδελφο μου ΠΕ05 μού έλεγε ότι αυτήν δεν απεργεί ποτέ και η άλλη ΠΕ05 δεν θα απεργήσει για να μην φορτωθεί η πρώτη τα παιδιά της δικής της τάξης....ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τον κλάδο ΠΕ05. Απλά έτυχαν οι συγκεκριμμένες.
Παράθεση από: talkinghead στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:55:31 pmΠαράθεση από: lisaspenser στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:39:58 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...Kαλά αυτό το όλοι μην το λες. Σήμερα που το έλεγα στην συνάδελφο μου ΠΕ05 μού έλεγε ότι αυτήν δεν απεργεί ποτέ και η άλλη ΠΕ05 δεν θα απεργήσει για να μην φορτωθεί η πρώτη τα παιδιά της δικής της τάξης....ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τον κλάδο ΠΕ05. Απλά έτυχαν οι συγκεκριμμένες.Προφανώς και οι δυο τους δεν έχουν πρόβλημα που δεν πληρώνονται, που δεν γνωρίζουν τις αποδοχές τους και που μας κοροϊδεύουν κανονικότα! Μια χαρα βολεύονται να διεκδικούν άλλοι γι' αυτές!